Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Již se mi konečně povedlo na 604 kompletně vytáhnout zarezlou anténu, tak snad už bude rádio hrát v pohodě a anténa vydrží.

Je takto dlouhá anténa nějakým znakem? Třeba mužnosti? :D

Asi ne co... :(

post-0-14109602154303_thumb.jpg

Odesláno

v roce 1990 mě v autoškole učili , že pokud je anténa delší jak 1,4 metru, musí být její volný konec přichycen ke karosérii. Tehdá na LW hrála na 270 KHz Hvězda :)

Odesláno

Jestli je ta anténa s motorkem, doporučuju ti zapojit to tak, aby při couvání zajela. Než jsem si ti takhle udělal, vždycky jsem si škrtnul o futra garáže. To byla bolest!!:mad::mad:

Odesláno

čím větší anténa, tím měnší.... :D Marceli, co si tím asi tak kompenzuješ :myslim:D

Guest servisman
Odesláno

jak se říká i s malým kašpárkem se dá hrát divadlo,:D dlouhá anténa na blatníku dlouho nevydrží vandalové ji ulomí,stačila by pomenší ,pokud hraje dobře stačí i zastrčená

Odesláno

Syn to měl taky dlouhý u hyundae,párkrát mu ji \"někdo \" na parkvišti zkrátil,vyndal moturek,koupil klasiku,asi50cm nebo 60(je kraťounká s nějakym tim zesilovačem-taková krabička mrňavá) a od tý doby je klid,a hraje :super

Odesláno

no nevím, ale u těhle antén bývá zvykem, že jsou venku jen když běží motor, jinak se zasunou dovnitř. takže je nemá kdo ulomit. a za jízdy mu ji nikdo neulomí :aut

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

no nevím, ale u těhle antén bývá zvykem, že jsou venku jen když běží motor, jinak se zasunou dovnitř. takže je nemá kdo ulomit. a za jízdy mu ji nikdo neulomí :aut

Jj,to bejvá zvykem,to je pravda,ale ten mechanizmus nefungoval tak jak měl(někudy dovnitř zatýkalo,nebo co,a už se ta anténa nezasouvala,začalo to blbnout,až jednoho dne přestala fungovat uplně,a musel jí vytahovat ručně,no vono to za čas omrzí,furt jí vytahovat,tak jí prostě nechával vytaženou,nakonec,stejně když jí vyndal,chtěl jí rozchodit,rozdělal ji, byla hrozně zarezlá,no a jak ji čistil,tak se rozpadlo to zubatý posuvný kolečko,a bylo hotovo,tak asi takle,to bylo,a to ho vlastně donutilo,že ji vyhodil a koupil jinou

Odesláno

Jestli je to teleskopická anténa (jako že jo), tak až to rozkulíš nad 200 km/hod, tak se ti ohne jak luk.......Já mohl v mém bývalém míčku jezdit rychle jedině s vypnutým rádiem a nebo poslouchat CDčka, protože tam byla automatická, která se vysouvala jakmile člověk přepnul na rádio a vyšší rychlosti jí teda dobře nedělaly......;)

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

podle mne se zapínala pokud jsi zapl rádio dokonce u ISO konektoru je k tomu kabel na pinu č 5 ovládání elektrické antény

Odesláno

Tohle vysouvání a zasouvání (ruční, nebo elektrické) funguje jen do prvního zámrzu. Měl jsem něco podobnýho u Š100. Pak to letělo hoooodně velkým obloukem a hoooodně daleko. :mrk:mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Tohle vysouvání a zasouvání (ruční, nebo elektrické) funguje jen do prvního zámrzu. Měl jsem něco podobnýho u Š100. Pak to letělo hoooodně velkým obloukem a hoooodně daleko. :mrk:mrk:mrk

Taaaakle? To bylo teda dlooooouuuuhýýýý:D:D:Deruoi1.giferuoi1.gif

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...