marmen Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Mám dotaz, dá se vyměnit jen samotná gumička stěrače.Mám 405 Srdt nový model a u řidiče je širší ramínko s lištou. Koupil jsem nová ramínka v peugeotu, ale jsou obě úzká(jen ke spolujezdci). Chtěl bych jen nějaké značkové gumičky, třeba Bosch, ty z marketu nestojí za nic. Celé širší ramínko se mi kupovat nechce. Dík za odpověď a čau. Citovat
Spec Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Napsán autorem marmen Mám dotaz, dá se vyměnit jen samotná gumička stěrače.Mám 405 Srdt nový model a u řidiče je širší ramínko s lištou. Koupil jsem nová ramínka v peugeotu, ale jsou obě úzká(jen ke spolujezdci). Chtěl bych jen nějaké značkové gumičky, třeba Bosch, ty z marketu nestojí za nic. Celé širší ramínko se mi kupovat nechce. Dík za odpověď a čau. Jen samotne gumicky ve steracich se urcite menit daji...nekolikrat jsem to sam delal...je to easy. S ostatnim nevim... Citovat
Sepp Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 No nez se mrcasit s vymenou gumicek, tak to si radeji koupim cele sterace - mam sve oblibene Valeo - neni nad kvalitne setrene okno Citovat
mrázek dušan Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 používáte gumičky? Já mám zkušenost, že všechny buď nestírají a nevržou, nebo stírají a vržou. d Citovat
Sepp Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Kde? V AUTO KELLY Vim, neni to zrovna nejlevnejsi zalezitost, ale vydrzi vic nez tri NO NAME Citovat
Trundik Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Naposledy jsem si koupil stěrače v ELITu. Značku nevím, ale je pravda, to co mě povídali, když jsem je kupoval - že prodávají stěrače a nééé rozšmudlávátka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.