Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poslední dobou se tady s tím roztrhl pytel a nějaká parodii na řidiče jsem dnes neunikl ani já. Zaparkoval jsem Mičuli do řady u polikliniky na budějovické a když jsem se po cca 2 hodinách vrátil, netačil jsem se divit. Nárazník jsem sice lehce šrábnutej měl, ale rozhodně nebyl na pravé straně upadlej a nebyla odloupnutá barva... Pachatel pochopitelně neznámý:grr

post-0-14109602146339_thumb.jpg

Odesláno

vendi.stejskal: Blatník už balevej byl, stím jsem to kupoval a na podzim bylo v plánu zavřít auto do garáže a všechny nedostatky opravit.

M.a.R.i: Mičule je provozuschopná už asi měsíc, ale že by se to dalo nazvat ježděním, to zatim ne. Momentálně se vychytávaj mouchy. Už táhne, neřve, ale furt není schopná držet stálou rychlost, protože škube:myslim

Odesláno

To nasere poriadne, ale ber to tak, ze si este dobre obisiel...

Mohla kludne prevalit dvere aj s lakom, a to uz by bolo horsie ... Ja by som ich rovno strielal. Keby sa to stalo mne, tak tam aspom necham stitek s cislem, zastavim se s dotycnym na poistovne, vyplnim par papiru a bude mat nahradu ale takhle ...

Odesláno

ono to je taky tim, ze se stale doplnuji nove a nove elektronicke doplnky a lide neumi parkovat, couvat a kolikrat ani spravne zajet kolmo k chodniku, takze se nedivme, ze mame furt orvany auta :-(

JInak Mefisto, videt ho, tak ho zaslapnu :-)

V IBC (kde jsem delal) v podzemnich garazich frajerka se superbem vyjizdela z parkovaciho stani a prask do auta za sebou, prask do auta pred sebou, vse si jeste zopakovala jednou nez se uplny vytocila, to vse pred mymi zraky.....

Z druhe strany, delam pro developerskou firmu a je to chyba i tech lojzu ve vedeni, ze schvaluji tak ouzke parkovaci stani, kdyz automobilky stale auta zvetsuji....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...