Maverick Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Poslední dobou se tady s tím roztrhl pytel a nějaká parodii na řidiče jsem dnes neunikl ani já. Zaparkoval jsem Mičuli do řady u polikliniky na budějovické a když jsem se po cca 2 hodinách vrátil, netačil jsem se divit. Nárazník jsem sice lehce šrábnutej měl, ale rozhodně nebyl na pravé straně upadlej a nebyla odloupnutá barva... Pachatel pochopitelně neznámý Citovat
Jirkap Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 klasika... a nebo to udělal někdo, kdo o tom nevěděl... třeba blondatá žena Citovat
vendelinek Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 no to je pěkný,blatník je taky ňákej bolavej,eště že to neodneslo světlo,to na..re Citovat
Maverick Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 vendi.stejskal: Blatník už balevej byl, stím jsem to kupoval a na podzim bylo v plánu zavřít auto do garáže a všechny nedostatky opravit. M.a.R.i: Mičule je provozuschopná už asi měsíc, ale že by se to dalo nazvat ježděním, to zatim ne. Momentálně se vychytávaj mouchy. Už táhne, neřve, ale furt není schopná držet stálou rychlost, protože škube:myslim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 To nasere poriadne, ale ber to tak, ze si este dobre obisiel... Mohla kludne prevalit dvere aj s lakom, a to uz by bolo horsie ... Ja by som ich rovno strielal. Keby sa to stalo mne, tak tam aspom necham stitek s cislem, zastavim se s dotycnym na poistovne, vyplnim par papiru a bude mat nahradu ale takhle ... Citovat
Dundee Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Původně zaslal: orgacek Lidi jsou čím dál horší řidiči:bojim Spíš prasata:grr Mef: To fakticky nasere, ale nic s tím neuděláš Citovat
Marcel505 Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Blondýna v offroadu... Ani si toho nevšimla... Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 ono to je taky tim, ze se stale doplnuji nove a nove elektronicke doplnky a lide neumi parkovat, couvat a kolikrat ani spravne zajet kolmo k chodniku, takze se nedivme, ze mame furt orvany auta :-( JInak Mefisto, videt ho, tak ho zaslapnu :-) V IBC (kde jsem delal) v podzemnich garazich frajerka se superbem vyjizdela z parkovaciho stani a prask do auta za sebou, prask do auta pred sebou, vse si jeste zopakovala jednou nez se uplny vytocila, to vse pred mymi zraky..... Z druhe strany, delam pro developerskou firmu a je to chyba i tech lojzu ve vedeni, ze schvaluji tak ouzke parkovaci stani, kdyz automobilky stale auta zvetsuji.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.