Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vie niekto jak funguje kontrolka opotrebovania brzd?

Ku kazdemu kolesu vedu 2 kable. Kontrolka sa rosvieti, ked sa spoja, alebo ked sa jeden znich spoji so zemou??..vcera som si vsimol ze som ich mal prerusene, tak som ich nadpojil, ale teraz pri brzdeni sa kontrolka rozsvieti. Platnicky su nove.

Dakujem

2,0 16V 97,4kW 11/95

Guest servisman
Odesláno

u každého kola je konektor a do něj jde od každé destičky drátek.Kontrolka svítí pokud se spojí ten konektor s kostrou.Třeba se nějaký drát dotýká kostry.Já měl drátky přerušene ,musel jsem opravit ale fungují jak mají

Odesláno

obcas se stane, ze se dratek od desticky uvolni, prosoupe se izolace o rafek pneu a pak to blbne, mel jsem to same, v servisu spatne upevnili dratky na brzdic, ty se prosoupaly o disk a pri mokru nebo pri prudsim zabrzdeni se dotkly disku a rozsvitila se kontrolka opotrebeni, dratky jsem zaizoloval, poradne pripevnil aby neplandaly a v pohode

[upravil dne 15/9/08 Ferry]

Odesláno

Podle mne je nejlepsi ty draty ustrihnout. Nebude te ta kontrolka aspon otravovat. Stejne to malokdy funguje tak jak ma

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: M-A-X

Podle mne je nejlepsi ty draty ustrihnout. Nebude te ta kontrolka aspon otravovat. Stejne to malokdy funguje tak jak ma

nevím opravoval jsem káblíky u Laguna ,406sedanu a nyní je mám taky a fungují na 100%.Má to tam býti tak ptoč ustřihnout:aut

Odesláno

Protoze se mi to u 309 po nekolika opravach stale sralo tak sem pouzil stipacky a je klid

Guest servisman
Odesláno

já raději vyměnil kolikrát za new kablíky protože ty staré se lámaly samy a byl klid :)

Odesláno

Kazdej sme to vyresili po svym. Dulezity ze ani jednomu to nedela problemy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...