Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak včera se mé sestřičce podařil husarskej kousek na 307SW. Při otáčení na louce se ji podařilo urvát zástěrku a jak se asi dostala ta zástěrka pod kolo, tak se tím utrhl celý levý podběh . Bohužel jak se ty plasty tam rvali, tak praskl i levý plastový blatník, který je tedy z dosti tenkého materiálu. Ještě že nejela 308 :-) To by mě asi odvezli.

Ale dokud nejde o život jde o ho***!!!

Jsem zvědav, kolik tato sranda vyjde.

Odesláno

mě by odvezli asi hned...... začátkem října se mi konečně doveze 308SW, uvažuju o tom, že manželce koupím nějaké jiné vozítko...... Trochu se bojím....... :nevim

Odesláno

Chlapi, plne s vami súhlasím

mám niekoľko ženatých kamošov - ktorí radšej obetovali prachy na kúpu áut pre ich polovičky, lebo sa nemohli pozerať na to, ako trápia ich tátošov..... :papa

Odesláno
Původně zaslal: BIGI

Tak včera se mé sestřičce podařil husarskej kousek na 307SW. Při otáčení na louce se ji podařilo urvát zástěrku a jak se asi dostala ta zástěrka pod kolo, tak se tím utrhl celý levý podběh . Bohužel jak se ty plasty tam rvali, tak praskl i levý plastový blatník, který je tedy z dosti tenkého materiálu. Ještě že nejela 308 :-) To by mě asi odvezli.

Ale dokud nejde o život jde o ho***!!!

Jsem zvědav, kolik tato sranda vyjde.

Jěště,že ta 307ma není celá z plastu.....:myslim:D

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: janci77

Chlapi, plne s vami súhlasím

mám niekoľko ženatých kamošov - ktorí radšej obetovali prachy na kúpu áut pre ich polovičky, lebo sa nemohli pozerať na to, ako trápia ich tátošov..... :papa

u mne třeba polovička vodičák nemá takže klid a ani by nemohla ze zdr.důvodů.Ale dcera má a tak se muselo koupit další starší,až se naučí tak dostane tu mou 406 třeba:)

Odesláno

Mé drahé polovičce se tohle povedlo taky. V zimě couvala, připletla se jí tam hrouda sněhu, ta přimačkla zástěrku ke kolu, chroup a podběh byl venku. :grr Blatník vydržel. :o A to jí ještě náš mladej ukazoval, že to nic není a že může couvat dál.:bacha:bacha:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...