Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jsou na 405 v prazích někde origo díry, kudma bych mohl vystříkat dutiny? Na té svojí jsem nikde nic nenašel ani pod plastama v interiéru. Tuším, že na bývalé 405 jsem musel vrtat zezhora díry, ale už si to moc dobře nepamatuju, protože je to už nějaká doba a mezitím jsme stříkali jiné auta.

Odesláno

Díry jsou,ale jen na odtok vody--tudy trysku na dutiny neprostrčíš.Nejlepsí jsou ty díry vrtané shora do prahů--průměr

10 mm--jsou na ně pryžové ucpávky za pakatel....

Nezapomeň po stříkání všechny díry na odtok vody pročistit--aby nezůstaly ucpané :)

Guest servisman
Odesláno

když odděláš zevnitř kryty prahů či plast nejsou pod tím otvory jež bys mohl použít??U OK406 jsme to tak dělali sundali plast a otvory použili na vystříkání dutin jak vpředu tak vzadu,ale bylo to u 406

Odesláno
Původně zaslal: honza406

když odděláš zevnitř kryty prahů či plast nejsou pod tím otvory jež bys mohl použít??U OK406 jsme to tak dělali sundali plast a otvory použili na vystříkání dutin jak vpředu tak vzadu,ale bylo to u 406

Tyto otvory (ve vnitřním prahu) budou určitě i na 405ce. Ale dnes

se pro stříkání dutin už jen navrtávají otvory (nejen do prahů) z

důvodů produktivity práce (nemusí se nic odstrojovat--koberce,

čalounění,tapec dveří atd.,ani zpět nastrojovat).

Mění se jen barva použitého nástřiku--interier bezbarvý (ani tak nesmrdí) a pro podvozek obyčejný do černa (je levnější).:)

Guest servisman
Odesláno

je mi to jasné že se použitím ucpávek je jednodužší pro další využití.prostě odděláš nastříkáš a zacpeš zpět.To už pak záleží jak se dotyčný rozhodne pokud chce vrtat či ne

Odesláno

Samozřejmě bych raději nikde nic nevrtal, ale včera jsem oddělal u prahu plasty a koberec a nikde jsem žádné díry neviděl. Pamatuji si, že na bývalé 405 jsem měl prahy vrtané, tak asi proto, že tam díry nejsou :myslim Jinak tapecíry dveří a zadního víka kufru (kombík) + tapecíry zadních blatníků půjdou dolů. Když už se dělá taková nepříjemná práce, tak poctivě a důkladně. Dutiny už stříkám výhradně voskem Valvoline Tectyl. Před aplikací ho trochu ohřeju na hořáku a přidám malinko konzervačního oleje od Castrolu na zředění. Odtokové díry se samozřejmě po aplikaci musí vyčistit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...