Dave405 Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Jsou na 405 v prazích někde origo díry, kudma bych mohl vystříkat dutiny? Na té svojí jsem nikde nic nenašel ani pod plastama v interiéru. Tuším, že na bývalé 405 jsem musel vrtat zezhora díry, ale už si to moc dobře nepamatuju, protože je to už nějaká doba a mezitím jsme stříkali jiné auta. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Díry jsou,ale jen na odtok vody--tudy trysku na dutiny neprostrčíš.Nejlepsí jsou ty díry vrtané shora do prahů--průměr 10 mm--jsou na ně pryžové ucpávky za pakatel.... Nezapomeň po stříkání všechny díry na odtok vody pročistit--aby nezůstaly ucpané Citovat
Guest servisman Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 když odděláš zevnitř kryty prahů či plast nejsou pod tím otvory jež bys mohl použít??U OK406 jsme to tak dělali sundali plast a otvory použili na vystříkání dutin jak vpředu tak vzadu,ale bylo to u 406 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Původně zaslal: honza406 když odděláš zevnitř kryty prahů či plast nejsou pod tím otvory jež bys mohl použít??U OK406 jsme to tak dělali sundali plast a otvory použili na vystříkání dutin jak vpředu tak vzadu,ale bylo to u 406 Tyto otvory (ve vnitřním prahu) budou určitě i na 405ce. Ale dnes se pro stříkání dutin už jen navrtávají otvory (nejen do prahů) z důvodů produktivity práce (nemusí se nic odstrojovat--koberce, čalounění,tapec dveří atd.,ani zpět nastrojovat). Mění se jen barva použitého nástřiku--interier bezbarvý (ani tak nesmrdí) a pro podvozek obyčejný do černa (je levnější). Citovat
Guest servisman Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 je mi to jasné že se použitím ucpávek je jednodužší pro další využití.prostě odděláš nastříkáš a zacpeš zpět.To už pak záleží jak se dotyčný rozhodne pokud chce vrtat či ne Citovat
Dave405 Odesláno 14. září 2008 Autor Odesláno 14. září 2008 Samozřejmě bych raději nikde nic nevrtal, ale včera jsem oddělal u prahu plasty a koberec a nikde jsem žádné díry neviděl. Pamatuji si, že na bývalé 405 jsem měl prahy vrtané, tak asi proto, že tam díry nejsou Jinak tapecíry dveří a zadního víka kufru (kombík) + tapecíry zadních blatníků půjdou dolů. Když už se dělá taková nepříjemná práce, tak poctivě a důkladně. Dutiny už stříkám výhradně voskem Valvoline Tectyl. Před aplikací ho trochu ohřeju na hořáku a přidám malinko konzervačního oleje od Castrolu na zředění. Odtokové díry se samozřejmě po aplikaci musí vyčistit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.