Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

peugeot 206, r.v.98, 1.9D, tak přestože mám nedávno (před 2,5 rokem) udělanou spojku (nová spojka a ložisko) tak mi včera za jízdy, když jsem sešlápla spojku, že přeřadím ze 4 na 5, zůstala spojka u podlahy a nešlo nic dělat, ani řadit ne, tak jsem trochu násilím vyřadila a dojela ke krajnici, když jsem zastavila a vzala za pedál, tak se vrátil do normální polohy a zase fungoval normálně, tak jsem se trochu se strachem vydala dál a snažila se spojku používat úplně minimálně a zbytek jízdy se mi to stalo ještě jednou a to jsem zaseklou spojku \"odsekla\" za jízdy nohou . . . nevíte čím to může být? :o

• O 3 měsíce později...
Odesláno

začína mi preklzávať spojka na 4 a 5 prevodovom stupni. takže ma asi čaká výmena. no mam otázku a to akú spojku tam objednať... na výmenu mám človeka spoľahlivého ale cenu za náhradné diely by som chcel vedieť dopredu poprípade objednať ak by bola nejak extrémne rozdielna od jeho dodávateľa... poteším sa aj odkazu na nejaký spoľahlivo lacný E shop :)

jo a má to najazdené 140 tis. km ale boh vie či pravých....

[upravil dne 13/8/12 12:31 od janny]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...