Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: qmysak

prodávat je nebudu vždy sem je chtěl a tak :rokersem byl rád když sem je koupil aj s autem:roker

to byl :xvul dotaz na mne :) ja prave nedavno koupil ty same, ale byly z 206, ktera ma jine ET, takze bych byval musel davat podlozky, takze jsem se dva dni po koupi zase rozhodl je prodat a nastesti jsem skoro hned sehnal ty same ale uz na 406 :)

Odesláno

koupil sem je s autem 5 ks ale neprodám:cool:mám aj šruby ale je jich enom 15 tak uvažuju o pojistých šrubech tak mosím nějaké vhodné vybrat aby tam sedly

Odesláno
Původně zaslal: vdacny

ked tak na to tak kukam, tak uz viem preco nemozem vtocit uplne volant bez suchania.... mam et 35, ake hrube podlozky by som tam mal dat?

no tak disky 6Jx15`` maji ET 18 cili 35-18 =17mm , disky 6.5Jx16 maji ET 20, cili 15mm

o minimalne stejnou delku musis koupit take delsi srouby

[upravil dne 18/2/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: vdacny

ked tak na to tak kukam, tak uz viem preco nemozem vtocit uplne volant bez suchania.... mam et 35, ake hrube podlozky by som tam mal dat?

no tak disky 6Jx15`` maji ET 18 cili 35-18 =17mm , disky 6.5Jx16 maji ET 20, cili 15mm

o minimalne stejnou delku musis koupit take delsi srouby

[upravil dne 18/2/09 Ferry]

ja mam 16\", ale neviem ake je J. mam rozmer pneu 205/55 r16, a ked som to kupoval, tak tam boli podlozky cca 4mm :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...