Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravicko

Paaani nemate nahodou niekdo skusenosti s elektronami s tymto rozmerom (vid nazov temy) na peugeot 406 novy model.. jedna sa mi o to ci nebudu skret pri plnom zatazeni o blatnik vzadu alebo ci sa budu dat vytocit kola na plno v predu a ci nebudu skret o nalevku na naftu vzadu pod blatnikom...

dakujem

post-0-14109602080946_thumb.jpg

Odesláno

Ááá KESKIN KT 8, tak přesně tyhle mám na svém autě i ve stejném rozměru co píšeš. Osobně jsem musel montáž řešit za pomoci podložek bo jinak na přední nápravě drhly paprsky o brzdiče ! :roll Jinak co se drhnutí plášťů týká tak mám obuty 205/55/16 a zatím si nikde neškrtly.... a to jezdím dost často pěkně naložený :D

Odesláno
Původně zaslal: martin406hdi

hm.. takze zase to sce podlozky:myslim

Kde si ich zohnal prosim ta akej ich mas hrubky??? mozes dat please aj foto tvojho peugeotika na forum aby som videl ako to vypada na poriadnom autku?:D

Já měl Autec Centro 7,5x16 ET 18 a nikde mě disk nedřel.

Pneu 225/55/16 dřeli po snížení se nevešli do blatníků tak jsem dal 205/50/16 a pohoda.

ale 1,8 má menší brzdy než ostatní motorizace.

[upravil dne 12.9.2008 čakom]

Odesláno

Jo jo, o tom to je... jak říkám, gumy nedřou nikde ale bez podložek vadí konkrétně u těchto kol přední brzdiče.... sice ET by mělo vyhovovat ale ty paprsky jsou u kraje vypouklé dovnitř ! Koukám že máš také HDi takže budeš mít asi stejný problém. A bylo to docela k naštvání bo by původně stačily podložky 5 mm a bylo by to o.k. a stačily by i původní šrouby, ale takhle slabé nemají centrovací osazení na středovou díru a to jsem nechtěl riskovat !!! Já tam mám podložky 20 mm a je to knop.... bohužel jsem na ně spěchal a jiné skladem neměli.... klidně by stačily 10 nebo 15 mm. No a sehnal jsem je u kámoše který má \"tuning\" obchod, ale dají se sehnat defacto v každém takovém obchodě. Foto bude hned jak přijdu na to jak si ho dát do podpisu :D

• O 3 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: qmysak

zdarec mám origo disky peugeot 16ky 205/55/16 ale není na nich napsané ET nevíte kolik má_???

Podle toho jaké disky to jsou. Hoď foto. Ale podle mě by měli mít ET 20. ;)

Odesláno

zdarec mám origo disky peugeot 16ky 205/55/16 ale není na nich napsané ET nevíte kolik má_???

bude tam někde něco ve stylu CH 4-18

4 šrouby, ET 18

Odesláno

sedan a kombi maji rafky 6.5 J16 s ET 20 a coupe ma 7J16 ET 12

ET je na rafku vyrazeno spolu s rozmerem , je to ve formatu: 6.5 J16 CH4-20 , prave ta posledni cislice je ET

[upravil dne 18/2/09 Ferry]

Odesláno

na disku je 6,5J x 16H2 a pod tím je 4-20 se v tom nějak nevyznám víte někdo co to znamená???a eště pls jaké šruby???délku díkes chlapci

Odesláno

na disku je 6,5J x 16H2 a pod tím je 4-20 se v tom nějak nevyznám víte někdo co to znamená???a eště pls jaké šruby???délku díkes chlapci

ET je 20.

šrouby tam budou muset být origo s rovnou dosedací plochou.

Odesláno

zmáčkni tlačítko citovat nebo quote /v pravo u nějakýho příspěvku/ nevím jakej používaš formát pozadí.

a dole je pak tlačítko procházet. musíš ten obrazek zmenšit zhruba ma 800x600

[upravil dne 18.2.2009 čakom]

Odesláno

pekny ouragany ;) budou sluset, ja uz je mam taky pripraveny na balkone, jeste premyslim ze bych jim nechal trochu renovovat lak a pak uz jen obout do pripravenych gum a uz se tesim na jaro

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

pekny ouragany ;) budou sluset, ja uz je mam taky pripraveny na balkone, jeste premyslim ze bych jim nechal trochu renovovat lak a pak uz jen obout do pripravenych gum a uz se tesim na jaro

nechtěl si je prodávat?

Odesláno

já je mám pěkné nepoškrábané a líbí se mě na autě sou krásné aspon mě se líbí:-)pneu eště sezonu vydrží:-)už jen sehnat šruby a at je už teplo at se dají na káru:-) jinak dík chlape

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Ferry

nechtěl si je prodávat?

hehe, ty s ET 28 z 206 uz jsou prodane a obratem jsem sehnal spravne s ET 20, jsou sice v trochu horsim stavu, ale zato ze 406 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...