pažout.307 Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Mám 2 dotázky: 1:jak vlastně poznám jestli mám v autě alarm?? 2:šlo by na diagnostice dodatečně zapnout ukazatel spotřeby na PP?? Moc děkuji za odpovědi.Ještě dodám, že mám r.v.2002:roker Citovat
hnusoba Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: pažout.307 Mám 2 dotázky: 1:jak vlastně poznám jestli mám v autě alarm?? 2:šlo by na diagnostice dodatečně zapnout ukazatel spotřeby na PP?? Moc děkuji za odpovědi.Ještě dodám, že mám r.v.2002:roker Ak je originál tak by si mal mať ultrazvukové snímače na A-stĺpikoch v rohoch čelného okna a mal by si mať vypínacie tlačítko priestorovej ochrany na stredovom paneli... Inak najjednoduchšie ako to zistíš je, že zatvoríš auto diaľkovým a po pár sekundách ho odomkneš kľúčom a otvoríš dvere...vtedy by sa mal spustiť alarm...a to by malo platiť aj pri neoriginálnom... A o tom zapnutí PP tu bolo popísané snáď asi najviac príspevkov v jednej téme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.