nikto11 Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Ahojte a zase som tu a mam hned dva problemi. prvy : isiel som s autom tak akurat na dialnici cca 140 - 160, otacky sa midostali do 3500 - 4000 a naraz buchnutie a tupe vypnutie motora. Odtsavim sa nabok a pozeram a nic. ziadfen smrad a ani dym ba ani nic netecie. sadam do auta a otocim kluc. vsetko blika ako ma a nastartujem a on ide normalne. fuuuj vydychol som si a idem dalej. testujem auto dalej a nakoniec zistim ze akonahle vytnem otacky nad 3500 tak mi to zdochne.netusim co tomu je. poradte mi prosim druhy : mal som pokazene cerpadlo lucas a vymenil som ho . auto nexce startovat a na skoci az po nejakom dlhom startovani. ci zhavim jeden krat alebo viackrat tak nepomaha. ako keby mipadala nafta alebo nieco take. ja teraz si neviem rady co to moze byt. otazka mozu to byt aj zhavice? Chlapi dakujem velmi pekne aj za to ze si to niekto iba precita. pozdravujem vsetkych Citovat
Burisek Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Ahoj,psal jsi že jsi vyměnil čerpadlo Lucas,za jaké ?? Máš tam to stejné,akorát jiné,nebo Bosch,a pokud jsi tam dával jiné,nechal sis ho zkontrolovat na stolici ?? Dávat do auta nevyzkoušené byť funkční čerpadlo je dle mého názoru kravina,moje osobní zkušenost,třeba má někdo jinou,ale já díky tomu,a drahému servisu na Lucase jsem vyměnil čerpadlo Lucas za Bosch ( mechanické ) a mám po problému,s velice dobře dostupným servisem a bez problému chodícím celím systémem !!!! Citovat
nikto11 Odesláno 11. září 2008 Autor Odesláno 11. září 2008 dakujem zatial za info a cerpadlo som daval lucas a je po stolici, kupoval som ho od jedneho z ciech a dal mi aj doklad o stolici a tlakovani, takze podla papieru mu doverujem, po osadeni soim presiel asi 7000 km a slapalo dobre az na tie starty. on totis dava naftu kam ma ale ked toci tak len biely dymcek sa vali z vyfuku a potom naskoci. ja neviem nexcem hrat mudreho ale coi iny hovorili ci by to nemohli byt zhavice, leboze to len nevie zapalit naftu. takze takto som sa k tomu staval, kupujem zhavice po vikewnde a potom uvidim len som sa xcel ujistit ci to nahodouz nie je nieco ine Citovat
nikto11 Odesláno 11. září 2008 Autor Odesláno 11. září 2008 co sa tyka toho Boshe tak to bude , lebo neverim tymto lucasem uz len za ceny servisu a potom bosch je aj dostupnejsi ako lucas. len neviem co vsetko obnasa vymenit lucase za bosch, co ta to stalo a co vsetko treba menit Citovat
Miro369 Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Původně zaslal: nikto11 co sa tyka toho Boshe tak to bude , lebo neverim tymto lucasem uz len za ceny servisu a potom bosch je aj dostupnejsi ako lucas. len neviem co vsetko obnasa vymenit lucase za bosch, co ta to stalo a co vsetko treba menit Mam v pivnici bosch cerpadlo zo 605, 2,1TD funkcne. Jeden mechanik ma oje...ked mi prasklo tesnenie pod hlavou a nakazal mi kupit cerpadlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.