OK406 Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Normálně si žabku meju doma růčo,ale tedkonc po dobu marození,stálo auto pod stromama,tak je cely tak zas....ný,že neni ani oknem vidět ven,a to sem to ještě vylepšil stěračema,když sem to chtěl stahnout,pustil sem stěrače s ostřikem,to sem neměl dělat,tak se to parádně rozmatlalo--(včera sem potřeboval jet na chaloupku ,sklidit ůrodu)--a tak sem donucen dojet do myčky ,aby to kartáče vydrbaly od hmyzu a toho zatracenýho pylu,(drží to tam teda dobře),dokonce si toho všimli i na technický ,jak sem tam byl předevčírem a ptali se kde stim stojim:D a začnu to dávat někam na druhou stranu,kde nejsou stromy Chtělo by to alespoň přístřešek = čtyři kůly a střechu;) Citovat
vendelinek Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: vendi.stejskal Normálně si žabku meju doma růčo,ale tedkonc po dobu marození,stálo auto pod stromama,tak je cely tak zas....ný,že neni ani oknem vidět ven,a to sem to ještě vylepšil stěračema,když sem to chtěl stahnout,pustil sem stěrače s ostřikem,to sem neměl dělat,tak se to parádně rozmatlalo--(včera sem potřeboval jet na chaloupku ,sklidit ůrodu)--a tak sem donucen dojet do myčky ,aby to kartáče vydrbaly od hmyzu a toho zatracenýho pylu,(drží to tam teda dobře),dokonce si toho všimli i na technický ,jak sem tam byl předevčírem a ptali se kde stim stojim:D a začnu to dávat někam na druhou stranu,kde nejsou stromy Chtělo by to alespoň přístřešek = čtyři kůly a střechu;) Před panelákem na parkovišti by to asi neprošlo:super:D Citovat
OK406 Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: honza406 přesně tak to by lidi čučeli Záleží, kde bydlí Citovat
Guest servisman Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 vždyť to píše : Před panelákem na parkovišti by to asi neprošlo: [upravil dne 12/9/08 honza406] Citovat
OK406 Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: honza406 vždyť to píše : Před panelákem na parkovišti by to asi neprošlo: [upravil dne 12/9/08 honza406] Tak to jo. Přehlédl jsem:( Citovat
vendelinek Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Tady ,focený mobilem,čerstvě aktuální když sem přijel z TK,sem to dal kousek dál,kde byl plac [upravil dne 12.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
Ticcino Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Původně zaslal: xdevon a ještě,čím odstranit mouchy ze předku auta,a jakým postupem.. Docela se mi osvědčilo navlhčení houbou a pak drbat hrubším kartáčem s plastovými štětinami. Nicméně hmyzáky jsem měl na nárazníku a na masce, obojí je plastové. Zdá se, že laku to neublížilo. Předpokládám, že podobný výsledek by se dosáhl i kartáčkem, co se používá na ruce, ale můj kartáč měl štětiny asi dvakrát tvrdší. Citovat
klm16 Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Ja si umyvam auto sam pri garazi s cistou vodou bez saponatou pripadne s wapkou.... 2-3x do roka pastujem, raz do mesiaca cistim interier. A som spokojny. :-) Citovat
Péťa Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Hele, když je to mytí pro vás relax, nechcete relaxovat na mém autě? Já s ním jedu tak 1-2x ročně k pumpě, tam zaplatím cca 120,--Kč za komplet omytí. Rád tuto sumu předám i někomu, kdo si chce odpočinout při mytí a leštění P406 break... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.