Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud chcete jet na Vranov přes 165 km D1, tak Vás kolem půlnoci očekávám (odbočení na Jihlavu a Moravské Budějovice by cestu z Prahy určitě minimálně o několik desítek minut zkrátilo)

V Moravských Budějovicích BACHA na zákeřné radary hned za cedulí označující obec, a to jak ve směru od Jihlavy, tak i od Znojma - fakt fotí jak zjednaný!!!

[upravil dne 10/9/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Pokud chcete jet na Vranov přes 165 km D1, tak Vás kolem půlnoci očekávám (odbočení na Jihlavu a Moravské Budějovice by cestu z Prahy určitě minimálně o několik desítek minut zkrátilo)

V Moravských Budějovicích BACHA na zákeřné radary hned za cedulí označující obec, a to jak ve směru od Jihlavy, tak i od Znojma - fakt fotí jak zjednaný!!!

Hmm, to tučné je celkem důležité, díky za varování..:super Musíme si dát bacha, aby naše kolona nepřijela o nějaký ten tisíc lehčí a o pár bodů těžší...

Odesláno

Jsou to stacionáry - plechová budka s dvěma zasklenými kruhovými otvory umístěna v cca 2m výšce na sloupku u silnice. Když je v květnu??? instalovali, tak se místní starosta holedbal, že umístění radarů pár metrů za cedulí je správné, protože pokud řidič jede metr za cedulí 51, tak přece páchá přestupek a je třeba ho potrestat.

http://www.ct24.cz/doprava/16859-ridicum-v-moravskych-budejovicich-meri-rychlost-nove-aktivni-radary/

Odesláno

Jsou to stacionáry - plechová budka s dvěma zasklenými kruhovými otvory umístěna v cca 2m výšce na sloupku u silnice. Když je v květnu??? instalovali, tak se místní starosta holedbal, že umístění radarů pár metrů za cedulí je správné, protože pokud řidič jede metr za cedulí 51, tak přece páchá přestupek a je třeba ho potrestat.

http://www.ct24.cz/doprava/16859-ridicum-v-moravskych-budejovicich-meri-rychlost-nove-aktivni-radary/

\"Včera sem jim sebral sůl a dneska jim budu holit hlavy.....\" Jenže Werich, jako král, si to v té pohádce uvědomil, že je to kravina..... Mno, jak dostat z lidí prachy že....

Mimochodem jak se tedy dohodneme na tom odjezdu, 17:45 na té pumpě? Samozřejmě + - pár minut, telefony na sebe tak nějak máme, tak na sebe počkáme že:super

Odesláno

Ahoy pražští a okolní kolonáři ... Budu na Vás mít megaprosbu. Jelikož na 99,9% nepojedeme (Kryštof i já jsme KO), tak bych potřeboval do Vranclu hodit nějaký zbóóží ... Konkrétně se jedná o 2 pneu 15tky pro Kouďáka, Tiskárnu pro Dave_K a Clonítko na 307mu pro Trundíka, který se předá na srazíku patrně Janče, nebo Jirkovi Wolfovi ... Kdo z vás by byl tah hodnej a vešlo by se mu to do auta??

A úplně nejlepší by bylo, kdyby dotyčný jel přes Jahodnici, ale samo, že není problém to někam dovézt (s teplotou se vcelku řídit dá ... ale weekend bychom asi nedali) ...

Bohužel ... :nevim

[upravil dne 11/9/2008 Neon]

Odesláno

Neone, to je každopádně škoda, že tě to skolilo zrovna teď :-/

Auto mám prázdný a myslím že všechny uváděný věci se bez problémů vlezou. Jahodnici nemám sice zrovna po cestě, ale dneska večer mám houby co na práci, klidně se tam pro to otočím a naložím to. A třeba bych tě při tý příležitosti zbavil těch žároviček, jestli je máš doma ;)

Odesláno

.... V Moravských Budějovicích BACHA na zákeřné radary hned za cedulí označující obec, a to jak ve směru od Jihlavy, tak i od Znojma - fakt fotí jak zjednaný!!! ...

... plechová budka s dvěma zasklenými kruhovými otvory umístěna v cca 2m výšce na sloupku u silnice ...

takze kladivo a dve plechovky montazni peny pribalit s sebou :) ?

[upravil dne 11/9/08 Ferry]

Odesláno

Neone to mne mrzí, sem se na vás těšil :(

Mimochodem jak s tím ODJEZDEM ZÍTRA? 17:45 na té pumpě lidi? Potřebuju to celkem vědět, já to tam mám tak 130km, odhadem, tak musím mít časovou rezervu:super

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Já počítal spíš 18:00 sraz a 18:15 odjezd. Stejně tam všichni přijedou pozdě :) A sám budu mít co dělat abych stíhal těch 18:00.

OK, tak poprvé, BÁC, podruhé, BÁC, potřetí, BÁC, sjezd na pumpě na 18:00, demokraticky odhlasováno :D:D:D Jasný, máme mobily, zpoždění se bude hlásit, abychom věděli, na pumpě budu (doufám) první, tak to budu odchytávat:D

Kdyžtak mobil na mne je 774 064144:super

Odesláno

Ok taky se mi víc hodí těch 18hod. je to ideál... a jarajarda... aby jsme na tebe pak nečekali takových už bylo.... ja tam budu první atd :D :D :aut

2Neon:kdybych nevezl už těch pár krabic s E-shopem tak bych se ozval ale Miras to asi pořešil a vyzvedl to tak je to snad ok.

Každopádně se na všechny už těším v 18hod. na pumpě. :)

Odesláno

neone skoda, tesil jsem se :-(

jinak snad vyreseno, ale ja mam kufr max. plnej :-(

gril drevo, uhli, pes, kresilka, 6 flasek slivovice :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

neone skoda, tesil jsem se :-(

jinak snad vyreseno, ale ja mam kufr max. plnej :-(

gril drevo, uhli, pes, kresilka, 6 flasek slivovice :-)

To dávaš psa do kufru... vím je obrovskej asi :) Promin za :xvul

A 6flašek... teda to budeš asi veselej.... :D :D :D

Odesláno

Ano, s Neonem sme to včera pořešili. Taky už mám plnej kufr :D

Akorát sem tradičně nějak nezvládnul balení, zas to budu házet do auta za letu dneska po práci. Tak sem zvědavej jak to stihnu :)

Odesláno

me zabalila Miss Scratch, pes samo bude na zadnich sedackach :-), ale gril a topivo neco hodne zabere, a basak nevyndam, nenenenene

Odesláno

Jo, málem bych zapomněl.

Hlavně prosím nezapomeňte každej zajít na přilehlou benzínku s bankovkou minimální nominální hodnoty 1000kč pro flašku pití na cestu :D :D

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Jo, málem bych zapomněl.

Hlavně prosím nezapomeňte každej zajít na přilehlou benzínku s bankovkou minimální nominální hodnoty 1000kč pro flašku pití na cestu :D :D

To neboj to mám vplánu určitě z toho budou mít zase radost :))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...