Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já jezdím denně do práce 35 km a něco málo po městě na nákupy. Jednou měsíčně delší jízda do Brna nebo Pardubic. Ale znáte to na Vysočině. Samej kopec a zatáčka anebo 120cítka anebo traktor v místě, kde se nedá předjíždět...

Taky nNejsem žádnej závodník, ale šnek taky ne. On 16ti ventil chce trochu točit... ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Drevakov - Pha - Brno - Ostrava - couracky po Brne a zpet - 3880km, prumer 83km, spotreba 6.0l - no je to mozne ? Ale faktem je, ze jsem skoro nejel nad 130km/h, ve dvou, ale s plnym kufrem.:o

Odesláno

Mne to zerie aj deti pri ceste :(:(:(

Na dlhej ceste - dialnica ~7,5

Na dlhej ceste - normalna cesta ~ 7,0

Meste, krizovatky, zapchy ~ 10,5-11 :(

:myslim:myslim

Toto su udaje z palubneho.... odmerane to este nemam :myslim

Sakra.. chcem diesel :(

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak teď v zimě jezdím okolo 7,3 l/100 km.

Hold je to znát, když v tom sněhu a břečce kvedláš furt jenom za tři a čtyři a pětku dáš jen výjimečně...

Odesláno

Ahoj všichni já mám teď Pažouta asi měsíc - benzín 1,6 16V a spotřebu mám po 3000 8,1l /100km a předtím asi do (2500 jsem měl 8,5 l/100km a? jsem dělal co jsem dělal, po těch 2500 to šlo dolů samo a tak nevím je to zimníma gumama nebo čím???? Půjde to v létě ještě dolů?

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Neřešte to, mě to žere 15l/100 a je mi jedno jestli je zima nebo léto :D

taky uvazuju o allroadovi...ale spis v nafte neco jako 2.5TDI, apodobne....;)

Odesláno

No, 2,5 TDi žere taky kolem 10 až 12l nafty, což mi nepřijde už takový rozdíl a dal jsem si s ním sprint a ani omylem se nechytal. Když jedu slušně, mám spotřebu 12,2l, ale když se tomu šlápně na krk, tak není problém jezdit za 18l / 100km. Ale to je opravdu extrém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...