PnR Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 tak ide pomaly zima a rozmyslal som ze by som kupil do auta tie somariny co do zapalovaca sa strkaju na vyhrievanie sedadiel a nasiel som pri tom tento navod co vy na to? Citovat
Welis Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 vypadá to zajimavě že by to mohlo jít o do mojí 106 :-) kolik stojí sada na všechna sedadla mě by stačila na 4 sedadla :-) Citovat
MirasCC Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Obávám se že tam se hovoří o montáži origo škodováckejch vyhřívacích deček. Nevím jestli podobně uspějete s nějakým univerzálem a Peugeotíma sedačkama. Každopádně je potřeba sedačky v podstatě komplet odčalounit - kdo to kdy dělal, hodně dlouho na to pak ještě nadával Citovat
oddie Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Rozebírat kvůli tomu sedačku mi přijde jako blbost, jednodušší je dát přes to ten vyhřívaný potah, a na léto jej zase sundat. Když odejde, snadno se vymění, kdežto v opačném případě buduete zas rozebírat sedačku. A je to docela opruz. Citovat
PnR Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 no schvalne som to sem dal aby som vedel ci to mam abo nemam riesit.. tak myslel som aj ja na ten potah, ale otcovi myslim nevydrzal ani jednu celu zimu a to nie je ziadne tazke prasa.. keby sa tie ich vyhrievane pasy co tam oni mali dali zohnat niekde za rozumny peniaz urcite by sa dali dat aj na nase sedacky.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 ja mam vyhrivani a skoro ho nepouzivam tady ty dodelavky jsou akorat na vyhoreni auta.... Citovat
oddie Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Mně ten potah vydržel přes dvě zimy, a vyměnit ho je otázka mžiku. Ten zabudovaný může odejít úplně stejně. Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 ja mam vyhrivani origo a je to parada! auto bez vyhrivani uz bych nechtel a kdyz jo, tak bych si ho dodelal. Da se koupit sada ktera se dava takhle pod pohat (nemas hnusnej cernej potah na sedacce) ale neni to zrovna nejlevnejsi, stalo to myslim kolem litru. Kazdopadne to muzu doporuct. A co se tyce te plodnosti, tak asi takhle urcite to nesnizuje min, nez kdyz chlap nosi uple trenky! Citovat
oddie Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Scratch na uple trenky mi nesahej :-) ... pokud nejsi ženská, ženské si klidně sáhnout můžou... Citovat
PnR Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: f3Rd@ ja mam vyhrivani origo a je to parada! auto bez vyhrivani uz bych nechtel a kdyz jo, tak bych si ho dodelal. Da se koupit sada ktera se dava takhle pod pohat (nemas hnusnej cernej potah na sedacce) ale neni to zrovna nejlevnejsi, stalo to myslim kolem litru. Kazdopadne to muzu doporuct. A co se tyce te plodnosti, tak asi takhle urcite to nesnizuje min, nez kdyz chlap nosi uple trenky! mas nejake konkretnejsie info o tej sade? celkom ma to zaujima a tak hned po ranu sadnut do zmrznuteho auta neni na chrbat a ladviny najlepsie Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 ted jsem na rychlo nasel jen tohle http://www.elektroraj.cz/detail.asp?floor=15&shop=76&database=fkt&id=68614 ale myslim, ze se dali najit i levnejsi. Jakotakhle, ze teplyho sezeni budes udajne \"neplodnej\" a ze studenyho zas budes mit hemeroidy, tak si vyber, ja asi budu raci v 50. neplodnej, nez aby mel v 52 hemeroidy Citovat
PnR Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 nemyslim ze s tou neplodnostou to je pravda cena dost vysoka oproti potahu.. Citovat
OK406 Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: MirasCC Obávám se že tam se hovoří o montáži origo škodováckejch vyhřívacích deček. Nevím jestli podobně uspějete s nějakým univerzálem a Peugeotíma sedačkama. Každopádně je potřeba sedačky v podstatě komplet odčalounit - kdo to kdy dělal, hodně dlouho na to pak ještě nadával Tak to máš pravdu! Mě to stačilo, když jsem si měnil sedačku u spolujezdce za výškově stavitelnou. To vyhřívání je tam na pevno. Jsem ztoho vyléčení!!! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 No kamarat to ma celkom jednoducho spravene ve favorite. Kopil normalni potahy s tesca, a koupil 4 vyhrivaci decky (kus po 140 korun). Jeden dal na sedak, a druhy na operadlo. Takto si spravil sedadlo aj spolujazdca. Upevnil to takymi gumickami, ale to mu moc nedrzelo, tak original kraje prisil priamo k potahu odspodu... Tj to ma napevno na potahu. Otial vyviedol 4 kable do stredoveho tunela, a na palubke spravil 2x vypinac. Funguje to celkem spolahlive, uz druhu zimu, teraz to bude 3 tia. Potahy na sedadla tam dava pred zimou, a v stredovom tuneli len kable napoji na cokoladky. Po zime ich da zase dole, aby sa to nenicilo. Citovat
PnR Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 tak som sa pozeral po tom co posielal f3Rd@ a nasiel som za 2500sk sadu na 2 sedacky.. ale pravdepodobne to necham tak a nebudem to riesit.. bojim sa ze by som trosku ublizil auticku ak by som na studeny nezohriaty motor zapol dalsich 2x45W Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.