Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chyba je v pacce prepinacu blinkru, uz bude vevnitr ochozena a zkratuje se to tam ( ve vazeline uvnitr packy byvaji ohoblovane piliny z kontaktu ) to co ti cvaka je pak prerusovac blinkru kterej je umistenej pod palubkou vlevo

Nezbyde nez zkusit packu rozebrat a zkusit vycistit a promazat, ovsem vetsinou to nevydrzi moc dlouho a je pak stejne potreba koupit packu jinou nebo novou

Co mas za rocnik vyroby ?

Odesláno

Tohle tu borci zkoumali, ale v souvislosti s tim že jim blikaly směrovky. ROzebirali a čistili tu pačku ukazatelu. Omele se takova koule a pak ten bordel spina kdy chce nebo tak nějak. Někde to tu bude.

Mě se občas stává podobná věc ale při tom cvakání mi pohasínaj světla, jen lehce ale vypadá to jako bych napůl blikal:-) Ale dělá to jen někdy a ještě jsem na nic nepřišel.

Zdar!

Odesláno
Původně zaslal: Cappry

rok vyroby ...posledni mesice 97

kdyby se nepodarilo vycistit, mam funkcni packu na prodej ;) - klasika, ma na sobe vypinani svetel, prednich mlhovek a blinkry, za 400 ji necham

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Cappry

rok vyroby ...posledni mesice 97

kdyby se nepodarilo vycistit, mam funkcni packu na prodej ;) - klasika, ma na sobe vypinani svetel, prednich mlhovek a blinkry, za 400 ji necham

Dik za nabidku, zkusim vycistit, a jesli to nepomuze pisnu ti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...