Cappry Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 prosim o radu, nekdy mi cvaka v leve straně palubuvce, zvuk jako by spinalo rele, zjistil jsem, kdyz pohyhu s packou ukazatelu tak to prestane:myslim Citovat
Ferry Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 chyba je v pacce prepinacu blinkru, uz bude vevnitr ochozena a zkratuje se to tam ( ve vazeline uvnitr packy byvaji ohoblovane piliny z kontaktu ) to co ti cvaka je pak prerusovac blinkru kterej je umistenej pod palubkou vlevo Nezbyde nez zkusit packu rozebrat a zkusit vycistit a promazat, ovsem vetsinou to nevydrzi moc dlouho a je pak stejne potreba koupit packu jinou nebo novou Co mas za rocnik vyroby ? Citovat
Volfino Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Tohle tu borci zkoumali, ale v souvislosti s tim že jim blikaly směrovky. ROzebirali a čistili tu pačku ukazatelu. Omele se takova koule a pak ten bordel spina kdy chce nebo tak nějak. Někde to tu bude. Mě se občas stává podobná věc ale při tom cvakání mi pohasínaj světla, jen lehce ale vypadá to jako bych napůl blikal:-) Ale dělá to jen někdy a ještě jsem na nic nepřišel. Zdar! Citovat
Ferry Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Cappry rok vyroby ...posledni mesice 97 kdyby se nepodarilo vycistit, mam funkcni packu na prodej - klasika, ma na sobe vypinani svetel, prednich mlhovek a blinkry, za 400 ji necham Citovat
Cappry Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Cappry rok vyroby ...posledni mesice 97 kdyby se nepodarilo vycistit, mam funkcni packu na prodej - klasika, ma na sobe vypinani svetel, prednich mlhovek a blinkry, za 400 ji necham Dik za nabidku, zkusim vycistit, a jesli to nepomuze pisnu ti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.