Pe.Tr Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Tak srázek se nám blíží a při té hromadě práce doma i v práci sem tak nějak vypustil co komu mám dovést , prosím jen o připomínky k tématu díky . Co si vybavuji , když tak mě opravte. Mišákovi resp. Přemovi : jehličkovou tiskárnu Kujon : S16 a 106 Agressor : krytky na speedline 4x MIrassCC: nevim už přesně ale je to v SZ , zitra upřesním. Blizzard: Couvací kamera Petav: příchytky do dveří na lištu Harley: zapalovač komplet do old 406 budu sebou mít i obaly na doklady Peugeot , jsou nakonec menší než ty známé ale myslím že jsou lepší , velikost maleho techničáku a vejde se ta i vic veci ,emise, pov. ručeni apod , foto zítra - cena stejna 80,- kus [upravil dne 9/9/08 Pe.Tr] Citovat
Béďa Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 jednu malou zarovku na podsviceni hodin(tu s tim plastovim caplikem), kdyz si vzpomenes.. diky Citovat
alternativ Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Ten obal by se mi taky libil, kdyztak si jeden zamlouvam a tesim se na fotku! Diky Citovat
KoudaK Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 1x obaly.. Děkuji... A co neco z jižních svahů? sz nebo mail... Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Peťo prosím o dovoz 1 x obal, děkuji:super Citovat
jarajarda Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 A dík za to že se o nás tak pěkně staráš Petře:) Citovat
pepan_333 Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Nazdárek !!!!! Prosím taky jeden OBAL !!!!!!!!!!!!!!!!! díky Pepan:roker Citovat
Harlley Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 No a já se hlásím k tomu zapalovači,jinak taky mi to vypadlo,ještě,že jsi napsal:D:super:papa Citovat
Blizzard Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Taky prosím jeden futrál na papíry Děkuji Pe.Tře Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 futraly mě teda hlasit nemusíte ale diky za zájem jinak foto zde ikdyž pouze mobilem Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal A já bych ho tak chtěl tak at ti ho nekdo z okoli veme ne? Citovat
vendelinek Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: vendi.stejskal A já bych ho tak chtěl tak at ti ho nekdo z okoli veme ne? :myslim:myslimle kdo?:myslim tady vod nás nikoho neznám,že by byl v PC Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.