sarkan Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 Hoši, scháním schéma od ABS Bendix (to s čerpadlem), z ruských stránek mi to nejde stáhnout, dejte mi tip nebo se ozvěte na 776309990, určitě se domluvíme. Zatím dík. Citovat
Petr605 Odesláno 27. březen 2004 Odesláno 27. březen 2004 Co to znamena \"nejde stahnout\"? Mne to stahnout jde normalne. Nebo Ti to nejde rozbalit? Je na to treba WinRAR. Kdyby Ti to teda opravdu neslo, tak ja to muzu dat na svoje stranky. Dej vedet. Citovat
sarkan Odesláno 29. březen 2004 Autor Odesláno 29. březen 2004 stahnout to sice jde (to schema od ABS), ale nejde mi to rozbalit, vykazuje mi to POSKOZENI SOUBORU. Jestli bys mi to mohl poslat rozbalene, byl bych vdecny. E-mail: sarkan2001@pobox.sk. Předem děkuji. Citovat
sarkan Odesláno 7. duben 2004 Autor Odesláno 7. duben 2004 Už mi to ABS funguje. Spravil jsem ti diky schematu od Petra605. Děkuji Petře. Pumpa netahala, byl špatnej spínač kapaliny v nádržce, dále byl špatnej spoj v dolním relátku a taky jsem měl špatný spínač tlaku v ABS. Tohle všechno ale funguje i bez řídící jednotky a mně už brzdy šly, ale ABS pořád ne. Byla provalená dioda v horním relé u hlavního válce. Nyní už mi to konečne brzdí jak má. Tak kdy by snád někdo měl problém s ABS Bendix, pište, volejte, rád poradím, nebo pomůžu. Citovat
Petr605 Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Klobouk dolu!!! To vsechno jsi zjistil sam, jenom se schematem? Citovat
sarkan Odesláno 7. duben 2004 Autor Odesláno 7. duben 2004 Jo, stačí schéma, avomet a hodně chuti do práce. Příště se chystám na řidící okruh serva, je v pr...i, a snímačem to není. Pak mi to ještě pořád topí, regulace teploty také nefunguje. Ale elektrika, když jsou schémata není až takovej problém. Hold P605 není žádnej vzorňáček, co do spolehlivosti. Ale ta vuzba za to stojí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.