MirasCC Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 1) Jaký máte zapsaný gumy/ráfky v techničáku? Ty hodnoty co tam mám já mi přijdou někdy trochu zvláštní. Mám: - hlavní: 215/55 R16 na ráfcích 7J x 16 ET 20 - alternativa: 205/50 R16 na ráfcích 7J x 16 ET 12 2) Kde se vám drží teploty vody/oleje při, ehm, dlouhodobější, malinko rychlejší jízdě? V pátek cestou domů jsem holku trochu zkoušel, voda byla celou dobu relativně v pohodě, ale olej lezl na můj vkus až skoro moc vysoko. To je při svižnější jízdě běžný, nebo se mám něčeho bát? Citovat
AnotherOne Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Nemám síce kupé, ale tie rozmery sú fakt čudné. Alternatíva má podľa mňa zlý priemer disku. So 17\'\' by to sedelo, inak by tam bol v priemere rozdiel cez 3cm. [upravil dne 7.9.2008 AnotherOne] Citovat
jozefsv Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 kolesa neviem zatial,musim do auta pre technicak a potom napisem. teplota vody je vzdy rovnych 90 na ukzovateli bez ohladu na rychlost jazdy. teplota oleja pri rychlej jazde sa splha hore.vsimol som si 110-120.ale do cerveneho pola je este stale daleko.pri normalnej jazde je tiez na 90 stupnov Citovat
@re Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Ahoj... ad1. Mám totéž ad2.při jízdě jako čuně je olej na 100-105°C, na Brněnském okruhu jsem měl po 8mi kolech 120°C ! Citovat
MirasCC Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Kola: Zvláštní, ale budiž. Díky za odpovědi Teplota: Nevím jestli brněnskej okruh je ta správná modelová situace. Při prudkým zrychlování/zpomalování s vytáčením motoru do červenýho se teplota (oleje) držela taky někde mezi 115 - 120. Ale když sem potom s takhle zahřátým motorem jel pár minut v kuse rychlostí kolem 200km/h, lezla teplota ještě vejš, zhruba tak ke 135 stupňům. Ono v návodu se sice píše, že do 140 je teplota OK, ale přeci jen už je to k červenýmu docela blízko. Čo s tým? Citovat
@re Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: MirasCC Kola: Zvláštní, ale budiž. Díky za odpovědi Teplota: Nevím jestli brněnskej okruh je ta správná modelová situace. Při prudkým zrychlování/zpomalování s vytáčením motoru do červenýho se teplota (oleje) držela taky někde mezi 115 - 120. Ale když sem potom s takhle zahřátým motorem jel pár minut v kuse rychlostí kolem 200km/h, lezla teplota ještě vejš, zhruba tak ke 135 stupňům. Ono v návodu se sice píše, že do 140 je teplota OK, ale přeci jen už je to k červenýmu docela blízko. Čo s tým? U mně ta teplota tak nahoru neleze i když jedu 200 a to jezdím takhle často... jaký máš olej? Den před jizdou v Brně jsem měnil olej a filtry... klasika 5w40 total ... je možné, že mi blbě ukazují budíky Citovat
jozefsv Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 noooo,135 uz sa mi zda vela.mam pocit ze ani 120 som nedosiahol.drzalo sa to medzi 110-120 aj pri jazde nad 200km/h.moze tomu mozno prispiet aj teplota okolia. Citovat
MirasCC Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Je tam Total 5W40. Mělo by ho tam dokonce i bejt dost, ale teď sem stál z kopce, tak to nepřeměřím. Přeparkoval sem, tak to nechám schadnout a skapat a po obědě na to mrknu. Co se množství týče, tak budík ukazuje nějaký bludy, nevěřím mu. No a stupnice teploty je taky udělaná dost divoce. Jsou tam jen dvě čísla - 90 a 140. Z čehož bych usuzoval, že ryska mezi nima značí 115 stupňů. Citovat
jozefsv Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 ja davam shell helix 10w40,pretoze tam taky bol predtym. okrem toho ze ti to ukazuje vyssiu teplotu oleja mas s tym nejaky problem? Citovat
MirasCC Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Ne, krom tý vysoký teploty oleje jiný potíže nepozoruju. Na diagnostice je bez chyb. Ještě jednou překontroluju hladiny kapalin a budu to sledovat. I když zatím si říkám, že rychlostí 200km/h bych úplně běžně nerad jezdil :-) Citovat
jozefsv Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 pokial diagnostika nic nevyhodila tak by to malo byt ok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.