Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Měnil jsem zásuvku pro přívěs z důvodu koroze kontaktů a td,první problém je v tom,že mi nesvítila na vleku mlhovka a na autě ano a podle všech návodů a postupů jak podle čísel a barev tam nebyl vůbec sedmý kabel-bílá-kostra.Závěs byl dodatečně podle štítku montován v roce 1997 v Holandsku.Nejradši bych to celé od zadních světel natahal znovu nebo nevim-nikdy jsem tohle ještě neřešil-tak to dám do fóra...

Odesláno

A je problém v zásuvce nebo v přívěsu?

Tak koukni k mlhovce jaká je tam barva kabelu a zkus dohledat. Nebo jen natáhnout kabel mlhovky.

Odesláno

Tu máš schému zapojenia 7 pólovej zásuvky. Ak tam už máš káble a sú v dobrom stave tak iba ucvakni skorodované konce a zapoj. Konce je vhodné pred montážou pocínovať. Píšeš že si tam nemal kostru, tak ju natiahni od svetla popri existujúcom kábli.

Farby káblov na schéme sú podľa ISO normy a nemusia korešpondovať s farbami káblov na vozidle.

[upravil dne 6/9/08 pastorek]

post-0-14109601990966_thumb.jpg

Odesláno

Tak problém vyřešen-dal jsem novou zásuvku-za 40 Kč-značka Luna-no nevim co to vydrží,kontakty namazal spec. vazelínou na elektriku-mlhovka nebyla opravdu od doby montáže pravděpodobně v Holansku zapojena-natáhl jsem kablík a O.K...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...