Jindras Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Měnil jsem zásuvku pro přívěs z důvodu koroze kontaktů a td,první problém je v tom,že mi nesvítila na vleku mlhovka a na autě ano a podle všech návodů a postupů jak podle čísel a barev tam nebyl vůbec sedmý kabel-bílá-kostra.Závěs byl dodatečně podle štítku montován v roce 1997 v Holandsku.Nejradši bych to celé od zadních světel natahal znovu nebo nevim-nikdy jsem tohle ještě neřešil-tak to dám do fóra... Citovat
Marcel505 Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 A je problém v zásuvce nebo v přívěsu? Tak koukni k mlhovce jaká je tam barva kabelu a zkus dohledat. Nebo jen natáhnout kabel mlhovky. Citovat
pastorek Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Tu máš schému zapojenia 7 pólovej zásuvky. Ak tam už máš káble a sú v dobrom stave tak iba ucvakni skorodované konce a zapoj. Konce je vhodné pred montážou pocínovať. Píšeš že si tam nemal kostru, tak ju natiahni od svetla popri existujúcom kábli. Farby káblov na schéme sú podľa ISO normy a nemusia korešpondovať s farbami káblov na vozidle. [upravil dne 6/9/08 pastorek] Citovat
Jindras Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Tak problém vyřešen-dal jsem novou zásuvku-za 40 Kč-značka Luna-no nevim co to vydrží,kontakty namazal spec. vazelínou na elektriku-mlhovka nebyla opravdu od doby montáže pravděpodobně v Holansku zapojena-natáhl jsem kablík a O.K... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.