asaad Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Tak jsem konecne hodil kola na auto.Po skoro nekonecnem cekani na pruziny,bezpecnostni srouby,ventilky a hlavne pneu... Ted jsem zvedavej na vase hodnoceni,jestli se kola k autu hodi... Auto je snizeny pruzinama Weitec(40/40),cele to sedi na kolech 18\" MAK obute do Pirelli Zero Nero 215/40 s dural podlozkama 15mm Citovat
tosky Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 je to krasavec uz sa tesim, ked ho v utorok uvidim nazivo aspon ho budem moct porovnat s mojou motokarou a konecne sa rozhodnem, co s tymi mojimi pruzinami, co sa mi valaju pri posteli Citovat
hloze-ja Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Mám rád lichý počet paprsků. Tyhle jsou moc pěkný. Pěkný auto, pěkný kola, pěkný fotky. Mooc pěkný. Citovat
King Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 to už začíná pomalu bejt nějaká klasika 406 coupé, 18\" kola a na sportovní pružiny s ní kola- jednoduchej vzhled sluší, vypadá to hezky. jediný co mi trochu \"nesedí\" je ten tahokov nebo co to je v předním nárazníku... chtělo by to něco černýho místo toho;) a možná i lišty na dveřích do stříbrný... ..jinak parádní lvice a první fotka moc povedená Citovat
asaad Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: King to už začíná pomalu bejt nějaká klasika 406 coupé, 18\" kola a na sportovní pružiny s ní kola- jednoduchej vzhled sluší, vypadá to hezky. jediný co mi trochu \"nesedí\" je ten tahokov nebo co to je v předním nárazníku... chtělo by to něco černýho místo toho;) a možná i lišty na dveřích do stříbrný... ..jinak parádní lvice a první fotka moc povedená Tahokov je tam proto, ze je tam udelany neco jako naporovy sani.Ze levou \"mlhovkou\" je trubka k filtru.Chtel sem stribnej. A ty listy skoro nemelo cenu strikat,kazdou chvilku mi tam nekdo tukne dverma.I kdyz se tomu snazim vyvarovat.To auto neni hold nejuzsi.. [upravil dne 7/9/08 asaad] Citovat
Creams Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Myslím, že to sedne jako prdel na hrnec nebo jak se to říká ! V jednoduchosti je krása a u toho zůstaň Citovat
Creams Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Zkus ještě sehnat mlhovky do předního nárazníku Citovat
asaad Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: Creams Zkus ještě sehnat mlhovky do předního nárazníku Mlhovky mam v garazi Jak rikam, sel tam tahokov a za nim je trubka k sani... Ostatne mam je i v avataru videt;) [upravil dne 7/9/08 asaad] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.