Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem konecne hodil kola na auto.Po skoro nekonecnem cekani na pruziny,bezpecnostni srouby,ventilky a hlavne pneu... Ted jsem zvedavej na vase hodnoceni,jestli se kola k autu hodi...

Auto je snizeny pruzinama Weitec(40/40),cele to sedi na kolech 18\" MAK obute do Pirelli Zero Nero 215/40 s dural podlozkama 15mm

post-0-14109601990193_thumb.jpg

Odesláno

je to krasavec :super

uz sa tesim, ked ho v utorok uvidim nazivo :)

aspon ho budem moct porovnat s mojou motokarou a konecne sa rozhodnem, co s tymi mojimi pruzinami, co sa mi valaju pri posteli :D

Odesláno

to už začíná pomalu bejt nějaká klasika 406 coupé, 18\" kola a na sportovní pružiny s ní :)

kola- jednoduchej vzhled sluší, vypadá to hezky.

jediný co mi trochu \"nesedí\" je ten tahokov nebo co to je v předním nárazníku... chtělo by to něco černýho místo toho;) a možná i lišty na dveřích do stříbrný...

..jinak parádní lvice a první fotka moc povedená :super

Odesláno
Původně zaslal: King

to už začíná pomalu bejt nějaká klasika 406 coupé, 18\" kola a na sportovní pružiny s ní :)

kola- jednoduchej vzhled sluší, vypadá to hezky.

jediný co mi trochu \"nesedí\" je ten tahokov nebo co to je v předním nárazníku... chtělo by to něco černýho místo toho;) a možná i lišty na dveřích do stříbrný...

..jinak parádní lvice a první fotka moc povedená :super

Tahokov je tam proto, ze je tam udelany neco jako naporovy sani.Ze levou \"mlhovkou\" je trubka k filtru.Chtel sem stribnej.

A ty listy skoro nemelo cenu strikat,kazdou chvilku mi tam nekdo tukne dverma.I kdyz se tomu snazim vyvarovat.To auto neni hold nejuzsi..

[upravil dne 7/9/08 asaad]

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Zkus ještě sehnat mlhovky do předního nárazníku :)

Mlhovky mam v garazi :) Jak rikam, sel tam tahokov a za nim je trubka k sani... Ostatne mam je i v avataru videt;)

[upravil dne 7/9/08 asaad]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...