Kuča Odesláno 5. září 2008 Autor Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Volfino JJ přesně tak jsem to měl taky. Ten modul je v kanálu vzduchu od ventilátoru aby se furt chladil. Velmi ochotně a rychle bez chlazení shoří. Čučí z toho jen černá krabice do které vedou dvě (u mě zelené) patice s kabelama. Ten hliníkový chladič je celý v tom kanálu. Blbě se to napoprvý vyndavá. Po výměně toho tranzistoru či co to je(je nacvaklej a pastou nalepenej na tom chladiči když se ta krabice otevře) to bylo v pořádku. Jen doporučuji prohlídnout ten ventilátor, jak jsou na tom uhlíky,jestli se točí volně a třeba stříknout opatrně mazadlo do třecích částí ventilátoru(krom uhlíků). Stížený chod motoru a tím větší proudy mohou mít ten regulátor na svědomí. Zdar a sílu! Citovat
Kuča Odesláno 5. září 2008 Autor Odesláno 5. září 2008 jakým zpusobem se to nejlépe vyndá nějaké zkušenosti pro zlehčení práce??? Citovat
Volfino Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Zdar!No asi je to už pasé....pardon. No u mě to bylo chycený na jdnom šroubu z druhé strany je to v takové jakoby západce (pantu). Nejdřív vyndat ty patice s kabelama. Musej se zmáčknout ty zoubky která je zajištujou,šly dost ztuha. Pak odšroubovat šroubek, hmatem se ujistit že z druhé strany fakt neni :-) no a pak vytahnout. Má trochu vůli,takže ta tsrana kde je šroubek tak povytahnout a pak intuitivně..:-) možná bude trošku vadit koberec je to natěsno. ten hliníkovej chladič je cca 60-70 mm dlouhej 50-60 širokej a 2řcca je silný žebrování pro ilustraci,teda jestli si to pamatuju správně. Ten černej kryt už bude snadný otevřít je jen zacvaklej. Tak at se to povede:-) Citovat
Bord Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Já mám tem modul uchycený v topení dvěma šruby.Nejdřív jsem ho nemohl vymordovat,šel povytáhnout asi o cenťák.Pak jsem strčil šroubovák mezi plast modulu a koberec a te vypad skoro sám.Chytá se totiž hrana plastové krabice modulu za hranu(konec) koberce.No zatim nemám trazistor co je nalepený na chladiči.Snad někomu usnadním práci. Citovat
Bord Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Tak už topim od včerejška normálě.Nepodařilo se sehnat Výkonový tranzistor do modulu řízení motorku topení.\"Nový\"modul za pětikilo z vrakáče.Z jedný vody načisto ještě výměna serva klapky vnitřního okruhu topení.Měsíc jsem topil nouzově přes přidaný vypínač a jen na plno.Ruční klima:roll Citovat
kupák Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Asi sem blbě hledal, ale bližší téma mému problému jsem nenašel. Dnes jsem si všiml, že mi nejde ventilátor klimy, ikdyž přidávám na ovládání a na displeji mi normálně \"přibývala vrtulka\", jako že to funguje. Po zastavení a opětovném nastartování cca po půl hodině to zase funguje. Předtím ten ventilátor vůbec nešel, ať jsem nastavoval, co jsem nastavoval, a teď zase šel normálně. Nemůže to souviset s mým problémem, kdy mi za velkého horkla nejde přepnou vnější x vnitřní cirkulace vzduchu, ikdyž na displeji se symbol objevuje, klapka za horka nechodí, po ochlazení a teď na podzim to chodní normálně. Nemá to nějaké společné ovládání nebo něco, kde by mohl být špatný kontakt nebo tak? Citovat
Stejsn Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Oživím tohle téma. Kabinový větrák v klimatizaci / topení mi začal lehce šustit, čili ho chvi vyndat a namazat. Čím bych ho měl nejlíp máznout? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.