Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Volfino

JJ přesně tak jsem to měl taky. Ten modul je v kanálu vzduchu od ventilátoru aby se furt chladil. Velmi ochotně a rychle bez chlazení shoří. Čučí z toho jen černá krabice do které vedou dvě (u mě zelené) patice s kabelama. Ten hliníkový chladič je celý v tom kanálu. Blbě se to napoprvý vyndavá. Po výměně toho tranzistoru či co to je(je nacvaklej a pastou nalepenej na tom chladiči když se ta krabice otevře) to bylo v pořádku. Jen doporučuji prohlídnout ten ventilátor, jak jsou na tom uhlíky,jestli se točí volně a třeba stříknout opatrně mazadlo do třecích částí ventilátoru(krom uhlíků:)). Stížený chod motoru a tím větší proudy mohou mít ten regulátor na svědomí.

Zdar a sílu!

Odesláno

Zdar!No asi je to už pasé....pardon.

No u mě to bylo chycený na jdnom šroubu z druhé strany je to v takové jakoby západce (pantu). Nejdřív vyndat ty patice s kabelama. Musej se zmáčknout ty zoubky která je zajištujou,šly dost ztuha. Pak odšroubovat šroubek, hmatem se ujistit že z druhé strany fakt neni :-) no a pak vytahnout. Má trochu vůli,takže ta tsrana kde je šroubek tak povytahnout a pak intuitivně..:-) možná bude trošku vadit koberec je to natěsno. ten hliníkovej chladič je cca 60-70 mm dlouhej 50-60 širokej a 2řcca je silný žebrování pro ilustraci,teda jestli si to pamatuju správně. Ten černej kryt už bude snadný otevřít je jen zacvaklej.

Tak at se to povede:-)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Já mám tem modul uchycený v topení dvěma šruby.Nejdřív jsem ho nemohl vymordovat,šel povytáhnout asi o cenťák.Pak jsem strčil šroubovák mezi plast modulu a koberec a te vypad skoro sám.Chytá se totiž hrana plastové krabice modulu za hranu(konec) koberce.No zatim nemám trazistor co je nalepený na chladiči.Snad někomu usnadním práci.:cool:

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak už topim od včerejška normálě.Nepodařilo se sehnat Výkonový tranzistor do modulu řízení motorku topení.\"Nový\"modul za pětikilo z vrakáče.Z jedný vody načisto ještě výměna serva klapky vnitřního okruhu topení.Měsíc jsem topil nouzově přes přidaný vypínač a jen na plno.Ruční klima:roll

• O 3 roky později...
Odesláno

Asi sem blbě hledal, ale bližší téma mému problému jsem nenašel. Dnes jsem si všiml, že mi nejde ventilátor klimy, ikdyž přidávám na ovládání a na displeji mi normálně \"přibývala vrtulka\", jako že to funguje. Po zastavení a opětovném nastartování cca po půl hodině to zase funguje. Předtím ten ventilátor vůbec nešel, ať jsem nastavoval, co jsem nastavoval, a teď zase šel normálně. Nemůže to souviset s mým problémem, kdy mi za velkého horkla nejde přepnou vnější x vnitřní cirkulace vzduchu, ikdyž na displeji se symbol objevuje, klapka za horka nechodí, po ochlazení a teď na podzim to chodní normálně. Nemá to nějaké společné ovládání nebo něco, kde by mohl být špatný kontakt nebo tak?

• O 2 roky později...
Odesláno

Oživím tohle téma. Kabinový větrák v klimatizaci / topení mi začal lehce šustit, čili ho chvi vyndat a namazat. Čím bych ho měl nejlíp máznout?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...