MJSytic Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Včera jsem se i já pustil do výměny svíček na 406. Jelikož mám auto už 3,5 roku a se svíčkama nikdo nic nedělal (navíc mi nedávno po dlouhém stání péčko chytilo jen na 3 válce) bylo na čase. Svíčky jsem koupil podle doporučení většiny spokojených majitelů - NGK Vline23 na klubovou slevu v Benexu a v globusu za 50Kč (bez selvy) 16 klíč na svíčky:aut Nevím, jestli má cenu něco psát k postupu, určitě tu byl posaný x-krát, tak jen heslovitě. Odpojit z boku konektor, Povolit 6šroubků imbusem, sundat opatrně rampu, povolit svíčky a našroubovat nový Jen doplním, že první svíčka nešla povolit - musel jsem fakt zabrat a navíc při \"vyšroubovávání\" vydávala divný zvuky, takjsem dost znejistěl a volal horkou linku \"Ferry\". Ten mě naštěstí uklidnil s flegmatismem jemu vlastním, takže jsem pokračoval dál:D No a dílo se povedlo. Auto startuje jako fík. Co se týká jízdy, tak uvidíme-vyzkoušíme A ještě pár rozmazaných foto z mobilu: Citovat
Guest servisman Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 dobrý návodek pro některé,aspoň ví co je rampa a kde jsou schované svíčky Citovat
Kekros Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 jo, taky jsem vyměnil svíčky v domění že už to nebude startovat na tři válce a stejně se jednou za měsíc klepe motor jak ratlík. Stačí to hned vypnout a počkat 5 vteřin, pak jde normálně . Z toho jsem usoudil, že u mě to svíčky nejsou Citovat
MJSytic Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Kekros jo, taky jsem vyměnil svíčky v domění že už to nebude startovat na tři válce a stejně se jednou za měsíc klepe motor jak ratlík. Stačí to hned vypnout a počkat 5 vteřin, pak jde normálně . Z toho jsem usoudil, že u mě to svíčky nejsou Jenže mě se to stalo jen jednou a to po týdnu, co auto stálo. Jinak mi to chytá napoprvé Musím zaklepat - s motorem se za těch 3,5 roku nemuselo dělat vůbec nic. Jen měnit olej:super Citovat
Guest servisman Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Kekros jo, taky jsem vyměnil svíčky v domění že už to nebude startovat na tři válce a stejně se jednou za měsíc klepe motor jak ratlík. Stačí to hned vypnout a počkat 5 vteřin, pak jde normálně . Z toho jsem usoudil, že u mě to svíčky nejsou Jenže mě se to stalo jen jednou a to po týdnu, co auto stálo. Jinak mi to chytá napoprvé Musím zaklepat - s motorem se za těch 3,5 roku nemuselo dělat vůbec nic. Jen měnit olej:super to jsme na tom stejně Citovat
Guest Džůny Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Otázka, co ten utahovací moment (píšou 28 nm)? Mám si s tím nějak lámat hlavu? Jak to mám asi trefit? Stačí to jemně dotáhnout a hotovo, nebo se pletu? Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 nejlepe pujcit si momentak a dostat to \"do ruky\" na nejakych svickach bylo misto utahovaciho momentu (resp jako alternativa) uvedeno dotazeni rukou \"na fest\" a pak dotazeni klicem o tusim 1/2 az 2/3 otacky [upravil dne 19/5/11 14:42 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.