Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sem se tak trochu virtuálně projel 280-300vkou,řeknu vám,nedělalo mi to dobře v těch zatáčkách................

ten dotičnej ,co to řídí ,podle mě neni normální ,to ,co si dovolí na normální silnici ,sem žasnul...............co vi na to

ne nadarmo se jim řiká DDO

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Nerozumím slovu virtualně.... jak virtuálně. Virtualně jezdín 320 v NFS Carbon :myslim

Bych skoro i řekl, že to byl nějakej trenažér:myslim U PC hry by se asi moc nezapotil:D

Odesláno

to je sracka, tahle hra :)

Tam Most Wanted to není, ale občas neodolám. PRO STREET nebo jak se to jmenuje jsem ještě nehrál.

Most Wanted je taky sracka. Posledni NFS co za neco staly byly Porsaky :)

Odesláno

Ty si labužník koukám...:) Dyť to už je starý jak Metuzalém... tam si nerozeznal strom u cesty od auta. Ani ta fyzika a chování vozů se mi nějak nezamlouvá. Taky jsme se s kamarádem zabavili na dlouhé zimní dny s NFS II, ale když to srovnáš s dnešní hrou...tak nic moc. Pro mě je jednička Most Wanted a na tom trvám.:D

Odesláno

Ty si labužník koukám...:) Dyť to už je starý jak Metuzalém... tam si nerozeznal strom u cesty od auta. Ani ta fyzika a chování vozů se mi nějak nezamlouvá. Taky jsme se s kamarádem zabavili na dlouhé zimní dny s NFS II, ale když to srovnáš s dnešní hrou...tak nic moc. Pro mě je jednička Most Wanted a na tom trvám.:D

Labuznik sem a pro ma lepsi grafiku NFS Porsche, nez posledni :D (kor kdyz hraji jeste LFS)

nehlede na to, ze Porsaky mam na high detail a posledni na low detail a jeste sekanou :D

A co se tyka te fyziky, tak se nedivim, ze se ti nezamlouva, protoze tam se to auto chovaq jakz takz realisticky a ne jak u most wanted, kde to je jak anglicak do matchboxe.

[upravil dne 3/9/08 Marlin]

Odesláno

hral jsem celou serii NFS.. NFS 5 i MW nebylo spatny.. Carbon je tragedie ale PS je dobry, trosku realistictejsi a narocnejsi.. :) ale tak na RBR stejne nic nema..:aut

Odesláno

RBR = Richard Burns Rally.

A GT taky nema nic moc realistiku. ale porad lepsi nez NFS.

Ja jsem na hardcore simulatory a vyzaduji aby se vuz choval jakov realu. Pak je to vyzva a ne arkadove sracky stylu NFS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...