Pata Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Radek Hurvajz Noo, pěkná kára, ať slouží ke spokojenosti. Budeš balit Peugeotkovic? :D:D:D:D :D:D:D:D:D:D teď jsi mě dostal Hurvajz souhlasim :D:D:D:D Jinak gratulace k novemu kocaru Citovat
Aluška Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Jééé krasavec a motor taky podle mého gusta (s benzínem já osobně už zase hodně dlouho nechci jezdit ). Tak ať slouží a raději ho nikomu nepůjčuj . Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Pěkný. Přeju mnoho šťastných km. Snad tě bude spolehlivě vozit kam si budeš přát. Citovat
Dundee Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Gratuluji a přeji mnoho km bez problémů P.S.: Budeš mít Bělouše na Džbáně? Citovat
agresssor Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: agresssor Tak to bych i snad mozna utahnul:) dve slecny najednou:D jen pockej az si to tu precte Misa.. Pšššt Míše ani muk:) . Však ji bych nevyměnil za nikoho:) Citovat
agresssor Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Dundee Gratuluji a přeji mnoho km bez problémů P.S.: Budeš mít Bělouše na Džbáně? Mno měl bych ho tamm mít:) Jelikoz uz je ofiko moje se vsimsudy:) Citovat
Meldik Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Hezkyyyyyyyyyy....jemu bila fakt mooc slusi.... Citovat
MirasCC Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Tomu říkám rychlost! To sis toho chození pěšky moc neužil Gratulace! Citovat
chuck11 Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Fakt parádní Jednou zašel do práce a už ho to přestalo bavit:D:D Citovat
agresssor Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Dikes vsem.) Je to sice docel nezvyk mit najednou takovy velky auto ale to si casem zvyknu:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 hezkej kousek a ta bílá taky pěká - začínaji se mě bílá čistá auta líbit víc a víc:) Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: agresssor Dikes vsem.) Je to sice docel nezvyk mit najednou takovy velky auto ale to si casem zvyknu:) velky? Sedni do A6 allroada :-) nebo do me byvale milovane firemni BMW 750L, kurna to byly casy, ted si pujcuju firemni eMBecko Roomster 406 je o chlup vetsi nez BMW Z3 :-) Citovat
chuck11 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: agresssor Dikes vsem.) Je to sice docel nezvyk mit najednou takovy velky auto ale to si casem zvyknu:) Zase až tak velký rozdíl to není,teda aspoň já sem ho až tak nepocítil;) Citovat
agresssor Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Mno tak prejit z 306ky s autem bez prdele na vetsi auto s prdeli docela dobry.) uz si zvykam:) jen jeste na to parkovani no:) Jinak nafta se mi zacina hodne libit:) Citovat
chuck11 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 JO to mně taky dost překvapilo,jezdím s 2,0 Hdičkem bez fapu a celkem to i táhne:super Citovat
agresssor Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 tak mozna budu za blbce a nectu forum:) ale vubec nevim co to ten fap je:D:D:D:D:D ja mam v tomhle 1.9 td a nejede to zas tak hrozne:) mile me to prekvapilo:) Proste neni to na zadny zavodeni no..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.