Žampión Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Ahoj jelikož mám ke svému Peugeotku pouze jeden klíč,nechal jsem si udělat kopii,normálně v jakém si železářství.Dveře jim otevřu normálně.Moje otázka ale zní,je možné s tímto klíčem nastartovat a jak poznám že moje auto má imobilizer.Mám strach,že když strčím tenhle duplikát do zapalování,aby se mi imobilizér nějak neblokl.Tím myslím abych nstartoval originálem.Díky Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Taky sem kdysi chtěl udělat druhej klíč,došel sem tam,udělali mám ho jako náhradní na odemknutí,nastartování nende,jen točí a točí ale nenahodí,nelze odjet,když sem chtěl s dálkačem,stál by mě 2100kč,tak je jen na odemykání kufru pro maminu zkus hledání jetoho tady spousta sem vybral jen namátkově [upravil dne 1.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
Žampión Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Počítal jsem stím že nenastartuju,ale aspoň budu mít servisák doma,kdybych náhodou origo někde ztratil a potřeboval bych se dostat do auta. [upravil dne 1/9/08 Žampión] Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Žampión Počítal jsem stím že nenastartuju,ale aspoň budu mít servisák doma,kdybych náhodou origo někde ztratil a potřeboval bych se dostat do auta. [upravil dne 1/9/08 Žampión] Tendle rezervní mě stál jen ,už nevim přesně,asi něco okolo 120kč,víc to určo nebylo,ale nedej bože až ten origo ztratim:myslim:mrk:bojim Citovat
Ferry Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 to jestli mas v klicku cip poznaji tam kde ty klice delaji, maji na to takovej testovaci pristroj, jsou schopni i nakodovat novy cip do noveho klicku podle toho stareho. pokud budes zkouset startovat s tim klicem bez cipu, nic se nestane ani neblokne, jen to auto proste nenaskoci [upravil dne 1/9/08 Ferry] Citovat
NO3IA Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 no právě proto nenastartuješ,když máš imo.ten klíč jen odemkne a zamkne.musíš si nechat udělat kopii v servise a hned ti ho nakodují,ale takové klíče jsou podstatně dražší.kolem 1000,- Citovat
rct206 Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 ja som skusal kopiu, pytali sa ma ci mam imobilizer, myslel som si ze nie, auto som odomkol, ale ked som isiel startovat tak mi palubak vypisal immobilizer .... - tak som vedel ze je problem... klucik som vratil s tym, ze ho zle spravili a vratili mi prachy. Tiez som uvazoval \"mat nahradny\" ked original stratim, ale pytam sa, aky to ma zmysel??? do auta sa dostanes a co dalej?? radsej zhanam kde mi urobia kopiu s ktorou aj nakopnem a bude po probleme.... Citovat
NO3IA Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Původně zaslal: rct206 ja som skusal kopiu, pytali sa ma ci mam imobilizer, myslel som si ze nie, auto som odomkol, ale ked som isiel startovat tak mi palubak vypisal immobilizer .... - tak som vedel ze je problem... klucik som vratil s tym, ze ho zle spravili a vratili mi prachy. Tiez som uvazoval \"mat nahradny\" ked original stratim, ale pytam sa, aky to ma zmysel??? do auta sa dostanes a co dalej?? radsej zhanam kde mi urobia kopiu s ktorou aj nakopnem a bude po probleme.... V peugeotu přímo Citovat
Gitarista001 Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Vy mate od 206 len jeden kluc? Pri kupe mi dali dva. Jeden s dialkovym ovladanim a druhy bez. Citovat
imaster Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Taky mám jen jeden klíč. Ten s dálkou. Druhý zůstal bohužel ve Francii. Zhruba před rokem a půl jsem se byl zeptat na výrobu náhradního klíče v celkem dost solidním klíčařství. Pán strčil origo klíč do čtečky a pravil, \"pane, tam máte čip krypto 2, to vám nenakoduju. Musíte do peugeotu. \" Jestli se za tu dobu něco změnilo , to nevím. Citovat
mila2831 Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Já dostala ke klíčům ještě takovou kartičku s kódem a že jestli se ten klíč ztratí, tak stačí dát ten kód do peugeotu a tam podle toho vyrobí stejný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.