Guest Scratch Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 myslim ze jsou stejny, vyfotim ti je :-) je to takova kulata vypoukla mrcha, ktera ma dole dva hacky (do ocek pro ukotveni) a nahore zobacek, ale zeptej se kukikuka, a ten ti to rekne, ten mi je posilal a myslim, ze jsou zrovna z coupecka Citovat
genzer Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Scratch myslim ze jsou stejny, vyfotim ti je :-) je to takova kulata vypoukla mrcha, ktera ma dole dva hacky (do ocek pro ukotveni) a nahore zobacek, ale zeptej se kukikuka, a ten ti to rekne, ten mi je posilal a myslim, ze jsou zrovna z coupecka kruci,a to jsem vcera u nej byl:nevim Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 no vidis, ale myslim, ze uz mel jenom dve (ty co uz mam ja), jo jsou stejny :-) Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Tak kukikuk je určo nemá. Pro první dvě z coupe už jsem si byl já minulý týden. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 me ty druhy poslal :-) jsem mel docela kliku :-D Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Jo jo, měl si kliku. Taky si rád necháváš zadní vrátka otevřený? Nebo ti tam ty krytky chyběly? Citovat
MJSytic Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Já mám nějaký krytky doma. Jak jsem dělal bum bum, tak mi zbyly ze strých světel. Ale je to old model:nevim:myslim Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: MJSytic Já mám nějaký krytky doma. Jak jsem dělal bum bum, tak mi zbyly ze strých světel. Ale je to old model:nevim:myslim Stejný myslím. Mrkni jaký mají na sobě BOSCH číslo. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Jo jo, měl si kliku. Taky si rád necháváš zadní vrátka otevřený? Nebo ti tam ty krytky chyběly? no jak to na sebe prasknout? jsem idiot, vyvrtakl jsem si diry tak abych tim prostrcil patici, pritom stacilo vyvrtat diru jenom na kabely, ze ........ no proste technik :-) takze se mi to ted mlzi, takze budu prevrtavat ty od kukikuka a davat je misto tech mych zkurvenych :-):-) Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Scratch no jak to na sebe prasknout? jsem idiot, vyvrtakl jsem si diry tak abych tim prostrcil patici, pritom stacilo vyvrtat diru jenom na kabely, ze ........ no proste technik :-) takze se mi to ted mlzi, takze budu prevrtavat ty od kukikuka a davat je misto tech mych zkurvenych :-):-) Jo tak. Jelikož jsem včera viděl xenony poprvé, tak mi taky chvíli trvalo než sem to vykoumal. Ale radši jsem dvakrát měřil než rovnou řezal. :aut A ty druhý krytky jsem si koupil pro případ, až se rozhodnu to vrátit do původního stavu, nebo až mě xenony přestanou bavit (to bude chvíli trvat:)). MJSytic: BOSCH číslo tam mám: 1 305 219 068. Budou stejné si myslím. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 kdyz me prestanou bavit, tak je zaslepim :-) Citovat
MJSytic Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 OK, na ty krytky mrknu ... Jinak na netu jsem našel takový obecný návod na HID, tak jen pro představu: Citovat
hudy Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 jen takovou otazku!pokus by se davaly xenony do original lamp na 307,tak H7 nebo H7R?je tam v parabole neco jako stinitko,tak jaky? Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: hudy jen takovou otazku!pokus by se davaly xenony do original lamp na 307,tak H7 nebo H7R?je tam v parabole neco jako stinitko,tak jaky? Já tam měl taky jakoby stínítko, dal jsem H7 obyč a pohoda. Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 MJSytic: nemáš prosím tohle schéma i na H4- bixenon?? Díík Citovat
Edison Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Mno... stínítko ve světlometu vytváří \"kresbu\". Stínítko na výbojce s R není kvůli kresbě, protože je umístěné někde jinde, ale podle mě kvůli zamezení osvitu paraboly zbytkovým světlem v místech, kde by kužel světla šel nad zlomovou linii a oslňoval. U xenonu oproti halogenu je toto světlo přecijen poněkud výraznější. Ale to jest jen můj laický selský rozum. Citovat
hudy Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 takze pokud by se tam daly ty R,nic se nezkazi? Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 No rozdíl ve svitu by mě docela zajímal. Citovat
Edison Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Myslím, že výbojkama s R se nic nezkazí. Já osobně, kdybych byl konstruktérem, bych dokonce přemýšlel nad tím, aby tam bylo stínítko podobně, jako je na klopeném vlákně u H4, jestli jste se někdo pečlivě koukl, jak je dělaný. Svítivost je podle dostupných pramenů cca 3x větší, než u halogenu. Jestli jde o to \"zbytkové\" světlo, které září z baňky v místech, kde nehoří oblouk a je dáno tím, že sklo, ze kterého je výbojka tvořena vede světlo (podobně, jako optické vlákno, nebo jakýkoli optický materiál, do kterého posvítíte \"do řezu\", taky to bude svítit celé, tak to si tak nějak vůbec neumím představit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.