Přema Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Nevíte někdo kde by se dalo sehnat toto střešní křidilko co na tomto obrázku?????:myslim:myslim dík. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 V originál príslušenstve nie je, čiže nejaká druhovýroba. Mne sa páčia tie kolesá. Nevieš čo sú to zač? Citovat
Přema Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 Taky jsem to hledal v origo......a ty kola tak to netuším...... Citovat
brasil Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Křídlo, kola a speciální interiér v kůži jsem viděl na jednom dovezeném Sw z Německa. Dovezl ho známý, zkusím se v pondělí poptat, ale nic neslibuju. Citovat
Přema Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 Původně zaslal: brasil Křídlo, kola a speciální interiér v kůži jsem viděl na jednom dovezeném Sw z Německa. Dovezl ho známý, zkusím se v pondělí poptat, ale nic neslibuju. Kola mám,kůži mám,jen to křidýlko.........Dík Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 podle mě to neni křidlo ani na peugeota natož na 407 SW , prostě tam nějake nabastlil . Citovat
Přema Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr podle mě to neni křidlo ani na peugeota natož na 407 SW , prostě tam nějake nabastlil . To jsi mě moc nepotěšil.........:myslim:myslim:roll Citovat
francesko Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Ahoj Přema. Je to špec.verzia 407 SW RC Line,tak že by to mal byť original. Citovat
Přema Odesláno 31. srpen 2008 Autor Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: francesko Ahoj Přema. Je to špec.verzia 407 SW RC Line,tak že by to mal byť original. Hmmm to je slovo do pranice....hned se na to zeptám....Dík. Citovat
AnotherOne Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 http://carscoop.blogspot.com/2006/11/peugeot-407-sw-rc-line.html Citovat
brasil Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Tak vidím, že AnotherOne mě už předběhl. Přesně tak to auto, co jsem viděl vypadalo. Citovat
brasil Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Jinak je to úprava od Irmschera stránky výrobce:www.rclinebyirmscher.de. Křídlo tam mají za 214 éček. Jsou tam i další hezké doplňky. Se měj Citovat
Přema Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: brasil Jinak je to úprava od Irmschera stránky výrobce:www.rclinebyirmscher.de. Křídlo tam mají za 214 éček. Jsou tam i další hezké doplňky. Se měj Díky moc za odkaz......:papa:papa Citovat
romeos_76 Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Přemo,kola stoja 750 éček bez DPH a krídlo mám doma.Aj masku.Doviezol som to na aute.Je to realita a fakt krásne.A zabudol som aj ladený výfuk.Ale tá úprava je pekná iba na čiernom SW.Inak dá sa všetko bez problémou kúpiť.Akej farby máš káru.Čus. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: romeos_76 Přemo,kola stoja 750 éček bez DPH a krídlo mám doma.Aj masku.Doviezol som to na aute.Je to realita a fakt krásne.A zabudol som aj ladený výfuk.Ale tá úprava je pekná iba na čiernom SW.Inak dá sa všetko bez problémou kúpiť.Akej farby máš káru.Čus. Přema má čierneho krásavca, viď jeho podpis. Tie kolesá to je cena za štyri ks predpokladám. Veľkosť bude len 18\'\'? Citovat
Přema Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: romeos_76 Přemo,kola stoja 750 éček bez DPH a krídlo mám doma.Aj masku.Doviezol som to na aute.Je to realita a fakt krásne.A zabudol som aj ladený výfuk.Ale tá úprava je pekná iba na čiernom SW.Inak dá sa všetko bez problémou kúpiť.Akej farby máš káru.Čus. Však já mám černou.......a jde to přece vidět v podpisu co mám za auto.....Kola nepotřebuji ale ta maska s tím křidílkem jsou super........a výfuk na tom se už pracuje..... [upravil dne 2-9-08 Přema] Citovat
marisw Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 podla mna sa tam to kridlo absolutne nehodi.....su to vyhodene prachy a zbytocne to nici aerodynamiku celej karoserie.... bez toho kridla , jednoznacne.... co sa tyka tych diskov, je to podobne....cierne na cierne auto.....asi moc nie...... inak nemam nejaky dobry dojem z tej 407 SW RC line....pripada mi taka uskakana.........inak motorizacia vyborna.... Citovat
romeos_76 Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Kolesá sú už moje ale krídlo a výfuk Ti možem streliť.Respektíve výfuk Ti podarujem a krídlo sa musí prehodiť aj s vrchným dielom dverí.Lebo je nalepené.Ale je čierne a nepoškodené.A RC sedadla už mám v aute.Sú super. Citovat
Přema Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: romeos_76 Kolesá sú už moje ale krídlo a výfuk Ti možem streliť.Respektíve výfuk Ti podarujem a krídlo sa musí prehodiť aj s vrchným dielom dverí.Lebo je nalepené.Ale je čierne a nepoškodené.A RC sedadla už mám v aute.Sú super. Jestli mi výfuk podaruješ tak ho beru....,kola mám a na tom křídle by jsme se domluvili.....to určitě....černou mám takže není problém.......Kde je Skalica:D:D:D:D už to jdu hledat na mapě. [upravil dne 2-9-08 Přema] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.