Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Křídlo, kola a speciální interiér v kůži jsem viděl na jednom dovezeném Sw z Německa. Dovezl ho známý, zkusím se v pondělí poptat, ale nic neslibuju.

Odesláno
Původně zaslal: brasil

Křídlo, kola a speciální interiér v kůži jsem viděl na jednom dovezeném Sw z Německa. Dovezl ho známý, zkusím se v pondělí poptat, ale nic neslibuju.

Kola mám,kůži mám,jen to křidýlko.........Dík

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

podle mě to neni křidlo ani na peugeota natož na 407 SW , prostě tam nějake nabastlil .

To jsi mě moc nepotěšil.........:myslim:myslim:myslim:roll

Odesláno
Původně zaslal: francesko

Ahoj Přema. Je to špec.verzia 407 SW RC Line,tak že by to mal byť original.

Hmmm to je slovo do pranice....hned se na to zeptám....Dík.

Odesláno
Původně zaslal: brasil

Jinak je to úprava od Irmschera stránky výrobce:www.rclinebyirmscher.de. Křídlo tam mají za 214 éček. Jsou tam i další hezké doplňky. Se měj

Díky moc za odkaz......:papa:papa:papa

Odesláno

Přemo,kola stoja 750 éček bez DPH a krídlo mám doma.Aj masku.Doviezol som to na aute.Je to realita a fakt krásne.A zabudol som aj ladený výfuk.Ale tá úprava je pekná iba na čiernom SW.Inak dá sa všetko bez problémou kúpiť.Akej farby máš káru.Čus.

Odesláno
Původně zaslal: romeos_76

Přemo,kola stoja 750 éček bez DPH a krídlo mám doma.Aj masku.Doviezol som to na aute.Je to realita a fakt krásne.A zabudol som aj ladený výfuk.Ale tá úprava je pekná iba na čiernom SW.Inak dá sa všetko bez problémou kúpiť.Akej farby máš káru.Čus.

Přema má čierneho krásavca, viď jeho podpis. Tie kolesá to je cena za štyri ks predpokladám. Veľkosť bude len 18\'\'?

Odesláno

Však já mám černou.......a jde to přece vidět v podpisu co mám za auto.....Kola nepotřebuji ale ta maska s tím křidílkem jsou super........a výfuk na tom se už pracuje.....

[upravil dne 2-9-08 Přema]

Odesláno

podla mna sa tam to kridlo absolutne nehodi.....su to vyhodene prachy a zbytocne to nici aerodynamiku celej karoserie.... bez toho kridla , jednoznacne....

co sa tyka tych diskov, je to podobne....cierne na cierne auto.....asi moc nie......

inak nemam nejaky dobry dojem z tej 407 SW RC line....pripada mi taka uskakana.........inak motorizacia vyborna....

Odesláno

Kolesá sú už moje ale krídlo a výfuk Ti možem streliť.Respektíve výfuk Ti podarujem a krídlo sa musí prehodiť aj s vrchným dielom dverí.Lebo je nalepené.Ale je čierne a nepoškodené.A RC sedadla už mám v aute.Sú super.

Odesláno

Kolesá sú už moje ale krídlo a výfuk Ti možem streliť.Respektíve výfuk Ti podarujem a krídlo sa musí prehodiť aj s vrchným dielom dverí.Lebo je nalepené.Ale je čierne a nepoškodené.A RC sedadla už mám v aute.Sú super.

Jestli mi výfuk podaruješ tak ho beru....,kola mám a na tom křídle by jsme se domluvili.....to určitě....černou mám takže není problém.......Kde je Skalica:D:D:D:D už to jdu hledat na mapě.

[upravil dne 2-9-08 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...