Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ako je to s emisnou a STK.kackou po kupe auta???......................kupoval som vozidlo v maji a teraz ma tak napadlo ze nemam tie nalepky na okne................... v papieroch od emisnej a STK.cke je pisane ze je vydane bez osvedcenia a bez nalepiek.............budem musiet behnut na pracovisko emisnej a STK kvoli nalepkam a kartickam ??? ak hey musim ist na to pracovisko kde robili STK a emisnu alebo na hociake pracovisko???

Odesláno

LOL :D

Ti jazdis bez nalepiek a karticiek :D To je sranda :D

Musis ist na hociktore pracovisko, najlepsie tam kde robia aj STK a EMISNU naraz. Musis ukazat doklady o STK a EK, teda ten list co mas. Zaplatis nejaky 2 poplatky za vidanie karticky a nalepky. Pokial sa nemylim, je to nejakych 240 SK, ale to neviem presne, za nalepku STK, neviem ako je to s EK, ale malo by to byt lacnejsie. V kazdom pripade by si testy auta nemal podstupovat odznova.

Odesláno

Hovorí sa tomu administratívna kontrola, ide iba o vydanie nálepiek. Najlepšie ísť tam kde si to robil. Ja som to absolvoval tiež, len pri emisnej som mal problém, že vraj administratívna MUSÍ byť robená tam kde predtým riadna, pretože systémy nemajú prepojené a nejak nemôžu získať údaje či čo (v dnešnej dobe!!!). Keďže som ju mal robenú na druhom konci republiky, tak som ju musel absolvovať celú ešte raz. Zas to nie je až také drahé.

• O 2 týdny později...
Odesláno

vcera vecer ma zastavili ujovia.. myslel som ze ma namerali alebo daco ale nakoniec iba odstavovali modre auta :P

nemam emisnu, mam len stk, dal som mu vsetky doklady, on na to pozera, isiel sa poradit s kolegom, vratil papiere a povedal ze si mam dat do poriadku technicak (nemam v nom napisany rv :P ) a mam ist na emisnu, pokuta ziadna :)

inak odporucam ti na tu stk a emisnu ist ak nechces prist o 2000 korun

[upravil dne 7.9.2008 PnR]

Odesláno
Původně zaslal: PnR

vcera vecer ma zastavili ujovia.. myslel som ze ma namerali alebo daco ale nakoniec iba odstavovali modre auta :P

nemam emisnu, mam len stk, dal som mu vsetky doklady, on na to pozera, isiel sa poradit s kolegom, vratil papiere a povedal ze si mam dat do poriadku technicak (nemam v nom napisany rv :P ) a mam ist na emisnu, pokuta ziadna :)

inak odporucam ti na tu stk a emisnu ist ak nechces prist o 2000 korun

[upravil dne 7.9.2008 PnR]

ja to mam v tomto trocha volnejsie. mna pokutovat policajti nemozu som vojak z povolania............a ked sa tak pozeram na tvoju SPZ.................asi aj viem preco ti nedali pokutu..........:D

Odesláno

lool tu spz som spravil v photoshope..

pokutu som nedostal lebo ked som nemal rok vyroby v technicaku nemohol dokazat ze auto je starsie ako 4 roky a ze musi mat stk a emisnu..

Odesláno

administrativnu kontrolu kde ti previdaju nalepky a karticky musis mat.alebo aspon jedno z toho musis mat pri sebe.zaplatis zato cca 400sk.nie je problem ist hocikam,nemusi to byt tam kde robili stk a emisnu predtym.ak sa zmeni majitel aj tak by kazdy mal ist prevydat karticky na novu ecv.

ked natrafis na blbca tak mas smolu

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

administrativnu kontrolu kde ti previdaju nalepky a karticky musis mat.alebo aspon jedno z toho musis mat pri sebe.zaplatis zato cca 400sk.nie je problem ist hocikam,nemusi to byt tam kde robili stk a emisnu predtym.ak sa zmeni majitel aj tak by kazdy mal ist prevydat karticky na novu ecv.

to bolo takto.............typek doniesol auto a spravil KO........nalepku a protokol mam..........vybavil STK a EMISNU bez nalepiek a karticky........nevedel predsa aku bude mat SPZ.tku..dostal len protokoly........a po prideleni mal ist pre karticky a nalepky za ktore mal zaplatit tusim 600sk....so sumov som si neni isty.........lenze on mal na haku......nech sa stara novy majitel cize ja.............a ja taky neznalek si jazdim bez toho dokedy na mna nepridu...........

Odesláno
Původně zaslal: satan1984

Původně zaslal: jozefsv

to bolo takto.............typek doniesol auto a spravil KO........nalepku a protokol mam..........vybavil STK a EMISNU bez nalepiek a karticky........nevedel predsa aku bude mat SPZ.tku..dostal len protokoly........a po prideleni mal ist pre karticky a nalepky za ktore mal zaplatit tusim 600sk....so sumov som si neni isty.........lenze on mal na haku......nech sa stara novy majitel cize ja.............a ja taky neznalek si jazdim bez toho dokedy na mna nepridu...........

mne je to uplne jasne,takto sa to robi bezne

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: satan1984

kolko stoji STK???na slovensku???

ja som bol v júli na STK aj EK aj KO, a dokopy to bolo do 5500,- aj s kartičkami...ale koľko samotná STK neviem :myslim

[upravil dne 17.9.2008 soso]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...