jardablahuta Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Zdravím,nevím čím to může být,ale když dám zpátečku rozjedu se a zase zmáčknu spojky tak mi začnou brzdit zadní kola,poraďte čím to může být přitom na brzdu vůbec nešlápnu. Citovat
Fusion Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Rozsypanej vnitřek zadního bubnu (kotouče) kde sou pakny pro ručku, možná. Když se couvá tak se jinak pohnou a můžou přibržďovat. Zkus otevřít dveře a poslechnout jestli to nedělá nějaký zvuky. Se spojkou to nemůže souviset, aspoň nevím jak. Citovat
jardablahuta Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 V zadním bubnu to není, ale mně se zda že to bude něco s regulátorem brzdné síly aspoň si myslím,protože pokud mám zařazenou zpátečku tak to jede v pohodě ale jakmile zmáčknu spojku a tak to začne brzdit.Možná to bude tím regulátorem nevím. Citovat
Fusion Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Regulátorem to může taky být. Je nekrytej a dostává docela záhul od nečistot. Ale stejnak nevím jak by souvisel se spojkou. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Původně zaslal: jardablahuta V zadním bubnu to není, ale mně se zda že to bude něco s regulátorem brzdné síly aspoň si myslím,protože pokud mám zařazenou zpátečku tak to jede v pohodě ale jakmile zmáčknu spojku a tak to začne brzdit.Možná to bude tím regulátorem nevím. Ako vieš, Že to pribrzďuje? Počuješ niečo? Cítiš niečo? Kedy to prestane pribrzďovať? Citovat
jardablahuta Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 cítím že to zpomaluje a navíc to někdy hodně zabrzdí,se spojkou to nesouvisí ale pokud je motor v záběru tok to jede ale když vyřadím nebo zmáčknu spojku aby motor nezabíral tak to prostě brzdí nekdy to dokonce zastaví myslím že je to tím regulátorem ,protože jakmile se to auto zhoupne tak to přibrzdí. Citovat
Fusion Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Tak zkusit couvat normálně pokud možno z kopečka a pak ještě jednou s někým v kufru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.