KoudaK Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa s pepou na gril :D:D bereš na Vrancl? Citovat
Marcel505 Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Zakrslej dinosaurus... U nás byl přejetej ježek - to taky sbíraj měšťáci? Citovat
urdemala Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 dneska ráno jsem našel holuba v posteli, mám volat policii? [upravil dne 28.8.2008 urdemala] Citovat
Matuska Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Když u babičky na vesnici přejeli sousedce kočku, milá sousedka kočku stáhla jako králíka (\"bude ledviňák\")a zbytek povařila pro slepice. Dělá se vám taky mdlo? Na vysvětlenou: ta baba byla bachařkou v Pardubicích, než šla do důchodu. Citovat
Marcel505 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch micinka, lizinka Náhodou viděli... Au. Původně zaslal: Matuska Když u babičky na vesnici přejeli sousedce kočku, milá sousedka kočku stáhla jako králíka (\"bude ledviňák\")a zbytek povařila pro slepice. Dělá se vám taky mdlo? Na vysvětlenou: ta baba byla bachařkou v Pardubicích, než šla do důchodu. Tak to snad ani nechci vědět, co dělala v tom kriminále... Že tam byla minimální spotřeba rakví? Aneb to mi připomíná příběh od Hitchcocka... Citovat
Lentilka Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 se asi připletla do sušičky na ovoce... Citovat
Lentilka Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch micinka, lizinka modlete se a pánbůh vám je najde:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.