Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Tvůj nápis se nedá přehlídnout. A co vlastně znamená?

Selénia je taliansky výrobca mazív ak sa nemýlim. :myslim

[upravil dne 27.8.2008 AnotherOne]

Odesláno

nemyslim si ze ten telefon je dobry... ako niekto vravel, dobra hracka a tiez apple ukazal ostatnym vyrobcom kam by sa mohol smer pohybovat ale tym to konci

zle sa pisu sms, pisu url adresy, vela preklepov ale moze to byt len zvykom.

no jeho cena je dost prehnana vzhladom na jeho funkcie, a uprimne co vsetko teraz robite s telefonom?

ja telefonujem, sem tam sms, a web.. na to mi velmi bohato staci se p990, ktory ma aspon multitasking(neviem ci to ma aj iphone 3g ale ten predosli to myslim nemal)

ale lubk0 by sa mal vyjadrit..

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Jo táák. Známej má závodní 75ky na český LeMans závody :super

jj, david

ad peudoPhone> posledni, co me odradilo, byla nemoznost pouziti jako gprs modem:myslim

Odesláno

Jo tak skusim neco malo o tom zazraku popasat. Mameho na prodejne, a je onho sialeny zaujem :) Osobne som sa nanho tesil, no nakoniec ma v mnohom sklamal...

Takze jdu pisat litanie :D

Telefon je jako vetsina tady pise skorej hracka a IMAGE pre ludi, ktory chcu ukazat ze maju najnovsi hit. To plati u APPLE odjakziva, staci sa pozret na MAC BOOKy a podobne. Je to na IMAGE. Vela ludi sa jeho kupou snazi samo sebe neco dokazat, ze maju ten slavny IPHONE a nech im vsetci zavidia.

Zacnem od minusov, a to od toho, co mu chyba. Chyba ma rada malych ale podla mna podstatnych funckii.

Zacneme u telefonneho zoznamu. Telefon vobec nedokaze pracovat z adresarom na sim karte. Pokial ich tam chcete dostat, je potrebne ich zo stareho telefonu dostat pres datovy kabel nebo bluetooth do pocitace, a odtial nasledne cez iTunes do Ipoda.

Nepodporuje MMS, ano, je to moze :) Telefon nevi napsat ani prijmat MMS. Takze fotku s dovolenky ci 1000 znakovu mms tam nenapisete.

Fotoaparat - to je u tohoto telefonu naprosty propadak. Nema nic, je to maximalny smejd, a predbehne ho hoc jaky low end telefon s 1.3 MPX fotoaparatom. Fotak je len 2MPX, co by som u tohoto Hi END telefonu necakal. Nema blesk, nema ani autofocus coz je automaticke zaostrovanie. Nema vobec ziadne nastavenia, takze zo zmenou rozlisenia, kvality ci nocneho rezimu sa rozlucte. Da sa zapat, a nieco odfotit. To je vsetko.

Video - dalsi hlupa a standardna vec, ktoru nema. Viete o tom, ze IPHONE nedokaze tocit videa ? Ziadne, ani tie najtrapnejsie male v najmensom rozliseni. Proste nic.

Je to 3G telefon, ale nepodporuje videohovor.

Nepodporuje pametove karty. Je sice pravda, ze ma 8GB alebo 16 GB pamet, ale mne osobne karta troska chyba. Mohol som si na nu nieco nakopirovat, vytiahnut a dat niekomu, alebo vlozit do citacky kariet, bez toho aby som telefon musel stale otravne pripajat na PC kablom .

Takisto ma moc noslnil slavny system, ktory vam preklopuje obrazovku, podla toho ako mate iphone otoceny. Jo, preklopuje ju, ale casto velmi spomalene ... Na zacatku si povite sak to nic, ale neskor je to otravne.

No a teraz plusi.

INTERNET - jednoznacne najvecsi uspech tohoto telefonu. Osobne mozem povedat, ze som nikdy nevidel lepsi, podarenejsi internet do SMARTPHONU. Je tam webovy prehliadac SAFARI, a je naprosto uzasny. Na displayi sa da surfovat na webe uplne genialne. Fakt neprehanam, co sa tyka smartphonu, tak lepsi ne web nezezenete.

Pripojitelnost na web je uplne super, pokial ste v pokryti 3G tak to slape na sto percent. Pripojenie je bleskove, stranky sa otavaraju snad rychlejsie ako na mojom domacom PC.

Wifi pripojenie funguje na jednotku, a ma velmi dobry prijem. Na hociktoru wifi siet v okoli sa da pripojit bez problemov a dlheho cakania.

Telefon je dobry aj na videa, no osobne som to este neskusal. Viem si na nom predstavit pekne pozeranie filmov, pokial cakate nekde na urade, u doktora a podobne.

Display, je taktize uzasny. Co si na nom ale najviac cenym, okrem obrazu je reakcia dotykovej klavesnice. Je presna, a dobra. Je prisposobena na ovladanie prsta. Zase dalsia vec, ktora sa iphonu podarila. Medzere medzi tlacitkami su dost velke. tlacitka perfektne reaguju. Pokial piste na klavesnici dlhsi text, tak po kazdom zmagnuti pismena, sa vam klavesa na displayi krasne priblizi. Proste ked pozerate na display, vzdi viete, co ste zmagli.

Ako tu niekto pisal, preklepi zo zaciatku boli, ale ja osobne som sa do tej klavesnice za 2 dni dostal :) A je uplne ze dobra. Ked sa naucite pisat 2mi prstami, pisete rychlostou blesku. Telefon ma velmi dobru odozvu na stlacenie klavesi. Tj aj ked velmi rychlo tukate do displeja, tak telefon aj tak stiha vsetko zaznamenavat a bez problemov reaguje.

MP3 prehravac, je dalsia podarena vec. IPHONE ma velmi dobre sluchatka, a velmi dobry zosik v sebe. Sluchatka hraju priam bozsky, ako sme zvyknuty u IPODOV.

Co by som mu este vytkol je to, ze ako MP3 prehravac je troska velky, a nie je moc pohodlne ho nosit vo vacku v tesnejsich jeansoch. Treba si davat aj dost pozor, aby vam nepadol. Telefon ocividne vela neznese, a bojim sa, ze rozbitie ochraneho sklicka displaja by vas vyslo na peknej balik penazi.

Sim kartu vytiahnete snad len zo spendlikom :D

Zhrnutie.

Telefon ma svoje + a svoje - . Na to, ako bol dlho ocakavany a aky humbuk sa okolo neho robil, ma sklamal. Telefon by som odporucil skor pre ludi, ktory su zavysli od internetu a potrebuju byt na kazdom kroku na webe. Ty ale nech potom pocitaju s 1 dnovou vydrzou baterky. Pokial sa vam jedna len o MP3jky, kupte si radsej obycajny telefon a k tomu mp3 prehravac, vide vas to lacnejsie a budete mat viac pohodlia.

Pokial ste clovek prakticky, telefon neni pre vas. Neni zrovna najlacnejsi, a neponuka nic uplne extra, okrem webu a displaya. Funkcionalitou sa nechyta ani z daleka na N95 ku :)

Pokial ste clovek, ktoremu telefon obcas padne, taktiez by som volil mozno nieco ine.

Telefon je skorej na zabavu, ako na telefonovanie. Telefonovanie a smsky by som pri tomto pristroji oznacil ako DOPLNKOVU SLUZBU. Je zostrojeny skorej na nieco ine, ako na telefonovanie.

Priznam sa, ze GPS som netestoval, ale snad sa k tomu dostanem :) Len domov si ho zase brat nemozem, a na predajni moc GPS neodskusam :D :D :D

Odesláno

No a jeste okolo toho humbuku, co ste pisali okolo jeho predaja. Aby som vam to vysvetlil.

Iphone sa nedistribuje vsade. Distibuuje sa iba tam, kde sa spise s APPLOM zmluva. Tj nenajde ho v ziadnej predajni elektra, alebo na webe, ze vam ho len tak niekto preda za plnu cenu :) Nie

Iphone sa predava len u zazmluvnenych partnerov, ktory musia zriadit specialny pausal, priamo pre tento produkt.

U nas, v TMOBILE je to iTARRIF 150,300 alebo 600. Pausal obsahuje volne minuty do vsetkych siety, volne vykendove minuty do vlastnej siete, nejake SMSky a samozrejme nejaky objem predplatenych dat pre internet (od 1GB) a sluzbu EMAIL EXPRESS :)

Podobny pausal zriadil aj ORANGE a myslim, ze by ste mali mat nieco podobne aj v cesku. A preco ? Je to podmienka APPLU, nakolko ked si dany pausal zakupite, tak urcite percento s mesacneho programu ide firem APPLE ... To je co :D Hajzlom nenazranym, nestaci im ze si vypitaju velke peniaze za telefonu, este minimalne 2 roky budou cucat peniaze z nasich specialnych pausalov .

S tym miestom, ze okolo nesmie byt ziadny telefon je to kravina, aspom u nas na slovensku. Ma sice svoj vlastny stojancek, ale je pri ostatnych telefonoch ...

Jo a este dve veci.

Su na nom skvele aj emaili, aj emailovi klient.

A v skratke mi pripomina SMARTPHONE s operacnym systemom aj pre BLBCOV :D

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

som zabudol dodat preco som sa pytal sprosto.pretoze u nas to vyslo pod nazvom pausalu ze 3G PAUSAL.to je ale vtakovina

Jozef SV, vysvetlil som vyssie, je to special pausal s ktoreho ma APPLE peniaze.

A posledny dodatok. Ma moc lesky display, na slnku sa to dost odraza. Ale citatelnost je slusna...

A k Jave, TELEFON JU NEPODPORUJE

[upravil dne 27/8/08 Lubk0]

Odesláno

Škoda toho foťáku ale jinak mě všechno vyhovuje.

Jde o to abych mohl kdekoliv spravovat admin el. obchodů a měl přehledně emaily.

Sem tam nějaká ta hra neuškodí.

Měl sem možnost si pohrát s první verzí a docela mě to zaujalo. Absolutně mě ale nezajímá image nebo co si kdo má myslet, to se mě netýká.

Pokud bych ho vzal tak to bude za korunu.

Edit: dotaz, bude na tom displeji fungovat stylus?

Někde sem viděl že to šklo je víceméně nepoškrabatelný.

[upravil dne 27/8/2008 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Původně zaslal: jozefsv

som zabudol dodat preco som sa pytal sprosto.pretoze u nas to vyslo pod nazvom pausalu ze 3G PAUSAL.to je ale vtakovina

Jozef SV, vysvetlil som vyssie, je to special pausal s ktoreho ma APPLE peniaze.

A posledny dodatok. Ma moc lesky display, na slnku sa to dost odraza. Ale citatelnost je slusna...

A k Jave, TELEFON JU NEPODPORUJE

[upravil dne 27/8/08 Lubk0]

sorry lubko ale kto by to teraz vecer cital.to je story.nie story ale mafstory:D

Odesláno

Stilus som tam neskusal :D Ale s perom to islo :D Urcite bude :) Ovladani displaya je dobre, ale odporucam aby si sa na stylus vykaslal. Da sa velmi dobre ovladat prstami, len si musis chvilu zvyknut ...

A ako som pisal, pre cloveka co potrebuje stale web a je to jeho priorita, je to super vec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...