PnR Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 inak zaujimalo by ma co pouzivas ty za mobil kedze sa tak vyznas Citovat
Fusion Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 N 3310 [upravil dne 27/8/2008 Fusion] Citovat
jozefsv Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Fusion N 3310 [upravil dne 27/8/2008 Fusion] ja este jeden mam.historicky kus.inac fuj jaky hnusny telefon to bol Citovat
Fusion Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Fusion N 3310 [upravil dne 27/8/2008 Fusion] ja este jeden mam.historicky kus.inac fuj jaky hnusny telefon to bol To jo ale přežil u mě snad nejdýl. Perfektně se na něm psaly sms, tenkrát se mě zdál hrozně malinkej a dokonce přežil pád do piva. [upravil dne 27/8/2008 Fusion] Citovat
PnR Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 3310 mam aj ja, stale funkcna len ta baterka nic moc a na svoju dobu bol velmi nerozbitny a dobry Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Jaj Tak 3310 to nie je I ked mam doma, tusim 2 Momentalne teraz mam Nokiu E51 Strasne dlho som na nu cakal, ale ale. Uz bola 2 krat na reklamacii. Potom mi tam nahodili novy soft, nejaku novu verziu, ktora mala nahradzat tu staru chybovu, a je klud Normalne som mal chut zobrat si E50 tku, ten som mal pred tym Ja sem prosel mnoho telefonu, hlavne Nkovych rad od nokie a nejaky ten mio a htc smartphone. Poslednou Nkovou nokii som ozraly rozbil, potom som bral na pausal 6280 tku, ked to bola novinku a tu mi zase ukradli. A to bolo chvilu po sebe, tak som nemal peniaze, a potreboval som nieco s operacnym , tj zo symbianom. Chcel som najnovsi S60 3rd, a jedine za dostupnu cenu bola E50 tka. Myslel som ze ju budem mat chvilku, ale zamiloval som sa. Hlinikove krity, uzky elegantny vzhlad, a dalo sa s nou vsetko, dokonca som na nej jednu dobu aktivne vyuzival GPS s ASUS GPS Bluetooth modulom. Dalsi telefon som chcel za moju e radu (enterprise ci jak sa to pise) a mala to byt E65 tka, avsak potom vysiel model E51 tky a do nej som sa bezhlavo zamiloval. Na to ze je to uzky mobil mensi mobil, s kovovou konstrukciou, skriva v sebe mnozstvo funkcii. Fotak je len 2MPX, ale staci, urcite lepsi ako v iPhone Ma 96 MB ramku, najnovsi symbian a ma wifi Je rychli, a to mi stci. Z hladiska aplikacii si tam mozem dat cokolvek. Ale na vianoce to snad bude nieco lepsie 31.1.2008 my konci pausal Ale E50 tku mam stale doma, okrem zosuchanej vrchnej gume pri tlacitku zapnutia jej nic neni. Je to bozi telefon, vyuzival som ho rok maximalne aktivne, dlhe telefonaty, vsetky mozne aplikace a cracky, prezil mnoho padov, i pad z auta pri 40 tke A stale bezi. Nedam ho zruky To je asi prvy telefon po spominanej 3310 ktory mi vydrzal viac ako rok, a stale funguje na sto percent Inac taka zaujimavost pre majitelov pausalov T-Mobile. Od dnes je akcia, ked vam konci viazanost do konca juna 2009, mozete si predlzit pausal uz teraz, tj o 9 mesiacov skorej Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 A vyznat sa vyznam len preto lebo vsetky telefony tmobilu mame na sklade A kdyz neni co robit, tak si tam hodim simku, a hram se s tym jak blazen A potom to samozrejme nekdo proda zakaznikovi ... Citovat
OK406 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Mám Nokii 3410. A co od mobilu potřebuji? Abych se dovolal, poslal sms, budík, upomínky, příjmul volání a sms. A to je podstatě vše. A tyto funkce mají i mnohem ale mnohem dražší mobily. Ale vím a znám lidi, co jej mají na parádu a chlubí se, kolik jim stál a pod.. Mám ji v orig.koženém obalu a kolikrát mi spadla na zem a stále je funkční a nepoškozená. Na focení je lepší dig.fotoaparát. Pokud bych někdy potřeboval jiný mobil, tak uvidím, co si vybrat ale asi zase Nokii. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Jo na fotenie je lepsi fotak, ale pokial potrebujes spravit momentku, tak fotak stale pri sebe nemas Ale jasne, je to o prioritach. Kazdy caka od svojho zariadenia nieco ine. Ja potrebujem aby my usetril cas, aby som s nim mohol spravit i ine veci, ako hovori. Ked som nekde, rad si prezrem svoje emaili, a ked neco potrebujem, rad skocim s mobil na net. No primarne ho na to nemamn, tak iPhone nepotrebujem. Citovat
OK406 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Jo na fotenie je lepsi fotak, ale pokial potrebujes spravit momentku, tak fotak stale pri sebe nemas Ale jasne, je to o prioritach. Kazdy caka od svojho zariadenia nieco ine. Ja potrebujem aby my usetril cas, aby som s nim mohol spravit i ine veci, ako hovori. Ked som nekde, rad si prezrem svoje emaili, a ked neco potrebujem, rad skocim s mobil na net. No primarne ho na to nemamn, tak iPhone nepotrebujem. Přesně tak. Když vidím u dětí, jak se koukají na mobilu na filmy a mají jej místo mp3, tak musím uznat, že v tomto jde vývoj rychle dopředu. Možná, že tu jsou i tací, co pamatují, kdy Nikia 5110 se prodávala za 10000,-Kč Citovat
Marlin Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 tak ja kdyz sem ted byl nucen koupit novy telefon, tak se me v obchode snazily zlakat na fotak a kdesi cosi.Tak sem je nekma poslal, ze me tohle nezajima. Jediny co sem rekl, ze chi je psat sms a volat,a aby mel javu, kvuli jimmu Nakonec sem skoncil u SE 550i, bo jak se to jmenuje Ja fakt mobil k nicemu jinemu nepotrebuju, nez jen k volani. Jo a teda obcas ho pouzivam misto MP3, kdyz uz to teda umi. [upravil dne 28/8/08 Marlin] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Jo nokiu 5110 mam doma. 2 kusi Len nefunguju , nejdu zapat ani nabijat Pokial ma niekto zaujem, darujem zdarma Citovat
hloze-ja Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Já jsem teda stál frontu dva dny předem a nemohl jsem se dočkat, protože telefon používám hlavně k něčemu jinýmu než telefonování a musím mít všechno nový, abych s tím mohl machrovat a hrát si s tím v práci, v buse a tak, no. Ale já se vůbec neztrapnil, já ho prostě musel mít. Tak tyhle lidi taky vůbec nechápu. Mám Nokii 3120 nebo tak nějak. Baterka vydrží 7-10 dní dle volání a nechá se sní volat, psát SMS, budit a svítit . Víc k životu nepotřebuju. Snad by se přes ní i dal připojit notas na net, ale to zatím nepotřebuju. Citovat
PnR Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 e51 si kupil spoluziak asi pred tyzdnom? dal mi ho do ruky a ze skus sa dostat do menu.. hrozne ako je to tam skryte... ale co som stihol zistit tak wifi ma o dost rychlejsie ako moj se (vyhladavanie sieti) a tiez ten fotak.. clovek by bol povedal ze 2mp je smece ale asi to ma dobru optiku lebo to foti celkom schopne, jedine mozno nejaky blesk by sa mu zisiel tam.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 PnR - Eckove radi nokii su urcene k business class, a su oznacovane ako managerske telefony. samozrejme, ze to neznamena, ze kdo ten telefon ma je manazer Ale su tak konstruovane. E50 ci E51 boli uzke, elegantne telefony, ktore v sebe skrivaju nespocet moznosti. Na E51 cke muzes robit skoro cokolvek. Telefonovat,smskovat, mmskovat, emailovat - uz zakladny emailovy klient je pre mna viacmenej dokonaly, uz v zakladu si mozes prezerat word, excel ci powerpoint, mas tam ZIP (neco jako winrar), mas tam soft na citanie flash animacii a schopny web prehliadac + acrobat reader. Neskor doplneni o soft GUARDIAN, proti kradezi telefonu. Verziu office som vymenil s 3.0 na 4.0 kde mozem aj editovat. Na mobilny internet vyuzivam minioperu, na internet nekde v kavarne cez wifi vyuzivam stavny prehliadac. JIMM je uz zabudnuta java aplikacia, na E51 pouzivam QIP messenger, ktory sa zapne asi 10 x rychlesie, ma plnu grafiku origo icq, so statusmi, aj zvukmi ... Dalej mam v telefonu, respektive mal som (uz to nemam, a nevim to tam sam dat ) Skypa. Bol to upraveny pre mobili nokia, priamo pre Eckove, a zda sa mi aj pre Nkove rady. Dokazal vyuzivat 3G kameru, a mohol si s nim telefonovat jak keby si bol na PC. CHyba mi to, lebo napriklad historicke centrum, pesia zona v nasom meste je pokryta bezplatnym wifi internetom, a ja som si mohl kludne volavat cez skypa zdarma Dalej tam ma vela utilit, jako ALARM MANAGER, nastavenych mrte alarmov na kazdy den BLACKLIST CALLER, jednoducha aplikace. Staci do ni vlozit cislo, ktore nechces aby ti volalo, a to se ti uz nedovalo. Bud pocut obsadzovaci ton ako pri nejakej poruche a hotov. Ty si ho len sem tam otvoris, a pozres kolko sa ty krat snazil zavolat, o akom case, a ci sa ty snazil poslat SMS. Dalej som tam mal utilitku, ktora napriklad simulovala rozne zkuky, pokial ty niekto neusale volal, mohol si si vybrat pred zodvihnutim zvuk ktory sa mal pustit, a jemu to tam do pozadia hralo. Napriklad ze si nastavbe, na vlakovej stanici a tak Bolo to celkom uzitocne, nakolko si pustil zvuk napr stavby, zvihol, a dotycny ta pocul len trocha, kde si mu oznamil ze si na stavbe a momentalne nemozes Co sa tyka hier Tak sa tam dali dat hocijake, napriklad sa tam dal dat aj game boy emulator Takze s hrami problem nemas. Wifi to chita stopercentne. Navigaci sem tam mnel Tom TOm a neskor Garmin. A bez problemov. Na hudbu som si tam nahral LGC Jukebox, je to tisickrat lepsi ako nejaky SONY ERICSSON WALKMAN prehravac. Ma to playlisty, xxx polozkovi ekvalizer a vela moznosti. Na filmy smart movie, prehraje skoro vsetko, dokonca aj divixi Takze to je E 51 tka v skratce. Na povrch mali nudni telefon, pokial vsak vies co donho dat, a jak ho naprogramovat, je to idealny spolocnik na vsetko... Citovat
PnR Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 no w8, ja som nepovedal ze je to zly telefon.. len ze som sa nevedel dostat do menu skus fring (icq,msn,skype..) podporuje aj volania (iba ak si v 3g alebo wifi) celkom sikovny.. fring.com Citovat
Fusion Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Eště lepší bude až ten 3G někde crackne. Vím že Fring tam jde kvůli icq ale nevím jestli na tenhle novej... Dneska volal byznys pártnr tak zítra to snad budu mít. Citovat
PnR Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 fring som myslel k tej nokii btw: http://www.dsl.sk/article.php?article=6240 Citovat
nanux Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 2Fusion: Fring na novém není, nahrazuje ho tam AIM Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.