olda Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Já vozím sušené houby běžně do Švýcarska,při kontrolách na čáře se nikdy nad nima nepozastavili,tak si myslím,že to bude v pohodě.Jinak mojí tchýni kontrolujou helmuti pokaždý,jak přejede hranice,vždycky to vysvětlí tím,že má černý okna,tak jestli někoho náhodou nepřevádí Citovat
urdemala Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: oddie Jestli to bylo na mě, tak já s tím problém neměl, ono stačí mít tu kudlu na těle, osobní prohlídku nedělaj ale znám pár lidí, co ten flastr zaplatili. A bylo to jen proto, že si Němci chtěli pobuzerovat, a snažili se něco najít. mě kdysi dali zákaz vstupu do rajchu na jeden den. důvod byl že nemam hotovost (platební karta je sice ok, ale v mym případě by prej viděli radši keš), tři nože v zavazadle (ten jeden jsem měl omylem, ale nechápu co je špatnýho na zboží, který koupim v každym koloniálu nebo hypermarketu) a nějaký smetí v batohu, že prej to je popel z marihuany (to už bylo fakt moc odvážný tvrzení ). kdo chce psa být.. Citovat
jarajarda Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Je to tak, Němci Tě zkontrolujou a odkloněj si Tě z dálnice třeba 300km ve vnitrozemí a už kolikrát se mi to stalo. Není mi na tom už ani nic divného, standartně vypadající BMW, Mercedes apod. s motorama, se kterejma nemá smysl zkoušet závodit i kdyby člověk měl důvod. Nebo prostě stojej za krajnicí v pomalovaným autě a číhaj, prostě si Tě vylosujou a už za Tebou jedou.. Citovat
oddie Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Mě zbuzerovali jen jednou, a to na čáře. Důvod byl nasnadě - Němec věděl, že jedu do Itálie pracovat, ale že na ten rok nemám pracovní vízum (to jsme si zařizovali až na podzim, na jaro na tu chvilku ne). Nic na mě ale neměl, tak mi za trest rozebrali auto. Zkoušeli leccos, ty prachy jako první, jestli mám na obživu. Nenašli nic, tak z toho bylo akorát hodinové zdržení. Ale v podstatě to byla moje blbost, věci jsem měl totiž všechny tam, a jel jsem jen v kraťasech a triku, jinak jsem s sebou neměl vůbec nic, to mu bylo jasný, kam jedu a že ty věci mám tam... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.