tommy1104 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Mne staci aj 207SW, 308 ani tak netreba, uvidime. Akurat ze iba zajtra je zlava na metalizu 12000 a v pondelok uz nie je. A este takto: co taka Mazda 3? Je to sice tiez nadoraz s peniazmi...no ale Mazda je asi kvalita, len ktovie ako sa v nej vezie. Teraz je v akcii za 459000+metaliza za 12000 (neviem dokedy, koniec akcie nenapisali). pripadne este korejci ako Hyundai i30 alebo Kia Ceed. Hmm? [upravil dne 29.8.2008 tommy1104] Citovat
Radek V. Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 2 tommy1104 Koukám, že nejsi ještě pořádně rozhodnutý.....znám takové lidi kteří pořád váhají a můžu ti potvrdit že jich je dost. Jestli ti můžu poradit co se týče peněz, pokud kupuješ auto a finance máš na doraz, neboj se zvolit třeba úvěr. Příklad u Peugeot úvěru od PSAF když si dáš tu největší akontaci 70% tak za 24 měsíců přeplatíš auto cca o šest tisíc ale nevydáš se z peněz. Vezmi si že se může cokoliv stát a nejen okolo auta a prachy budeš potřebovat. Myslím si že i toto je k zamyšlení.... Citovat
tommy1104 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Uz toto co mam je z casti pozicane, cize dalsi uver v ziadnom pripade. No kebyze kupim napr. Mazdu 3 tak by mi na zivobytie ostalo (rodine 3-clennej) nejakych 20000 a to je dost malo. Citovat
brasil Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 tak teda nevím, pořád srovnáváš 207 sw s autama o třídu a pak naříkáš, že cena je nadoraz. Tak už kup konečně tu 207 a přidej se do klubu:D Citovat
tommy1104 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 no ono su sice o triedu, ale priestor vnutri ma na male auto 207SW dost velky (aj razvor). no moznoze ho zajtra aj objednam. neviem veru neviem... Citovat
tommy1104 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 A co este Citroen C4? Da sa kupit dozajtra za 410000 s takou vybavou ze koniec... nejaky lacny je. Nekupit ten? Lebo zajtra som sa chystal objednat 207SW, ale toto zamiesalo karty trocha. Musim sa rozhodnut dozajtra. Co teda robit? [upravil dne 29.8.2008 tommy1104] Citovat
Mishanthrope Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 C4 už je starší model, ber raději tu 207, stejně je hezčí, a za ušetřené peníze si kup něco na sebe . A nezapomeň se přijet pochlubit na sraz . Citovat
Medvěd Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Původně zaslal: tommy1104 A co este Citroen C4? Da sa kupit dozajtra za 410000 s takou vybavou ze koniec... nejaky lacny je. Nekupit ten? Lebo zajtra som sa chystal objednat 207SW, ale toto zamiesalo karty trocha. Musim sa rozhodnut dozajtra. Co teda robit? [upravil dne 29.8.2008 tommy1104] Popravdě - rozhodovat se při koupi podle toho, kde mají zrovna jakou aktuální akci a slevu - sorry, to bych asi neuměl - auto nejsou boty nebo ponožky, auto si pořizuju na víc než dobu záruky. Už si slyšel o tom , že při osobním jednání Ti VĚTŠINA prodejců je ochotna ještě několik tisícovek slevit nebo nabídnout do základní ceny ještě doplňkovou výbavu, jen abys koupil auto právě u nich??? Kamarád takhle koupil Octávii o cca 100 000 Kč levněji - sice pro ní jel z Pardubic \"až\" do Olomouce a má jí v takové hnusně zrzavé barvě, ale protože je auto firemní a bylo to TDI ve slušné výbavě, tak už mu cca 4 roky říká pane (a 100 000,- je dost zajímavý peníz, nicméně cca o 40 000,- by šel v té době dolů každý prodejce). Já dost dobře nechápu Tvé přebíhání ze značky na značku - chápal bych, kdybys zvažoval mezi 207 SW a 308, nebo třeba C3 a C4, nebo Polo a Golf - ale rozhodovat se mezi VW a Piškotem jen podle poskytnuté slevy ................ vždyť ta auta jsou úplně jiná - je to jako bys srovnával pohorky a botasky, oboje koupíš za podobnou cenu, ale mají úplně jiné užití (s pohorkama v tělocvičně moc parády nenaděláš). [upravil dne 30/8/2008 Medvěd] Citovat
tommy1104 Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 No nejako zlavu nechceli dat, ani som sa moc nejednal, aj tak im to urcuje importer. Objednal som Peugeot 207SW Trendy 1,4e VTi 16V strieborny+stresne listy za 428000. Tak to vypada ze sa pridam do klubu. Akurat na zraz asi nepridem... Citovat
brasil Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 No konečně, tak gratuluji ke krásnému autu:potlesk Citovat
fousadlo Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Zdravím! 3.6.2008 jsem si koupil předváděcí vůz v této sestavě: Motor 1,4 i 16V 90k, 65kW při 5250 ot/min. Airbag řidiče a spolujezdce Boční airbagy Bezpečnostní pásy vpředu výškově nastavitelné s pyrotechnickými přepínači a omezovači přítlaku 3-bodové bezpečnostní pásy vzadu s omezovači přítlaku Bezpečnostní úchyty dětské sedačky ISOFIX(2 vzadu) ABS+ elektronický rozdělovač brzdných sil+ EVA+ samočinná aktivace výstražných světlometů Posilovač řízení Plechová kola 15\" Denní světla Aktivace stěrače zadního okna při zařazení zpětného chodu Přední mlhové světlomety Elektrická a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka Zrcátka v předních slunečních clonách Osvětlení zavazovadlového prostoru Elektrické ovládání předních oken, sekvenční se systémem proti přiskřípnutí u řidiče Centrální zamykání+ radiové dálkové ovládání(sklopný klíč s imobilizérem)+ automatické zamykání dveří při jízdě+ signalizace otevřených dveří Pylový filtr Tónovaná skla Manuální klimatizace+ chlazená schránka u spolujezdce Palubní počítač Otáčkoměr Výškově a osově nastavitelný volant Výškově navtavitelné sedadlo řidiče a spolujezdce Výškově nastavitelné přední opěrky hlavy Sklopné zadní sedadlo dělené 40/60+ 3 výškově nastavitelné opěrky hlavy Sdružený přístroj se 4 ciferníky a světlým podkladem Ukazatel času Čalounění látka Pachinko+ Tavoc NOIR Nárazníky+ zpětná zrcátka+ kliky dveří v barvě karoserie Změkčený plast palubní desky Metalický lak (Modrá Recife) karoserie Plnohodnotná rezervní pneumatika 4 zimní pneumatiky bez ráfků Povinná výbava ( To vše za 334.900,- Kc ). Mám najeto 4.657 km, jízda je požitek vše funguje jak má jsem velmi spokojen ! Kombinovaná spotřeba 6.5 l/100km :super:super [upravil dne 30/8/08 fousadlo] [upravil dne 30/8/08 fousadlo] [upravil dne 30/8/08 fousadlo] [upravil dne 31/8/08 fousadlo] [upravil dne 31/8/08 fousadlo] Citovat
Mishanthrope Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Pěkné autíčko, akorát tam nějak nevidím tu sportovní masku s chromovanými pouzdry mlhovek . Jinak mám to samé (včetně rádia), akorát 8V, ale o 50 tisíc levněji , dostal jsem slevu na skladový vůz, který dorazil z Francie den po mém objednání . Každopádně ale blahopřeji, skvělá volba. Přijedeš na sraz? Citovat
fousadlo Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 To jsem se asi přehlédl v tý spoustě papírů co k tomu mám a taky bylo po jedné hodině ranní (opravím to)! Na sraz nemohu, protože jsem po dovolené a z práce by mě nepustili. Dělám totiš i soboty a neděle! Kolik máš ty najeto a jak jsi spokojen. Dnes jsem to svoje protáhl po dálnici z Hor. Počernic na Brandýs n/Lab. Při 5000 ot/min jsem jel 175km/hod při momemtální spotřebě 5.2 l/100. [upravil dne 31/8/08 fousadlo] Citovat
brasil Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Sorry, ale 175km/h při momentální spotřebě 5,2l/100km, to si akorát sundal nohu z plynu nebo si ho lechtal, jinak to není absolutně možné. Citovat
fousadlo Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Samozřejmě, že než jsem se na tu rychlost dostal byla větší, při tomto průměru jsem ji udržoval Citovat
Mishanthrope Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: fousadlo To jsem se asi přehlédl v tý spoustě papírů co k tomu mám a taky bylo po jedné hodině ranní (opravím to)! Na sraz nemohu, protože jsem po dovolené a z práce by mě nepustili. Dělám totiš i soboty a neděle! Kolik máš ty najeto a jak jsi spokojen. Dnes jsem to svoje protáhl po dálnici z Hor. Počernic na Brandýs n/Lab. Při 5000 ot/min jsem jel 175km/hod při momemtální spotřebě 5.2 l/100. [upravil dne 31/8/08 fousadlo] Tu okamžitou spotřebu ti nevěřím , já jsem zatím najel jen 3,5 tisíce a motor šlape skvěle, akorát v brutálnějších stoupácích trochu ztrácí dech. Jinak auto taky paráda. Pohodička, klídeček. Ještě nějaké pěkné elektrony a budu naprosto spokojený. Citovat
tommy1104 Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Mishanthrope Původně zaslal: fousadlo To jsem se asi přehlédl v tý spoustě papírů co k tomu mám a taky bylo po jedné hodině ranní (opravím to)! Na sraz nemohu, protože jsem po dovolené a z práce by mě nepustili. Dělám totiš i soboty a neděle! Kolik máš ty najeto a jak jsi spokojen. Dnes jsem to svoje protáhl po dálnici z Hor. Počernic na Brandýs n/Lab. Při 5000 ot/min jsem jel 175km/hod při momemtální spotřebě 5.2 l/100. [upravil dne 31/8/08 fousadlo] Tu okamžitou spotřebu ti nevěřím , já jsem zatím najel jen 3,5 tisíce a motor šlape skvěle, akorát v brutálnějších stoupácích trochu ztrácí dech. Jinak auto taky paráda. Pohodička, klídeček. Ještě nějaké pěkné elektrony a budu naprosto spokojený. To mas 75k, ci 95k? Pri 75 by som sa az tak necudoval, no a pri 95...to uz musis byt moc narocny na vykon. Citovat
Marlin Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 k te poruchovosti, mame doma 9 mesicu 207 sw Outdoor 1.6 HDi, najeto 20 000 a zadny problem. Teda krom zniceneho laku a vyrvaneho zadniho narazniku Citovat
tommy1104 Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Este som zacal zvazovat ci nezmenim na 308.....ci to je uz blbost? Je to o 30000 viacej, no a neviem ci by mi dali tu metalizu zdarma, co je dalsich 12000 navyse....co vy na to? V aute chodime vacsinou traja. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.