Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mne staci aj 207SW, 308 ani tak netreba, uvidime. Akurat ze iba zajtra je zlava na metalizu 12000 a v pondelok uz nie je. A este takto: co taka Mazda 3? Je to sice tiez nadoraz s peniazmi...no ale Mazda je asi kvalita, len ktovie ako sa v nej vezie. Teraz je v akcii za 459000+metaliza za 12000 (neviem dokedy, koniec akcie nenapisali).

pripadne este korejci ako Hyundai i30 alebo Kia Ceed. Hmm?

[upravil dne 29.8.2008 tommy1104]

Odesláno

2 tommy1104

Koukám, že nejsi ještě pořádně rozhodnutý.....znám takové lidi kteří pořád váhají a můžu ti potvrdit že jich je dost. Jestli ti můžu poradit co se týče peněz, pokud kupuješ auto a finance máš na doraz, neboj se zvolit třeba úvěr. Příklad u Peugeot úvěru od PSAF když si dáš tu největší akontaci 70% tak za 24 měsíců přeplatíš auto cca o šest tisíc ale nevydáš se z peněz. Vezmi si že se může cokoliv stát a nejen okolo auta a prachy budeš potřebovat. Myslím si že i toto je k zamyšlení....;)

Odesláno

tak teda nevím, pořád srovnáváš 207 sw s autama o třídu a pak naříkáš, že cena je nadoraz. Tak už kup konečně tu 207 a přidej se do klubu:D

Odesláno

A co este Citroen C4? Da sa kupit dozajtra za 410000 s takou vybavou ze koniec... nejaky lacny je. Nekupit ten? Lebo zajtra som sa chystal objednat 207SW, ale toto zamiesalo karty trocha. Musim sa rozhodnut dozajtra. Co teda robit?

Odesláno
Původně zaslal: tommy1104

A co este Citroen C4? Da sa kupit dozajtra za 410000 s takou vybavou ze koniec... nejaky lacny je. Nekupit ten? Lebo zajtra som sa chystal objednat 207SW, ale toto zamiesalo karty trocha. Musim sa rozhodnut dozajtra. Co teda robit?

Popravdě - rozhodovat se při koupi podle toho, kde mají zrovna jakou aktuální akci a slevu - sorry, to bych asi neuměl - auto nejsou boty nebo ponožky, auto si pořizuju na víc než dobu záruky.

Už si slyšel o tom , že při osobním jednání Ti VĚTŠINA prodejců je ochotna ještě několik tisícovek slevit nebo nabídnout do základní ceny ještě doplňkovou výbavu, jen abys koupil auto právě u nich???

Kamarád takhle koupil Octávii o cca 100 000 Kč levněji - sice pro ní jel z Pardubic \"až\" do Olomouce a má jí v takové hnusně zrzavé barvě, ale protože je auto firemní a bylo to TDI ve slušné výbavě, tak už mu cca 4 roky říká pane (a 100 000,- je dost zajímavý peníz, nicméně cca o 40 000,- by šel v té době dolů každý prodejce).

Já dost dobře nechápu Tvé přebíhání ze značky na značku - chápal bych, kdybys zvažoval mezi 207 SW a 308, nebo třeba C3 a C4, nebo Polo a Golf - ale rozhodovat se mezi VW a Piškotem jen podle poskytnuté slevy ................ vždyť ta auta jsou úplně jiná - je to jako bys srovnával pohorky a botasky, oboje koupíš za podobnou cenu, ale mají úplně jiné užití (s pohorkama v tělocvičně moc parády nenaděláš).

[upravil dne 30/8/2008 Medvěd]

Odesláno

No nejako zlavu nechceli dat, ani som sa moc nejednal, aj tak im to urcuje importer. Objednal som Peugeot 207SW Trendy 1,4e VTi 16V strieborny+stresne listy za 428000. Tak to vypada ze sa pridam do klubu. Akurat na zraz asi nepridem...

Odesláno

Zdravím!

3.6.2008 jsem si koupil předváděcí vůz v této sestavě:

Motor 1,4 i 16V 90k, 65kW při 5250 ot/min.

Airbag řidiče a spolujezdce

Boční airbagy

Bezpečnostní pásy vpředu výškově nastavitelné s pyrotechnickými přepínači a omezovači přítlaku

3-bodové bezpečnostní pásy vzadu s omezovači přítlaku

Bezpečnostní úchyty dětské sedačky ISOFIX(2 vzadu)

ABS+ elektronický rozdělovač brzdných sil+ EVA+ samočinná aktivace výstražných světlometů

Posilovač řízení

Plechová kola 15\"

Denní světla

Aktivace stěrače zadního okna při zařazení zpětného chodu

Přední mlhové světlomety

Elektrická a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka

Zrcátka v předních slunečních clonách

Osvětlení zavazovadlového prostoru

Elektrické ovládání předních oken, sekvenční se systémem proti přiskřípnutí u řidiče

Centrální zamykání+ radiové dálkové ovládání(sklopný klíč s imobilizérem)+ automatické zamykání dveří při jízdě+ signalizace otevřených dveří

Pylový filtr

Tónovaná skla

Manuální klimatizace+ chlazená schránka u spolujezdce

Palubní počítač

Otáčkoměr

Výškově a osově nastavitelný volant

Výškově navtavitelné sedadlo řidiče a spolujezdce

Výškově nastavitelné přední opěrky hlavy

Sklopné zadní sedadlo dělené 40/60+ 3 výškově nastavitelné opěrky hlavy

Sdružený přístroj se 4 ciferníky a světlým podkladem

Ukazatel času

Čalounění látka Pachinko+ Tavoc NOIR

Nárazníky+ zpětná zrcátka+ kliky dveří v barvě karoserie

Změkčený plast palubní desky

Metalický lak (Modrá Recife) karoserie

Plnohodnotná rezervní pneumatika

4 zimní pneumatiky bez ráfků

Povinná výbava

( To vše za 334.900,- Kc ).

Mám najeto 4.657 km, jízda je požitek vše funguje jak má jsem velmi spokojen ! Kombinovaná spotřeba 6.5 l/100km :super:super:super

[upravil dne 30/8/08 fousadlo]

[upravil dne 31/8/08 fousadlo]

Odesláno

Pěkné autíčko, akorát tam nějak nevidím tu sportovní masku s chromovanými pouzdry mlhovek :o. Jinak mám to samé (včetně rádia), akorát 8V, ale o 50 tisíc levněji :mrk, dostal jsem slevu na skladový vůz, který dorazil z Francie den po mém objednání :super. Každopádně ale blahopřeji, skvělá volba. Přijedeš na sraz?

Odesláno

To jsem se asi přehlédl v tý spoustě papírů co k tomu mám :myslim a taky bylo po jedné hodině ranní (opravím to)! Na sraz nemohu, protože jsem po dovolené a z práce by mě nepustili. :grr Dělám totiš i soboty a neděle! Kolik máš ty najeto a jak jsi spokojen. Dnes jsem to svoje protáhl po dálnici z Hor. Počernic na Brandýs n/Lab. Při 5000 ot/min jsem jel 175km/hod při momemtální spotřebě 5.2 l/100.

Odesláno
Původně zaslal: fousadlo

To jsem se asi přehlédl v tý spoustě papírů co k tomu mám :myslim a taky bylo po jedné hodině ranní (opravím to)! Na sraz nemohu, protože jsem po dovolené a z práce by mě nepustili. :grr Dělám totiš i soboty a neděle! Kolik máš ty najeto a jak jsi spokojen. Dnes jsem to svoje protáhl po dálnici z Hor. Počernic na Brandýs n/Lab. Při 5000 ot/min jsem jel 175km/hod při momemtální spotřebě 5.2 l/100.

Tu okamžitou spotřebu ti nevěřím :mrk, já jsem zatím najel jen 3,5 tisíce a motor šlape skvěle, akorát v brutálnějších stoupácích trochu ztrácí dech. Jinak auto taky paráda. Pohodička, klídeček. Ještě nějaké pěkné elektrony a budu naprosto spokojený. :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Mishanthrope

Původně zaslal: fousadlo

Tu okamžitou spotřebu ti nevěřím :mrk, já jsem zatím najel jen 3,5 tisíce a motor šlape skvěle, akorát v brutálnějších stoupácích trochu ztrácí dech. Jinak auto taky paráda. Pohodička, klídeček. Ještě nějaké pěkné elektrony a budu naprosto spokojený. :cool:

To mas 75k, ci 95k? Pri 75 by som sa az tak necudoval, no a pri 95...to uz musis byt moc narocny na vykon.

Odesláno

Este som zacal zvazovat ci nezmenim na 308.....ci to je uz blbost? Je to o 30000 viacej, no a neviem ci by mi dali tu metalizu zdarma, co je dalsich 12000 navyse....co vy na to? V aute chodime vacsinou traja.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...