Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,nevite nekdo jestli jdou sundat ze strechy ty 4 krytky co jsou na krajich hagusu?mam je vypaleny od slunka tak je chci nechat nastrikat.ono to vyoada ze by to melo jit rozdelat ale nechci za to nejak valit a neco nepos....dik za rady

Odesláno

Zrovna dnes jsem ji tam dával, škoda, mohl jsem před tím vyfotit. Ale je tam jen nacvaklá, s tím, že pod kovovým dlouhým hagusem jsou dva \"zobáčky\" pro jištění. Takže začni vyklapávat co nejdále od kovových podélných nosičů. Sám už potom vypadne.

Odesláno
Původně zaslal: mišan

Původně zaslal: BIGI

Jak vidím tak nečernají jenom mně!!! :grr

jj na prostějovsku to černa nějak moc;););)

Asi máme na té Hané nějaky ostry slonko :-)

Odesláno
Původně zaslal: marisw

ja mam ten isty problem...ale len na jednej strane...male cierne flaky.......ako keby to vytiahlo farbu

to me to slonko nic nevytahlo ja tam mam oloupane fleky pres cely krytky nebo bubliny jako prase, no proste hnus

• O 1 rok později...
Odesláno

měl jsem to samé, sundat to jde lehce, stačí šroubovák a trochu opatrnosti a je to, je to jen nacvaknuté. Odrbal jsem je smirklem, nastříkal stříbřenkou, přes to lak a je to, už to mám celé léto a zatím to drží.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...