mišan Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Zdravim,nevite nekdo jestli jdou sundat ze strechy ty 4 krytky co jsou na krajich hagusu?mam je vypaleny od slunka tak je chci nechat nastrikat.ono to vyoada ze by to melo jit rozdelat ale nechci za to nejak valit a neco nepos....dik za rady Citovat
Dakula475 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Zrovna dnes jsem ji tam dával, škoda, mohl jsem před tím vyfotit. Ale je tam jen nacvaklá, s tím, že pod kovovým dlouhým hagusem jsou dva \"zobáčky\" pro jištění. Takže začni vyklapávat co nejdále od kovových podélných nosičů. Sám už potom vypadne. Citovat
milda Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Ano, jen nacvaknuté. Tu foto, co mám foto 1 foto 2 foto 3 Citovat
mišan Odesláno 31. srpen 2008 Autor Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: BIGI Jak vidím tak nečernají jenom mně!!! jj na prostějovsku to černa nějak moc;);) Citovat
bigicek Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: mišan Původně zaslal: BIGI Jak vidím tak nečernají jenom mně!!! jj na prostějovsku to černa nějak moc;);) Asi máme na té Hané nějaky ostry slonko :-) Citovat
marisw Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 ja mam ten isty problem...ale len na jednej strane...male cierne flaky.......ako keby to vytiahlo farbu Citovat
mišan Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: marisw ja mam ten isty problem...ale len na jednej strane...male cierne flaky.......ako keby to vytiahlo farbu to me to slonko nic nevytahlo ja tam mam oloupane fleky pres cely krytky nebo bubliny jako prase, no proste hnus Citovat
Matino Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Ahoj mate niekto foto ako to demontovat. Dakujem Citovat
milhaus Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Původně zaslal: milda Ano, jen nacvaknuté. Tu foto, co mám foto 1 foto 2 foto 3 jsem na tom stejně...hnusný černý fleky a navíc se s toho loupe lak....fotky se mi nezobrazují,je možno je dát přímo sem prosím? Citovat
martin307 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 měl jsem to samé, sundat to jde lehce, stačí šroubovák a trochu opatrnosti a je to, je to jen nacvaknuté. Odrbal jsem je smirklem, nastříkal stříbřenkou, přes to lak a je to, už to mám celé léto a zatím to drží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.