hakl3624 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Peugeot 306 r.v. 1997, benzín 1.6, 3-dveřák Mám takový nepříjemný \"problémek\". Před týdnem mi přestalo chodit stahování okének, jednou jsem je prostě zavřel a pak už nešly stáhnout:myslim Divné je, že nefunguje ani okénko u spolujezdce, a že by se rozbily obě najednou je dost nepravděpodobné, že:) Nevíte někdo, co s tím může být? Možná je to nějaká prkotina. Citovat
Guest PP205 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Vetsinou u 306 se lamou kabely v pruchodce mezi kastli a dvermi Citovat
hakl3624 Odesláno 26. srpen 2008 Autor Odesláno 26. srpen 2008 A je možný, že by to vyřadilo z provozu i okénko spolujezdce? Nefunguje totiž ani tlačítko na spolujezdcových dveřích. Citovat
hakl3624 Odesláno 26. srpen 2008 Autor Odesláno 26. srpen 2008 Pojistky jsem zkontroloval jako první. Jsou všechny OK. Citovat
Guest PP205 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 je to propojeny a pokud nejde ridicova strana nejde nic Citovat
Vvitty Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 kabely vedou do ridicovych dveri, a z nich dal ke spolujezdci. byl tu i podrobnejsi navod co s tim, v zasade bud vymenit svazek, nebo vzit pajku a proste cast kabelu nahradit. ale je to opruz, blbej pristup, atd... Citovat
Guest PP205 Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 ten kabel stoji v peugeotu cca 1500,- Citovat
Vvitty Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 tak v tom pripade bych se na opravu zvysoka a radeji to vymenil... pokud si to auto chces nechat. Citovat
hakl3624 Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Asi to tak dopadne, nejsem zrovna zručnej mechanik:roker A těch 1500,- je jen za kabel a nebo i s montáží? Citovat
orgacek Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Šikovný autoelektrikář a 4 hodiny práce-tak jsem to měl já. Lepší než dávat 2x 1500Kč za dva origo svazky od PEugeotu Citovat
standa Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Mám stejný problém-poškozený kabelový svazek mezi dveřma a karoserií-nejde ani jedno okno.Je to hrozná pakárna to opravit=špatný přístup,ale jde to. Citovat
PnR Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 nesuvisi to asi celkom ale nebudem zakladat novu temu.. ako maju fungovat tlacitka na ovladanie okien? na vodicove okno su 4 polohy a na spolujazdca 2? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Ja mam podobny problem, lenze mi nejde jenom central na DO. Vcera som nasol chybu vo zvezku,m problem je, ze to bylo rovno u konektoru. Tj moznost pajkovania nulova. Aj tak som to skusil, no vysledek se nedostavil. Taky rozmyslam a o novim konektrou, lenze se na nej asi vyserus. Dam to asi spravit elektrikarovi, nech to tam preitahne bez konektoru, a vnutri nech to pospaja s cokoladkami. Takisto ked kupis zvazek kablov, tak si celkom nevim predstavit, jak je tam budes muset pozapajat. Protoze na konektoru budou napevno, a odtud idou pod palubku. A tam teda pristupu moc neni. A sundavat celou palubku, to by bol troska problem Zatial na to serem, ale aj mna caka neco podobneho. Mam v tom zvazku predrany zelenej a taky oranzovy kabel. V dusledku toho nejde jenom dalkovi ovladani centralu, teda jde, len zamkne ci odomkne vsechny dvere okrem vodicovych Ale uz mam nacaty aj bieli kabel od ele. okien. Ked sa pretrhne ten, tak sem v haji... Ja bez stahnutyho okna som nahranej, nemohu ani fajcit Citovat
hakl3624 Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Tak jsem koukal na ten svazek a mám v ohybu přetržený bílý drátek, což jak \"Lubk0\" píše jsou okna, takže je to jasný Ale na novej svazek momentálně nemám, tak si to zkusím spravit sám. Mám ale pro mnohé z vás možná hloupý dotaz, ale jaký je rozdíl mezi tím, když drátky jednoduše smotám dohromady a tím, když je spájím? Citovat
Jindras Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Skus to spájet,ale je tam na to málo místa,musí to bejt sletované opravdu suprově,jinak to zachvíli odpadne.Zajímalo by mě proč se ty kabely u 306 tak lámou. Citovat
standa Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Já to měl bouraný na bok takže v mým případě je to jasný. Když to smotáš a proletuješ tak to bude na čas OK. Jen pozor abys to moc nepřehřál aby neztvrdla izolace-pak se to láme zas. Citovat
hakl3624 Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 A nedá se ten svazek někde pod palubkou odpojit? Takhle je to opravdu o nervy:grr Citovat
standa Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Jo to bych taky rád věděl.Možná by stačil sundat ten plast co je na něm chycený ovládání kapoty? Citovat
Jindras Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Myslím,že se to odpojit nedá-v peugotu mi myslím tenkrát říkali,že to je celý svazek přístrojovky-Práci by usnadnilo odpojit konektor od dveří a dveře sundat a pak zapojit po nasazení dveří zpět... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.