Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot 306 r.v. 1997, benzín 1.6, 3-dveřák

Mám takový nepříjemný \"problémek\". Před týdnem mi přestalo chodit stahování okének, jednou jsem je prostě zavřel a pak už nešly stáhnout:myslim

Divné je, že nefunguje ani okénko u spolujezdce, a že by se rozbily obě najednou je dost nepravděpodobné, že:)

Nevíte někdo, co s tím může být? Možná je to nějaká prkotina.

Odesláno

kabely vedou do ridicovych dveri, a z nich dal ke spolujezdci. byl tu i podrobnejsi navod co s tim, v zasade bud vymenit svazek, nebo vzit pajku a proste cast kabelu nahradit. ale je to opruz, blbej pristup, atd... :(

Odesláno

nesuvisi to asi celkom ale nebudem zakladat novu temu..

ako maju fungovat tlacitka na ovladanie okien?

na vodicove okno su 4 polohy a na spolujazdca 2?

Odesláno

Ja mam podobny problem, lenze mi nejde jenom central na DO.

Vcera som nasol chybu vo zvezku,m problem je, ze to bylo rovno u konektoru. Tj moznost pajkovania nulova. Aj tak som to skusil, no vysledek se nedostavil.

Taky rozmyslam a o novim konektrou, lenze se na nej asi vyserus. Dam to asi spravit elektrikarovi, nech to tam preitahne bez konektoru, a vnutri nech to pospaja s cokoladkami.

Takisto ked kupis zvazek kablov, tak si celkom nevim predstavit, jak je tam budes muset pozapajat. Protoze na konektoru budou napevno, a odtud idou pod palubku. A tam teda pristupu moc neni. A sundavat celou palubku, to by bol troska problem :(

Zatial na to serem, ale aj mna caka neco podobneho. Mam v tom zvazku predrany zelenej a taky oranzovy kabel. V dusledku toho nejde jenom dalkovi ovladani centralu, teda jde, len zamkne ci odomkne vsechny dvere okrem vodicovych :( Ale uz mam nacaty aj bieli kabel od ele. okien. Ked sa pretrhne ten, tak sem v haji...

Ja bez stahnutyho okna som nahranej, nemohu ani fajcit :D

Odesláno

Tak jsem koukal na ten svazek a mám v ohybu přetržený bílý drátek, což jak \"Lubk0\" píše jsou okna, takže je to jasný:nevim Ale na novej svazek momentálně nemám, tak si to zkusím spravit sám.

Mám ale pro mnohé z vás možná hloupý dotaz, ale jaký je rozdíl mezi tím, když drátky jednoduše smotám dohromady a tím, když je spájím?:myslim

Odesláno

Já to měl bouraný na bok takže v mým případě je to jasný. Když to smotáš a proletuješ tak to bude na čas OK. Jen pozor abys to moc nepřehřál aby neztvrdla izolace-pak se to láme zas.

Odesláno

Myslím,že se to odpojit nedá-v peugotu mi myslím tenkrát říkali,že to je celý svazek přístrojovky-Práci by usnadnilo odpojit konektor od dveří a dveře sundat a pak zapojit po nasazení dveří zpět...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...