Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat na váš názor ohledně zabezpečení auta, mám tam jenom sériový imobilizér (klíč s dálkou). Cenově jsou obě možnosti srovnatelné (cca 6 000), mám pocit že mi alarrm dává větší ochranu, ale zase se mi moc nechce aby se někdo vrtal v elektrice, aby to nezmršil....

dík za názory

Odesláno

Tak, buď ti bude vrtat do elektriky,nebo do auta...to máš jedno,říkají,že čím více těchto zařízení,tím líp--když budou chtít

uzmout,nepomůže ani svěcená

Odesláno

Alarm upozorní na manipuláciu s autom a pôsobí skôr psychologicky. Záleží na tom či si to niekto všimne a či sa zlodej bojí. ( asi nie )

Mechanické zabezpečenie spiatočky má zabrániť odídeniu s autom. (ako keby zlodeji nevedeli cúvať či vymačknúť spojku)

Daj si obidve. Poisťovňa bude spokojná, ty budeš mať dobrý pocit že si sa snažil ochrániť si svoj majetok. Drobným začínajúcim zlodejom to minimálne sťaží krádež.

Odesláno

Zrovna nedávno tu někdo psal, že mu ukradli oktávku i se zamčenou zpátečkou.

Pokud ti někdo auto chce ukrást, tak ti ho i ukradne.

Nicméně z alarmů se mi nejvíc zamlouvaly Magicar nebo podobné, kde \"dálka\" funguje zároveň jako přijímač a lze jakš takš monitorovat, co se s autem děje, případně ho na dálku nastartovat či chcípnout...

Jinak ale souhlasím s AnotherOne-m. Nejlepší je si auto pojistit a na alarmy a zamykání se vykašlat. Do zabezpečení vrazíš 6+6, což dá na 4 roky pojištění proti krádeži. Pak to prodáš a koupíš něco jinýho.

Odesláno

zamykanie spiatocky a alarm su na dve veci. nebudem ich radsej menovat. mal som ich obe a octavku uz nemam aj tak. ja som teraz investoval do zederu http://www.zederlock.sk/

nechcem chlapcom robit reklamu zadarmo, ale osobna skusenost (teda kamaratova a kolegova) zvitazila. obidve auta skusali ukradnut. bola to fabia a xsara. obidve zostali namieste. je pravda, ze kazdy z nich mal sice skodu za asi 30k, ale co je hlavne, auta zostali tam kde ich majitel vecer odparkoval. a o to predsa ide. takze do svojho auticka som k alarmu a zamku spiatocky dal domontovat aj zeder. vyslo ma to 8.500 slovenskych

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

potvrdzujem. aj mne sa to vlani stalo. oni to robia tak, ze rozpoja tiahlo od radiacej paky a manualne zaradia priamo na prevodovke trojku. s tym sa da aj pohnut, aj do kopca, aj uhanat 120

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Nicméně z alarmů se mi nejvíc zamlouvaly Magicar nebo podobné, kde \"dálka\" funguje zároveň jako přijímač a lze jakš takš monitorovat, co se s autem děje, případně ho na dálku nastartovat či chcípnout...

Jinak ale souhlasím s AnotherOne-m. Nejlepší je si auto pojistit a na alarmy a zamykání se vykašlat. Do zabezpečení vrazíš 6+6, což dá na 4 roky pojištění proti krádeži. Pak to prodáš a koupíš něco jinýho.

jasně, s tím pojištěním máš pravdu, ale ta cena mi nesedí, zjišťoval jsem to orientačně u Koop, pojistka na 135 000 stála cca 11 000 za rok, spoluúčast 5 000

Odesláno
Původně zaslal: dkp

zamykanie spiatocky a alarm su na dve veci. nebudem ich radsej menovat. mal som ich obe a octavku uz nemam aj tak. ja som teraz investoval do zederu http://www.zederlock.sk/

nechcem chlapcom robit reklamu zadarmo, ale osobna skusenost (teda kamaratova a kolegova) zvitazila. obidve auta skusali ukradnut. bola to fabia a xsara. obidve zostali namieste. je pravda, ze kazdy z nich mal sice skodu za asi 30k, ale co je hlavne, auta zostali tam kde ich majitel vecer odparkoval. a o to predsa ide. takze do svojho auticka som k alarmu a zamku spiatocky dal domontovat aj zeder. vyslo ma to 8.500 slovenskych

:mrk Ten zeder vyzerá dobre, skoro mi \"vajka spadli dole\" jak vraví Tuli v tej ich reklame :D

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Pokud bude někdo chtět to tvoje autí,tak stejně ať je sebelepší zabazpečený \"ráno už nebude\" je to blbý,ale je to tak

presne tak. je to len o tom mat auto zabezpecene lepsie ako je to co parkuje vedla teba. hadaj, ktore si zlodej vyberie...

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

:mrk Ten zeder vyzerá dobre, skoro mi \"vajka spadli dole\" jak vraví Tuli v tej ich reklame :D

pre mna bola posledna kvapka pred rozhodnutim o instalacii, ked som videl kolegovo auto po pokuse o kradez. vyzeralo presne ako v tych fotkach na ich strankach, ale zostalo

Odesláno
Původně zaslal: Vasek71

Chtěl bych se zeptat na váš názor ohledně zabezpečení auta, mám tam jenom sériový imobilizér (klíč s dálkou). Cenově jsou obě možnosti srovnatelné (cca 6 000), mám pocit že mi alarrm dává větší ochranu, ale zase se mi moc nechce aby se někdo vrtal v elektrice, aby to nezmršil....

dík za názory

Ak máš benzín, napichni sa na čerpadlo v nádrži a urob si tajný vypínač....blbosť ale niekedy pomôže....

Odesláno
Původně zaslal: Vasek71

ten Zeder vypadá fakt zajímavě, ale vypadá to, že v Čechách to nedělají, nenašel jsem žádný kontakt

asi to bude pravda. ked som bol na montazi v prividzi ja tak sme tam boli dvaja slovaci a traja cesi :)

inak mozem vrelo odporucit. s tak profesionalnym pristupom ako tam som sa nestretol uz davno

Odesláno

Chlapi už aj zeder je prekonaný... a je to čo defend a construct..........zeder na videu otvorili úplne bez problénmov...to video mám doma v compe

Odesláno

vecer prihodim video ako sa otvara defendlok asi za ccs 5 sekund a videl som niekde kde otvorili defenflok palickou na nanuk bolo to na youtube vecer to pohladam a dam odkaz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...