milne Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Tak já kabinovej vyměnil i bez fotek, ale ten vzduchovej ne a ne najít. Mohl by někdo popsat aspoň slovy, jak na to? Zřejmě je to ten plastovej futrál za motorem, ale má se vyndat celej nebo jak se otvíra? Prostě nevim. Díky moc. Citovat
marshall Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: milne Tak já kabinovej vyměnil i bez fotek, ale ten vzduchovej ne a ne najít. Mohl by někdo popsat aspoň slovy, jak na to? Zřejmě je to ten plastovej futrál za motorem, ale má se vyndat celej nebo jak se otvíra? Prostě nevim. Díky moc. Přesně tak, kabinovej jde vyměnit dobře, ale dotázek byl na vzduchovej filtr. Citovat
milne Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Tak chlapi, to nikdo neměnil ten vzduchový filtr? Ten obrázek mi nic nenapověděl. Co se má vyndat, co kde otevřít atd. Citovat
siskin Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 ja sa ho chystam tiez menit. Ale az o cca 2 tyzdne. Pojdem k znamemu takze budem vidiet ako to rozobera. Potom mozem dat info. ale az o dva tyzdne Citovat
milne Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Tak to by bylo super. Já si počkám. Předem děkuji. Citovat
Guest servisman Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Pokud se podívám a zvětšil obr tak jsou po obvodě šroubky ty se povolí a vršek se musí dát vyndat aby se vyměnil filtr.Podobně jako u 406.Označil jsem číslicemi ,ještě by měli býti zezadu;) Citovat
milne Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 No jo, ale jak se k těm šroubkům dostat? K těm vepředu možná, ale ty vzadu... Citovat
AnotherOne Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Ako tu už niekto povedal, chce to dlhé a šikovné ruky. Citovat
Martinsk Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Ja som to nechal vymeniť v servise. Nech sa oni s tým trápia. Citovat
Guest servisman Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Martinsk Ja som to nechal vymeniť v servise. Nech sa oni s tým trápia. nač zbytečně platit a není jistota že ti dali nový [upravil dne 10/9/08 honza406] Citovat
OK406 Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Martinsk Ja som to nechal vymeniť v servise. Nech sa oni s tým trápia. nač zbytečně platit a není jistota že ti dali nový [upravil dne 10/9/08 honza406] Nic na tom není. Příště si to vyměň sám. Pokud by si byl na srazu, tak ti to jistě kdo má 307 ukáže jak na to;) Citovat
sekaj Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: honza406 Pokud se podívám a zvětšil obr tak jsou po obvodě šroubky ty se povolí a vršek se musí dát vyndat aby se vyměnil filtr.Podobně jako u 406.Označil jsem číslicemi ,ještě by měli býti zezadu;) Podle mího to je blbost ty šrouby atd.Nevíš jak bys tam ten filtr ze zhora dával,když hned nad ním je přepáška?Podle toho jak jsem to okukoval,tak by měl bejt ze zádu sundavací krit,zajištěný běžnýma pojistkama tj.zmáčkneš a vytáhneš.A uvolníž ho po stlačení všech pojistek směrem k palubní desce.Takže podle mího se vyměňuje ze zádu a ne ze zhora.Chce to mít akorát ruce šmátralky. Citovat
Guest servisman Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 jak jsem psal jen jsem tipoval více se nebudu vyjadřovat:ticho Citovat
sekaj Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Podle manuálu to nezjistíš a v knize \"jak na to\" alespoň co já mam,tak tento motor bohužel nani . Citovat
janou Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Skrutky sú tam len dve kroré treba povoliť. Treba odpojiť konektor váhy, povoliť sk pásku na váhe vzduchu ,odpojiť od hadice,následne zdvihnúť prednú časť krytu vzduchového filtra cca o 35 stupňov a vytiahnuť von . V zadnej časti sú len nastrkovacie packy. Citovat
OK406 Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 V manuálu 307 nic není popsané. Toto je jak na to P 307 : Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.