Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já kabinovej vyměnil i bez fotek, ale ten vzduchovej ne a ne najít. Mohl by někdo popsat aspoň slovy, jak na to? Zřejmě je to ten plastovej futrál za motorem, ale má se vyndat celej nebo jak se otvíra? Prostě nevim. Díky moc.

Odesláno
Původně zaslal: milne

Tak já kabinovej vyměnil i bez fotek, ale ten vzduchovej ne a ne najít. Mohl by někdo popsat aspoň slovy, jak na to? Zřejmě je to ten plastovej futrál za motorem, ale má se vyndat celej nebo jak se otvíra? Prostě nevim. Díky moc.

Přesně tak, kabinovej jde vyměnit dobře, ale dotázek byl na vzduchovej filtr.

Guest servisman
Odesláno

Pokud se podívám a zvětšil obr tak jsou po obvodě šroubky ty se povolí a vršek se musí dát vyndat aby se vyměnil filtr.Podobně jako u 406.Označil jsem číslicemi ,ještě by měli býti zezadu;)

post-0-14109602059099_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Martinsk

Ja som to nechal vymeniť v servise. Nech sa oni s tým trápia.

nač zbytečně platit a není jistota že ti dali nový :aut

[upravil dne 10/9/08 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: Martinsk

Ja som to nechal vymeniť v servise. Nech sa oni s tým trápia.

nač zbytečně platit a není jistota že ti dali nový :aut

[upravil dne 10/9/08 honza406]

Nic na tom není. Příště si to vyměň sám. Pokud by si byl na srazu, tak ti to jistě kdo má 307 ukáže jak na to;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Pokud se podívám a zvětšil obr tak jsou po obvodě šroubky ty se povolí a vršek se musí dát vyndat aby se vyměnil filtr.Podobně jako u 406.Označil jsem číslicemi ,ještě by měli býti zezadu;)

Podle mího to je blbost ty šrouby atd.Nevíš jak bys tam ten filtr ze zhora dával,když hned nad ním je přepáška?Podle toho jak jsem to okukoval,tak by měl bejt ze zádu sundavací krit,zajištěný běžnýma pojistkama tj.zmáčkneš a vytáhneš.A uvolníž ho po stlačení všech pojistek směrem k palubní desce.Takže podle mího se vyměňuje ze zádu a ne ze zhora.Chce to mít akorát ruce šmátralky.

Guest servisman
Odesláno

jak jsem psal jen jsem tipoval více se nebudu vyjadřovat:ticho

Odesláno

Skrutky sú tam len dve kroré treba povoliť. Treba odpojiť konektor váhy, povoliť sk pásku na váhe vzduchu ,odpojiť od hadice,následne zdvihnúť prednú časť krytu vzduchového filtra cca o 35 stupňov a vytiahnuť von . V zadnej časti sú len nastrkovacie packy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...