Zipík Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Vždyť je to jasné.Špatná záložní baterie, která uchovává data PC rádia atd.Nevím kde je ale zajel bych do servisu tam ti to určitě řeknou;) [upravil dne 30.9.08 Zipík] Citovat
AnotherOne Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 jj bude to tak ako vravíte, záložná batéria skončila. Tú hlášku som najkôr pochopil opačne, tj. že hlavná batéria je zlá a hovory s použitím záložnej nie sú možné. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Už jsem tu hlášku pochopil. Říká, že se záložni baterií nejsou možná nouzová volání( protože je vybitá). Myslím, že tato funkce není v našich krajinách podporovaná. Jedná se o to, že na těch lepších rádiích s navigací a telefonem je tlačítko nouzového volání o pomoc. Citovat
Guest jaroslavpleger Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Mě se to občas stává také,spíše při chladnějším motoru a při malých otáčkách. V servise mi řekli, že u 407 u nezahřátého motoru je to běžné. Pravda je, že po zahřátí motoru se mi to ještě nestalo. Tak to zatím neřeším. Citovat
denoo Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 hm, ako si to myslel ze v nasich krajinach tato funkce neni podporovana? ako teda ze to co tam mam napisane je normalne a nemam to riesit? Mam tam aj nudzove volanie, tlacitko SOS cervene, aj som ho uz dokonca vytocil, ale ked som chcel polozit, tak som musel vypat auto a vytiahnut sim kartu rychlo lebo uz tam ktosi brblal cosi , Ale teda mam ist do peugeotu , ze chcem vymenit zaloznu bateriu??? Dufam potom to nebude daka palka Citovat
Zipík Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Pozor tlačítko nouzového volání funguje i u nás!!!Dej pak vědět, kolik ti napočítali... Citovat
HonzaZ Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Aha tak už to teda funguje i u nás. Ano myslel jsem SOS tlačítko. Citovat
denoo Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 takze som zistoval, vraj ma byt v peugeot 407 vzadu v kufri zalozna bateria, asi daka mensia ako je vpredu, mala by byt v uschovnom bocnom priestore, na pravo byva cd menic, a na lavo by mala byt skovana bateria, ja tam mam ukladaci priestor, bateriu som nenasiel, este mozno pod tym krytom umelym odkladacieho priestoru by mohla byt, inde uz nemoze, ale nesiel mi akosi ten kryt dat dole, a nechcem to zlomit. Teraz teda neviem, ci ta bateria ma byt pod nim, alebo ma byt pekne vidiet po otvoreni ukladacieho priestoru. Je moznost, ze ju nemam, a aj ostatni, vraj sa davala podla stupna vybavy, a ak ju nemam, tak ta hlaska co mam ohladom baterie je potom samozrejma, a normalna. Skuste ktosi pozriet ci tam mate bateriu (na soferovej strane v kufri bocnom odkladacom priestore) , ak niekto ju tam najde, dajte please vediet, dik Citovat
Přema Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: denoo takze som zistoval, vraj ma byt v peugeot 407 vzadu v kufri zalozna bateria, asi daka mensia ako je vpredu, mala by byt v uschovnom bocnom priestore, na pravo byva cd menic, a na lavo by mala byt skovana bateria, ja tam mam ukladaci priestor, bateriu som nenasiel, este mozno pod tym krytom umelym odkladacieho priestoru by mohla byt, inde uz nemoze, ale nesiel mi akosi ten kryt dat dole, a nechcem to zlomit. Teraz teda neviem, ci ta bateria ma byt pod nim, alebo ma byt pekne vidiet po otvoreni ukladacieho priestoru. Je moznost, ze ju nemam, a aj ostatni, vraj sa davala podla stupna vybavy, a ak ju nemam, tak ta hlaska co mam ohladom baterie je potom samozrejma, a normalna. Skuste ktosi pozriet ci tam mate bateriu (na soferovej strane v kufri bocnom odkladacom priestore) , ak niekto ju tam najde, dajte please vediet, dik já ji tam nemám....měl jsem i ten plastový kastlík vlevo v boku dole a nic....... Citovat
denoo Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 ako si ho dal dole??? stale sa hybe ale nejde dole, trosku ku soferovi su tam dake poistky ci co aj, hned za tym plastom Citovat
denoo Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 inak co bolo pod tym kastlikom? Iba plech uz? alebo aj daky otvor? Citovat
Přema Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Musiš sundat čalounění kolem kastlíku tak aby šel vyndat směrem do kufru......nic pod ním není jen plech.......no že by tam měla být baterka by mě teda nenapadlo...... Citovat
denoo Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 no sak hej, len najst niekoho kto ju tam urcite ma, a vie ako je ulozena, a kde presne tam,, Citovat
denoo Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 akosi sa v tom obrazku nevyznam, ale znamena to to, ze ked otvorim bocny kryt odkladacieho priestoru, tak hned by som mal uz tu bateriu vidiet? Citovat
HonzaZ Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Tak jsem teď kouknul do serviceboxu a tam jsem našel u radia RT3 a RT4 položku \"baterie paměť\", která je v rádiu. Cena je buď 1365,-, nebo 2285,- Kč podle typu radia. Asi by to měla být ta backup battery. U RD4 to je bez navigace,telefonu , prostě obyč, tak tam žádná baterka není. [upravil dne 1.10.2008 HonzaZ] Citovat
denoo Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 hm, tka potom neviem, je tam normalna bateria, este backup bateria, a este aj v kufri zalozna bateria? Inak ta co je v radiu ako pises, kde presne? nemas obrazok odtoho? Citovat
denoo Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 v jednom peugeote mi povedali dnes, ze hladali, a ze to sa da vymenit iba cely displey aj s bateriou a to z a70 000sk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.