vendelinek Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Nic jinýho?:myslimSem asi slepej,nebo foto neni:myslim jj,ataky tě vítám [upravil dne 26.8.2008 vendi.stejskal] Citovat
Guest M-A-X Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Jo krasnej kousek. Podle toho popisu krasavec. Jen jeste fotku a bude to ok Citovat
Guest _Fíla_309 Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 tak mi jeste řekněte jak tu fotku sem mam nahrat :-D trosku debilita ode mě ale nepočital jsem s tim ze to jsem nepujde vložit Citovat
AnotherOne Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Ale ide, nesmie byť príliš veľká. Dáš Odpovedať a pod poľom, kde sa zadáva text máš možnosť pre pridanie obrázku v poli Príloha. [upravil dne 27.8.2008 AnotherOne] Citovat
vendelinek Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: _Fíla_309 tak mi jeste řekněte jak tu fotku sem mam nahrat :-D trosku debilita ode mě ale nepočital jsem s tim ze to jsem nepujde vložit Tady máš něco ,zkoušej hledání ,najdeš toho tady dost,probíralo se to už mnohox Citovat
Guest M-A-X Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Peknej kousek. Ty kola mu moc slusej:super:super Citovat
riderRLM Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 to mi chces povedat ,ze to su 13stky kola ? :-D,lebo pokial viem tak dizle okrem td nemali insie kola povolene ako 13... a pekne od teba ,ze si si dal ten isty avatar ako ja ;-) [upravil dne 2.9.2008 riderRLM] Citovat
pavloucha Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 máš ho pěknýho:super,míval jsem taky bílou 309 1.9 GRD.2.0D je překlep néééé Citovat
Guest _Fíla_309 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: riderRLM to mi chces povedat ,ze to su 13stky kola ? :-D,lebo pokial viem tak dizle okrem td nemali insie kola povolene ako 13... a pekne od teba ,ze si si dal ten isty avatar ako ja ;-) [upravil dne 2.9.2008 riderRLM] Ne ne jsou to 15ky.. nevim jak u vás ale tady se to moc neřeší že to jsou 15ky a ve velkym TP jsou povolene max. 13ky... a ani to neni zadnej extrem aby to ty policajty vyloženě provokovalo... a navic kamoš tady jezdí 205 a má tam 18ky (tady na foru ma nick sony) ... jo a sory za ten avatar... sezenu si nejakej svuj, nevsiml sem si ze ho más ty... Citovat
Guest _Fíla_309 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: pavloucha máš ho pěknýho:super,míval jsem taky bílou 309 1.9 GRD.2.0D je překlep néééé noo klasika objem 1905cc a v malym TP je 2,0 zejo no a samozdřejme ze GRD ... jinak dekuji vsem za pochvalu Citovat
riderRLM Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: riderRLM to mi chces povedat ,ze to su 13stky kola ? :-D,lebo pokial viem tak dizle okrem td nemali insie kola povolene ako 13... a pekne od teba ,ze si si dal ten isty avatar ako ja ;-) [upravil dne 2.9.2008 riderRLM] Ne ne jsou to 15ky.. nevim jak u vás ale tady se to moc neřeší že to jsou 15ky a ve velkym TP jsou povolene max. 13ky... a ani to neni zadnej extrem aby to ty policajty vyloženě provokovalo... a navic kamoš tady jezdí 205 a má tam 18ky (tady na foru ma nick sony) ... jo a sory za ten avatar... sezenu si nejakej svuj, nevsiml sem si ze ho más ty... no u nas to dost provokuje policajtou,uz len ked mas rozmer gum vacsi o 10 napr 175/70 r13... a uz ti beru texnicky ... mas ho celkom pekny:) tie elektrony sa fakt hodia..a v pohode si nehaj ten avatar nebudem sa hnevat Citovat
Guest _Fíla_309 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: riderRLM Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: riderRLM to mi chces povedat ,ze to su 13stky kola ? :-D,lebo pokial viem tak dizle okrem td nemali insie kola povolene ako 13... a pekne od teba ,ze si si dal ten isty avatar ako ja ;-) [upravil dne 2.9.2008 riderRLM] Ne ne jsou to 15ky.. nevim jak u vás ale tady se to moc neřeší že to jsou 15ky a ve velkym TP jsou povolene max. 13ky... a ani to neni zadnej extrem aby to ty policajty vyloženě provokovalo... a navic kamoš tady jezdí 205 a má tam 18ky (tady na foru ma nick sony) ... jo a sory za ten avatar... sezenu si nejakej svuj, nevsiml sem si ze ho más ty... no u nas to dost provokuje policajtou,uz len ked mas rozmer gum vacsi o 10 napr 175/70 r13... a uz ti beru texnicky ... mas ho celkom pekny:) tie elektrony sa fakt hodia..a v pohode si nehaj ten avatar nebudem sa hnevat No hele az me zastavej a daj me kuli tem kolum pokutu tak se ti ozvu a dám ti za pravdu ale musím zatukat ze vázne dotedka jeste nic nemeli... spis si myslim ze by mohl byt problem pokud třeba udelam nehodu tak si policajti pisou pneu a i stav pokud se nemylim tak by to potom mohl byt problem ze by třeba pojistovna neproplatila penize... ne ne ten avatar si zmenim Citovat
jurash Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: riderRLM Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: riderRLM to mi chces povedat ,ze to su 13stky kola ? :-D,lebo pokial viem tak dizle okrem td nemali insie kola povolene ako 13... a pekne od teba ,ze si si dal ten isty avatar ako ja ;-) [upravil dne 2.9.2008 riderRLM] Ne ne jsou to 15ky.. nevim jak u vás ale tady se to moc neřeší že to jsou 15ky a ve velkym TP jsou povolene max. 13ky... a ani to neni zadnej extrem aby to ty policajty vyloženě provokovalo... a navic kamoš tady jezdí 205 a má tam 18ky (tady na foru ma nick sony) ... jo a sory za ten avatar... sezenu si nejakej svuj, nevsiml sem si ze ho más ty... no u nas to dost provokuje policajtou,uz len ked mas rozmer gum vacsi o 10 napr 175/70 r13... a uz ti beru texnicky ... mas ho celkom pekny:) tie elektrony sa fakt hodia..a v pohode si nehaj ten avatar nebudem sa hnevat No hele az me zastavej a daj me kuli tem kolum pokutu tak se ti ozvu a dám ti za pravdu ale musím zatukat ze vázne dotedka jeste nic nemeli... spis si myslim ze by mohl byt problem pokud třeba udelam nehodu tak si policajti pisou pneu a i stav pokud se nemylim tak by to potom mohl byt problem ze by třeba pojistovna neproplatila penize... ne ne ten avatar si zmenim policajti tohle pri silnicni kontrole vetsinou neresej, ale kdyz budes ucastnikem nehody tak budes mit problem.. Citovat
Pata Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 mas to pekne, 309tka to je balzam na moji dusi Bohuzel ale musim souhlasit s jurashem Citovat
Guest _Fíla_309 Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Pata mas to pekne, 309tka to je balzam na moji dusi Bohuzel ale musim souhlasit s jurashem No auto se mi taky moc líbí, jen me mrzí že se na to nedělá moc optických (tuningových) dílů jako např. světla. Noo 13ky litáky by na tom asi nevypadali nic moc, necham je tam. Budu doufat že žádným účastníkem nehody nebudu... Jinak děkuju za chválu Citovat
Guest _Fíla_309 Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: jurash Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: riderRLM Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: riderRLM to mi chces povedat ,ze to su 13stky kola ? :-D,lebo pokial viem tak dizle okrem td nemali insie kola povolene ako 13... a pekne od teba ,ze si si dal ten isty avatar ako ja ;-) [upravil dne 2.9.2008 riderRLM] Ne ne jsou to 15ky.. nevim jak u vás ale tady se to moc neřeší že to jsou 15ky a ve velkym TP jsou povolene max. 13ky... a ani to neni zadnej extrem aby to ty policajty vyloženě provokovalo... a navic kamoš tady jezdí 205 a má tam 18ky (tady na foru ma nick sony) ... jo a sory za ten avatar... sezenu si nejakej svuj, nevsiml sem si ze ho más ty... no u nas to dost provokuje policajtou,uz len ked mas rozmer gum vacsi o 10 napr 175/70 r13... a uz ti beru texnicky ... mas ho celkom pekny:) tie elektrony sa fakt hodia..a v pohode si nehaj ten avatar nebudem sa hnevat No hele az me zastavej a daj me kuli tem kolum pokutu tak se ti ozvu a dám ti za pravdu ale musím zatukat ze vázne dotedka jeste nic nemeli... spis si myslim ze by mohl byt problem pokud třeba udelam nehodu tak si policajti pisou pneu a i stav pokud se nemylim tak by to potom mohl byt problem ze by třeba pojistovna neproplatila penize... ne ne ten avatar si zmenim policajti tohle pri silnicni kontrole vetsinou neresej, ale kdyz budes ucastnikem nehody tak budes mit problem.. Taky si to tak myslím, tak dík za ujištění. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.