paya Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Ahoj, začala mi padat nafta - když to chvíli stojí, tak to po nastartování chrchlá a jde z toho bílý kouř (cca 5 sekund) a pak se to uklidní. Chytá to na první ťuk, takže na žhavky to nevidím. Když to předtím natlakuji ruční pumpou u pal. filtru, tak to chytne bez problémů, akorát se na pístu tý pumpy objeví mokro od nafty - takže ten únik bude tam. Myslel jsem, že se dá vyměnit jen nějaké těsnění, ale podle serviceboxu je ta pumpa jeden kus spolu s výliskem palivového filtru (a stojí 3100,-). Co s tím? [upravil dne 25/8/08 paya] Citovat
pavloucha Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 3100,- je teda darda,zkus vrakoviště,jinak nevim,ten bílej kouř taky není nic dobrýho Citovat
paya Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 mně spíš jde o to, jestli to jde nějak rozebrat nebo přetěsnit... Citovat
pavloucha Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 ptal jsem se jednoho 306-káře,tak jedině sundat ten píst a podívat se jak to tam je,myslel teda ten klobouček jak se tím pumpuje a jestli to nepujde tak to asi bude nerozebíratelný Citovat
Hafity Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Dešpuntovat pístek, totálně odmastit, zalejt epoxydem a nevyjíždět nádrž do sucha. Při výměně vložky jí před namontováním víčka zalejt naftou.... Citovat
paya Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Tak asi vyřešeno - ono to auto stálo asi týden s nádrží někde pod 1/4, takže se asi nasál bordel do filtru nebo kam. Vzal jsem plnou a je po problému, dneska se po startu jen malinko zhouply otáčky a je to. Doufám, že až to někde proženu, tak to zmizí úplně (nechce se mi měnit filtr). Díky všem... Citovat
ajven Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: paya (nechce se mi měnit filtr). :myslim:myslim:myslim:o:o:o vymenit filtre nie je az taka draha zalezitost, jednoznacne doporucujem pri akychkolvek problemoch vycistit alebo vymenit filtre, jak v nadrzi tak aj pri pumpe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.