Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Padá nafta - netěsnost u ruční pumpy

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

začala mi padat nafta - když to chvíli stojí, tak to po nastartování chrchlá a jde z toho bílý kouř (cca 5 sekund) a pak se to uklidní. Chytá to na první ťuk, takže na žhavky to nevidím. Když to předtím natlakuji ruční pumpou u pal. filtru, tak to chytne bez problémů, akorát se na pístu tý pumpy objeví mokro od nafty - takže ten únik bude tam. Myslel jsem, že se dá vyměnit jen nějaké těsnění, ale podle serviceboxu je ta pumpa jeden kus spolu s výliskem palivového filtru (a stojí 3100,-).

Co s tím?

[upravil dne 25/8/08 paya]

post-0-14109601859902_thumb.jpg

Odesláno

ptal jsem se jednoho 306-káře,tak jedině sundat ten píst a podívat se jak to tam je,myslel teda ten klobouček jak se tím pumpuje a jestli to nepujde tak to asi bude nerozebíratelný

Odesláno

Dešpuntovat pístek, totálně odmastit, zalejt epoxydem a nevyjíždět nádrž do sucha. Při výměně vložky jí před namontováním víčka zalejt naftou....

Odesláno

Tak asi vyřešeno - ono to auto stálo asi týden s nádrží někde pod 1/4, takže se asi nasál bordel do filtru nebo kam. Vzal jsem plnou a je po problému, dneska se po startu jen malinko zhouply otáčky a je to. Doufám, že až to někde proženu, tak to zmizí úplně (nechce se mi měnit filtr).

Díky všem...

Odesláno
Původně zaslal: paya

(nechce se mi měnit filtr).

:myslim:myslim:myslim:myslim:o:o:o

vymenit filtre nie je az taka draha zalezitost, jednoznacne doporucujem pri akychkolvek problemoch vycistit alebo vymenit filtre, jak v nadrzi tak aj pri pumpe. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...