Guest minimaxa Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 No hlavně ať ti to vydrží dýl, než 206tá Citovat
marisw Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 presen tak.... vela stastia Původně zaslal: minimaxa No hlavně ať ti to vydrží dýl, než 206tá Citovat
Neon Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Gratulace Miro! A hlavně bacha na srnky! Jinak rozumnej nástupce 206tky ... já Ti to na šebetově řikal, ať jdeš do coupátka -> jenom si užij finanční řachy na servis. Taky jsem chtěl původně kombajna v 3.0V6, ale když jsem viděl ceny rozvodů a spol, tak jsem to odpískal ... Citovat
MirasCC Odesláno 26. srpen 2008 Autor Odesláno 26. srpen 2008 No, ke kupátku byla cesta trnitá, docela dlouho to vypadalo že další vůz Peugeot vůbec nebude. Servisní i provozní náklady sem zjišťoval vcelku bedlivě, třeba těch rozvodů sem se taky docela bál. Ale zrovna nedávno se to tu někde probíralo a vyplynulo z toho, že to zas tak hrozný není. Tohle je naštěstí po rozvodech a do dalších daleko, takže o starost míň. Citovat
vendelinek Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 No,vybral sis hezkýho mazla,tak ať slouží jen dobře a hodně km bez nehod,a jezdi pomalu:D:D:D Citovat
Gargamell Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Tak smekám. 3 litry už jsou asi znát. Tak ať si spokojen. Citovat
@re Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Vítej mezi kupečkáři pane kolego... Přeji hodně pohodových kilometrů bez nehody a ať ti tvůj nový lvíček dělá jen a jen úsměv na tváři! Citovat
jarajarda Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Narychlo mobilem na parkovišti: Jardo, to klidně beru, ale žádný výlety do přírody jako s Marlinem nečekej, přece jen nemám žádnýho toho off-hrouda Neeeee, tak toho jsem si posledně užil až až..... Pěkná, moc pěkná Citovat
John Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Pěkný pěkný fotečky.. jen sehnat asi hezčí kola na to a je to nádhera a nic víc bych s tím asi nedělal..... Citovat
@re Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: John Pěkný pěkný fotečky.. jen sehnat asi hezčí kola na to a je to nádhera a nic víc bych s tím asi nedělal..... určitě, to auto nic víc ani nepotřebuje škoda, že na coupé se tak těžko shánějí kola... být to bmw, tak na výběr je z tisíců kol Tom406 prodává ty svoje kdybys chtěl... Citovat
Béďa Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 tak Te vitam \"zpet\" mezi nas vypada moc hezky, tak at ti dela jen samou radost Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Gratuluji a už se těším na vlákno \"Miras tuní novou káru\" mimochodem ad servis a ND , ehm ehm mejl na mě máš Citovat
janča205 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Taky gratuluju k novýmu mazlovi a ať ti dělá jenom samou radost:papa Citovat
MirasCC Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Děkuji za gratulace! Myslím že na tomhle není moc co upravovat, mistr designér rozhodne věděl co dělá. V první řadě zkusím pořešit všlijakou tu kosmetiku co se různě po autě nachází, pak zvážím další úpravy. Ale fakt mě moc nenapadá, co bych mohl \"vylepšit\" Každopádně teď si tak do jara musím nechat na cokoliv zajít chuť, za měsíc v rodině tři kulatý narozeniny, tedy velká sláva, pak Vánoce a to by člověk musel krást, aby k tomu ještě mohl cpát prachy do auta Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 moje rec, taky ted s investicema koncim, setrim na povinne a na vanoce :-D Citovat
MJSytic Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Děkuji za gratulace! Myslím že na tomhle není moc co upravovat, mistr designér rozhodne věděl co dělá. V první řadě zkusím pořešit všlijakou tu kosmetiku co se různě po autě nachází, pak zvážím další úpravy. Ale fakt mě moc nenapadá, co bych mohl \"vylepšit\" Každopádně teď si tak do jara musím nechat na cokoliv zajít chuť, za měsíc v rodině tři kulatý narozeniny, tedy velká sláva, pak Vánoce a to by člověk musel krást, aby k tomu ještě mohl cpát prachy do auta No a vzhledem k tomu, že 406 je pro MirasCC jen dočasný vůz, tak si ho pak Sytič od Vládi koupí pěkně už vypulírovaný a nableštěný :super Jinak gratulace k nový káře a vlastně gratulace k tomu, že sis konečně koupil auto P.S. To křídlo bych zahodil po prvním tuzerovi, co by projížděl [upravil dne 27.8.08 MJSytic] Citovat
MirasCC Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Tak to už pomalu šetři Křídlo je bohužel šroubovaný, takže tam nejspíš ještě nějakou chvilku pobude. Páč to je tak na nový víko kufru... Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 mirasCC, kridlo nech, me se libi, je to hezka origo decentka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.