Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Gratulace Miro! A hlavně bacha na srnky!:aut Jinak rozumnej nástupce 206tky ... já Ti to na šebetově řikal, ať jdeš do coupátka -> jenom si užij finanční řachy na servis. Taky jsem chtěl původně kombajna v 3.0V6, ale když jsem viděl ceny rozvodů a spol, tak jsem to odpískal ... ;)

Odesláno

No, ke kupátku byla cesta trnitá, docela dlouho to vypadalo že další vůz Peugeot vůbec nebude. Servisní i provozní náklady sem zjišťoval vcelku bedlivě, třeba těch rozvodů sem se taky docela bál. Ale zrovna nedávno se to tu někde probíralo a vyplynulo z toho, že to zas tak hrozný není. Tohle je naštěstí po rozvodech a do dalších daleko, takže o starost míň.

Odesláno

Vítej mezi kupečkáři pane kolego... Přeji hodně pohodových kilometrů bez nehody a ať ti tvůj nový lvíček dělá jen a jen úsměv na tváři! :super

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Narychlo mobilem na parkovišti:

Jardo, to klidně beru, ale žádný výlety do přírody jako s Marlinem nečekej, přece jen nemám žádnýho toho off-hrouda :aut

Neeeee, tak toho jsem si posledně užil až až.....:D Pěkná, moc pěkná :)

Odesláno
Původně zaslal: John

Pěkný pěkný fotečky.. jen sehnat asi hezčí kola na to a je to nádhera a nic víc bych s tím asi nedělal..... :super

určitě, to auto nic víc ani nepotřebuje :super

škoda, že na coupé se tak těžko shánějí kola... být to bmw, tak na výběr je z tisíců kol :(

Tom406 prodává ty svoje kdybys chtěl... :super

Odesláno

Děkuji za gratulace! :super

Myslím že na tomhle není moc co upravovat, mistr designér rozhodne věděl co dělá. V první řadě zkusím pořešit všlijakou tu kosmetiku co se různě po autě nachází, pak zvážím další úpravy. Ale fakt mě moc nenapadá, co bych mohl \"vylepšit\" :)

Každopádně teď si tak do jara musím nechat na cokoliv zajít chuť, za měsíc v rodině tři kulatý narozeniny, tedy velká sláva, pak Vánoce a to by člověk musel krást, aby k tomu ještě mohl cpát prachy do auta :aut

Guest Scratch
Odesláno

moje rec, taky ted s investicema koncim, setrim na povinne a na vanoce :-D

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Děkuji za gratulace! :super

Myslím že na tomhle není moc co upravovat, mistr designér rozhodne věděl co dělá. V první řadě zkusím pořešit všlijakou tu kosmetiku co se různě po autě nachází, pak zvážím další úpravy. Ale fakt mě moc nenapadá, co bych mohl \"vylepšit\" :)

Každopádně teď si tak do jara musím nechat na cokoliv zajít chuť, za měsíc v rodině tři kulatý narozeniny, tedy velká sláva, pak Vánoce a to by člověk musel krást, aby k tomu ještě mohl cpát prachy do auta :aut

No a vzhledem k tomu, že 406 je pro MirasCC jen dočasný vůz, tak si ho pak Sytič od Vládi koupí pěkně už vypulírovaný a nableštěný :D:super

Jinak gratulace k nový káře a vlastně gratulace k tomu, že sis konečně koupil auto :cool::)

P.S. To křídlo bych zahodil po prvním tuzerovi, co by projížděl :aut

[upravil dne 27.8.08 MJSytic]

Odesláno

Tak to už pomalu šetři :roker

Křídlo je bohužel šroubovaný, takže tam nejspíš ještě nějakou chvilku pobude. Páč to je tak na nový víko kufru...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...