Stifler Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Stifler ...ještě lepší by bylo, abych už mohl vyjet s GTičkem z garáže a jsem na srazu hned. Už trháš kalendář? Nepamatuju si to přesně, za jak dlouho tahle událost nastane? Předpokládám že víš přesný datum z hlavy Ono to přesný datum nemá. Oficiálně mi zákaz řízení končí 26. 03. 2010. Po půlce můžu zažádat o upuštění od zbytku trestu, ale než to soud rozhodne, než projdu znova autoškolou (zdravotní a odborné přezkoušení), než mi ten řidičák opravdu vrátěj, než si auto znova pojistim, abych mohl jezdit.......no, je toho ještě hodně, co bude potřeba udělat, než poprvé zase vyjedu, takže to vidim tak na půlku příštího dubna nebo déle, že bych mohl zase jezdit, když to u soudu klapne. Citovat
MirasCC Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Tak pak Stife hlavně ve správnej čas nezapomeň napsat, kdyby měl bejt nějakej problém, přijedeme a rozvineme transparenty Citovat
Radess Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin Mikru, nechces coupecko Jéé ty jsou pěkný, neprozradíš mikdes je:) sehnal? Citovat
vendelinek Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: Radess Původně zaslal: Marlin Mikru, nechces coupecko Jéé ty jsou pěkný, neprozradíš mikdes je:) sehnal? To se mi líbí,já chci taky takový:super:potlesk:potlesk Citovat
vendelinek Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: OK406 A kde je 406??? Asi jela zrovna na STK:myslim:D Citovat
Stifler Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Tak pak Stife hlavně ve správnej čas nezapomeň napsat, kdyby měl bejt nějakej problém, přijedeme a rozvineme transparenty Zase taková sláva to nebude...prostě přijedu a třeba si mě nikdo ani nevšimne. Citovat
King Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 MirasCC, no teda hodně dobrý přemist\'ovadlo vypadá pěkně a taky gratuluju. Tak at\' dělá radostí moc a starostí pomálu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.