vix Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 mno, jestli se nechce Lentilka otci i trochu pomstít. Do mě když to narvala Fábka, tak jsem to měl zmuchlanej i zadní blatník - a s díly, vytažením blatníku a světlem jsem se vešel do rozpočtu (s přehledem). Jako, dávat celolak kvůli \"odřenému impactoru(nárazníku)\" ... proti gustu žádnej dišputát. Myslím, že pravda bude někde uprostřed. Citovat
Lentilka Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: vix mno, jestli se nechce Lentilka otci i trochu pomstít. Do mě když to narvala Fábka, tak jsem to měl zmuchlanej i zadní blatník - a s díly, vytažením blatníku a světlem jsem se vešel do rozpočtu (s přehledem). Jako, dávat celolak kvůli \"odřenému impactoru(nárazníku)\" ... proti gustu žádnej dišputát. Myslím, že pravda bude někde uprostřed. když ti tata nabourá auto, nepřizná vinu a lže uplně všem, mě, bratrovi (po kterym chtel at to udela nejak na pojistku), celé dědině atd a lže i když pravdu znám (dovezl jsem mu zbytek světla a laku, tak ať kurva platí... já jsem měl auto v pořádku a v pořádku taky bude;) jo na přední nárazník si lak budu platit sám páč ho budu upravovat, aby v tom mel Vix pořádek... navíc řikal, že auto chce jen v pátek na odpolení, v sobotu jsem chtěl jet ještě na Barumku... jinak tata měl moje auto protože jsem byl na mácháči a pujčoval jsem si jeho Bravu na LPG dovezl jsem mu stodvacítku ale on mermomoci chtěl peugeota, a když je kokot a jezdí ožralej tak jeho problem;) [upravil dne 25.8.2008 Lentilka] Citovat
Lentilka Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 vix: a škráblý je když se opřeš o druhý auto, ne když letíš přes kilo a vletíš do svodidel;) Citovat
Mišak Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 trošku porovnat nastrojit schovat a prodat nejlevnější řešení.... Aut je plno najdeš lepší Citovat
Lentilka Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Mišak trošku porovnat nastrojit schovat a prodat nejlevnější řešení.... Aut je plno najdeš lepší nejlépe jako nebourané co? víš on je průser že když se do auta zamiluješ tak ho pryč prostě nedáš, navíc co jsem se díval tak v evropě jsou jen dvě žlutý S16 a obě přes 120tis Citovat
AnotherOne Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Lentilka vix: a škráblý je když se opřeš o druhý auto, ne když letíš přes kilo a vletíš do svodidel;) To sa mu ako podarilo takto zadkom vletieť do zvodidiel? Citovat
Mišak Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Lentilka Původně zaslal: Mišak trošku porovnat nastrojit schovat a prodat nejlevnější řešení.... Aut je plno najdeš lepší nejlépe jako nebourané co? víš on je průser že když se do auta zamiluješ tak ho pryč prostě nedáš, navíc co jsem se díval tak v evropě jsou jen dvě žlutý S16 a obě přes 120tis Aby si nebrečel když ti to fotr nezaplatí.... Citovat
Lentilka Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Lentilka vix: a škráblý je když se opřeš o druhý auto, ne když letíš přes kilo a vletíš do svodidel;) To sa mu ako podarilo takto zadkom vletieť do zvodidiel? v pravotočivé zatáčce dostal smyk/hodiny a letěl no, nevím tak jak to bylo doopravdy se nikdo nedozví... [upravil dne 25.8.2008 Lentilka] Citovat
vix Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 lentilka: 1) rodinu / rodinné vztahy si srovnej/te sám/i - aneb, uhodil jsem hřebíček na hlavičku! 2) když vletíš kilo do svodidel, tak auto vypadá jinak 3) takhle lehce jsem neměl zbořenej zadek ani já, a to delta byla u mě 15-20 km/h 4) o předním nárazníku jsem se ani nezmínil, ten beru jako že se s tím nezávisle sveze 5) celý můj původní příspěvěk byl o bodu 1), což jsi mi svou reakcí potvrdil. 6) Hádej, co sem za chvíli napíšu ? Citovat
Lentilka Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: vix lentilka: 1) rodinu / rodinné vztahy si srovnej/te sám/i - aneb, uhodil jsem hřebíček na hlavičku! 2) když vletíš kilo do svodidel, tak auto vypadá jinak 3) takhle lehce jsem neměl zbořenej zadek ani já, a to delta byla u mě 15-20 km/h 4) o předním nárazníku jsem se ani nezmínil, ten beru jako že se s tím nezávisle sveze 5) celý můj původní příspěvěk byl o bodu 1), což jsi mi svou reakcí potvrdil. 6) Hádej, co sem za chvíli napíšu ? že su vychcanej hajzlík:bacha Citovat
vix Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 že su vychcanej hajzlík:bacha Ne, to sedí spíše na Mišaka Citovat
Lentilka Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 a dival ses na ty fotky co jsou na rajceti nebo jen na tu jednu? Citovat
vix Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Díval jsem se na zadek, podlahu kufru... vypadá to, jako by bylo zozlomený světlo + odřenej nárazník... střecha zlomeně nevypadá. Zadní dveře funkčí, možná odřené... Víceméně bylo bouráno do měkkých částí. Citovat
vix Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Jako, kdybych napsal normální městská bouračka, nebyl bych daleko od pravdy - spíš mě zarazilo to, co se začalo odehrávat potom Citovat
Lentilka Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 když rozbiješ auto a jedeš pomalu tak dopadneš jak já když jsem to bouchnul na předek, praskl naraznik, a roznil jsem světlo oprava 1500,- a když jsou rozbity dveře, zadni naraznik i ten kovovej, očnice, blatnik je pokroucenej, ten vnitřní je vraženej do auta je zohla podlaha v kufr, tak asi nejel pomalu, předtím v hospodě se strašně chlubil jak peugeot litá 200kmh a tu nemáme dálnici;) a já do té zatáčky jezdím kilo uplně na pohodu... Citovat
vix Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 tohle byl náraz v deltě ta 10-15 km/h. Kdyby jel kilo(100 km/h), tak auto (P106) vypadá jako koule plechu a tatík ti neodporuje, bo by nemluvil, nechodil, atd. Doufám, že jsi si tohohle vědom! Citovat
vix Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 delta = rozdíl (třeba rychlostí, energií apod.) Označováno řeckým delta (vypadá jako trojúhelník postavený jednou základnou na zem) Citovat
Lentilka Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 no stejně jsem to nepobral... to jako když jedno auto pojede 100 a druhej do neho ve 150 vletí tak je náraz v delte 50kmh??? Citovat
AnotherOne Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Možno máte pravdu obaja. Ak to bolo vo šmyku a ten zadok len lízol zvodidlo, tak tá rýchlosť v smere priamo na zadok mohla byť skutočne nízka, pričom by bola uhlová rýchlosť oveľa väčšia. To sa navzájom nevylučuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.