Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak jsem trochu \"M3-koval\" ..

Recommended Posts

Odesláno

Ano, opet jsem tu ja a pouzivam Premovu vetnou stavbu :D.

Vcera jsem se svezl s novym BMW M3 DCT Cabrio .. kdo chce, necht se podiva a pocte na obvyklem miste :).

Guest minimaxa
Odesláno

ja to malý, jak to nemá alespoň šest míst, není to u mě auto :P:D:D

Odesláno

marisw> Intelignetni podpisova animace .. nemohl bys to zmensit aspon na nejaky normalni rozmer, aby to nezabiralo pulku obrazovky?

Rozmer 320x240 a 1,9 MB velikost, to je fakt prasarna :myslim

[upravil dne 22/8/2008 DD]

Odesláno

skuska ci to funguje:P:P:super:D

Původně zaslal: DD

marisw> Intelignetni podpisova animace .. nemohl bys to zmensit aspon na nejaky normalni rozmer, aby to nezabiralo pulku obrazovky?

Rozmer 320x240 a 1,9 MB velikost, to je fakt prasarna :myslim

[upravil dne 22/8/2008 DD]

Odesláno

Pěkné čtení jako vždy :super Zajímalo by mi z jakého titulu tě ty vozy takhle pujčí. Když jsem sháněl pro jednoho zájemce M3 Kupé, tak mi dealeři skoro vysmáli. Že zařídí půjčení z německa jen opravdu vážným zájemcům. :myslim

Odesláno

Ked prides do predajne na podobnom aute, v podobnej cenovej kategorii, tak neni problem ti auto pozicat na 1 - 2 hodiny.....tak to funguje napr v BA. bezne...ci je to BMW, MB, Lexus.....apod

Původně zaslal: Gargamell

Pěkné čtení jako vždy :super Zajímalo by mi z jakého titulu tě ty vozy takhle pujčí. Když jsem sháněl pro jednoho zájemce M3 Kupé, tak mi dealeři skoro vysmáli. Že zařídí půjčení z německa jen opravdu vážným zájemcům. :myslim

Odesláno

Gargamell> Tady slo o 3 predvadeci dny M3 a X6. Dealer mi napsal, kdy ma volne sloty a ja si jeden vybral. Mam od nich sluzebni auto a s chlapikem jsme si sedli, takze si na me pri podobnych chvilich vzpomene :).

Jinak dealer ti pujci auto i na dyl, kdyz prijdes slusne oblecenej a projevis zajem. Staci se domluvit predem, zavolat tam. Aspon v Praze jsem nikdy nemel problem s pujcenim auta na 3+ hodiny, popr. i na vikend (viz muj vikend s 335Ci, ktery je linkovany v clanku dole), byt to uz je spis vyjimecna situace :). Obvykle se sepise smlouva na 10% spoluucast (na M3 byla 30%) a frcis.

Odesláno

Řazení jak v náklaďáku, s tím bych neměl problém :super

Je to bomba stroj ale já bych přecijen bral E36. Pravda, že už u toho SMG v E46 (možná aji novějších E36) je to podřazení s meziplynem něco neuvěřitelnýho. To se jen tak nevidí.

Odesláno

Hezký článek, pobavila mě větička .... Průměrná spotřeba se usadila na 32.6 litrech :D Je mi jasný, že u tohodle auta nelze spotřebu řešit a ten kdo si ho může dovolit koupit to ani řešit nemusí, ale my se tady na foru chlubíme jak to komu žere 6l a někomu 7,5l a tohle báwo by nás zblajzlo i s teniskama :D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Hezký článek, pobavila mě větička .... Průměrná spotřeba se usadila na 32.6 litrech :D Je mi jasný, že u tohodle auta nelze spotřebu řešit a ten kdo si ho může dovolit koupit to ani řešit nemusí, ale my se tady na foru chlubíme jak to komu žere 6l a někomu 7,5l a tohle báwo by nás zblajzlo i s teniskama :D

Nemuzes to tak brat. Bylo to 40 minut s neustalym zrychlovanim a hranim si s autem. Verim tomu, ze v dlouhodobym prumeru, na dalnici atd., se to nekam k 15 litrum dostane v pohode ;).

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Moc hezký DD, musí to bejt kruťárna :roker:roker

Je, pekelna :).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...