Béďa Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: Ferry sorry ale ty zrcatka vypadaj jak ukradnuty z babety neby nejakyho fichtla to je z F1.. Citovat
jurash Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 no zacina z toho bejt zajimavej votuzink kchaar.. Citovat
John Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Co ti to auto provedlo že ho tak zabijíš.. víc psát fakt nebudu.... achjo... :nevim Citovat
obaf Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 To auto ma jednu perfektnu vyhodu: Tak spatnu farbu ani ukradnut nikto nemoze:blicismajlik a tymi zrkadlami to je este zaduplovane:D [upravil dne 18.9.2008 obaf] Citovat
f3Rd@ Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 no, myslim, ze ty zrcatka tam stejne dlouho nevydrzi a nekdo je urve. Citovat
Ericce Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 no taky se pridam. kazdymu se libi neco jineho takze ta barevna kombinace je jako tak v pohode, ti ochranny listy v laku super, ale to kridlo bych taky striknul, ale to je jen muj nazor. no ti spetny zrcatka..... ne fakt proc tomu autu tak ublizujes? co ti udelalo? dnesni tuning je nekde jinde Citovat
orgacek Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 No úplně na začátku to vypadalo nejlíp-ted už to jen dle mého názoru bastlíš.. [upravil dne 18.9.08 orgacek] Citovat
@re Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Předpokládám, že když jsi tady svoje auto dal, očekáváš jak chválu, tak i kritiku... Takže pokud se mám vyjádřit za sebe, tak se na mně nezlob, ale tohle je snad nejškaredší 406tka, kterou jsem kdy viděl Jak již tady bylo řečeno, HLAVNĚ ŽE SE TO LÍBÍ TOBĚ! 100lidí, 100chutí... Citovat
Blizzard Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 ty zrcátka vypadají že tam jsou kvůli karavanu podle mě to auto má do tuningu hóódně daleko. :blicismajlik Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 panenko marja podsepenska, vidis to co ja? :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
vendelinek Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: jackie nové zrcátka Ježkovy voči,cos to tam dal za tykadla,tos to moc nevylepšil,ty mu dáváš:roll Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 věděl jsem že v teto sekci to brzo využiju :blicismajlik:blicismajlik ty zrcatka prosim řekni že je to je vtip a photoshop. Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Taky se přidávám a ze zrcátek:blicismajlik. Ty jsou hrozný. K barevný kombinaci jsem se vyjádřil na začátku tématu. Citovat
Creams Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Tak do tohohle tématu jsem se podíval poprvé a asi naposled co jsi to tomu autu provedl ? Lak absolutně strašná kombinace... to asi někomu zbyla barva, že jsi to vylil na auto jinak mi to logiku nedává... vdiť tyhle dvě barvy nemají žádnou návaznost a nejdou vůbec k sobě ... ! Jinak zrcátka no comment :-D vrať raději originální zpět Citovat
Southie Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 barva.. no proti gustu zadny disputat.. mne osobne se to nelibi.. ale zelenou celkove nemusim, takze muzu byt zaujaty... zrcatka.. jeslti tahas karavan tak sou super.. vyuzijes... jinak je to ohavnost .. Citovat
marisw Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 nechcem urazit tvoj vkus aje mne sa to nepaci :blicismajlik... ako mozes tak hrubo sekat hrany. vobec su tam neni ziadne prechody a nedodrzujes liniu...to okolo tych zadnych dveri je fakt hroza:myslim:myslim farby ako tak, ale skor by som volil plynuly prechod z jednej farby do druhej.a v nejakej jednej linke. nie tak kostrbato:papa Citovat
ladis307 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 promiň, ale mě se to nelíbí už od začátku. jak barvy, tak jejich rozdělení. osobně nechápu proč lidi začínají \"tuning\" lakem... (pokud není zničený) zrcátka taky hrůza. je vidět, že se snažíš, peníze máš, ale nemáš vkus a cit. neber to špatně, je to můj názor. myslím, že všichni ti svým názorem chtějí pomoci k lepším úpravám. zkusil jsi si ty barvy udělat třeba ve fotošopu? myslim, že kdyby jsi tady ukázal jaký plánuješ zrcatka, tak ti je 99% lidí vymluví. ty ušetříš peníze, nebo vybereš lepší. fórum je od komunikace a rad ne? tak hodně zdaru pro příště Citovat
chocenak Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Já myslím, že ty zrcátka jsou vtip, protože to přece není možný, aby si je někdo namontoval na 406..... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: jackie nové zrcátka ten sedivej pan na fotce kterej se chyta za hlavu to vystihl nejlip Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.