Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To auto ma jednu perfektnu vyhodu: Tak spatnu farbu ani ukradnut nikto nemoze:blicismajlik a tymi zrkadlami to je este zaduplovane:D

[upravil dne 18.9.2008 obaf]

Odesláno

no taky se pridam. kazdymu se libi neco jineho takze ta barevna kombinace je jako tak v pohode, ti ochranny listy v laku super, ale to kridlo bych taky striknul, ale to je jen muj nazor. no ti spetny zrcatka.....:bojim ne fakt proc tomu autu tak ublizujes? co ti udelalo? :) dnesni tuning je nekde jinde :cool:

Odesláno

Předpokládám, že když jsi tady svoje auto dal, očekáváš jak chválu, tak i kritiku...

Takže pokud se mám vyjádřit za sebe, tak se na mně nezlob, ale tohle je snad nejškaredší 406tka, kterou jsem kdy viděl :blicismajlik

Jak již tady bylo řečeno, HLAVNĚ ŽE SE TO LÍBÍ TOBĚ! 100lidí, 100chutí...

Odesláno

panenko marja podsepenska, vidis to co ja? :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno

Tak do tohohle tématu jsem se podíval poprvé a asi naposled :D co jsi to tomu autu provedl ? Lak absolutně strašná kombinace... to asi někomu zbyla barva, že jsi to vylil na auto jinak mi to logiku nedává... vdiť tyhle dvě barvy nemají žádnou návaznost a nejdou vůbec k sobě ... ! Jinak zrcátka no comment :-D vrať raději originální zpět

Odesláno

barva.. no proti gustu zadny disputat.. mne osobne se to nelibi.. ale zelenou celkove nemusim, takze muzu byt zaujaty...

zrcatka.. jeslti tahas karavan tak sou super.. vyuzijes... jinak je to ohavnost :)..

Odesláno

nechcem urazit tvoj vkus aje mne sa to nepaci :blicismajlik:blicismajlik...

ako mozes tak hrubo sekat hrany. vobec su tam neni ziadne prechody a nedodrzujes liniu...to okolo tych zadnych dveri je fakt hroza:myslim:myslim

farby ako tak, ale skor by som volil plynuly prechod z jednej farby do druhej.a v nejakej jednej linke. nie tak kostrbato:papa

Odesláno

promiň, ale mě se to nelíbí už od začátku. jak barvy, tak jejich rozdělení. osobně nechápu proč lidi začínají \"tuning\" lakem... (pokud není zničený) zrcátka taky hrůza. je vidět, že se snažíš, peníze máš, ale nemáš vkus a cit. neber to špatně, je to můj názor. myslím, že všichni ti svým názorem chtějí pomoci k lepším úpravám. zkusil jsi si ty barvy udělat třeba ve fotošopu? myslim, že kdyby jsi tady ukázal jaký plánuješ zrcatka, tak ti je 99% lidí vymluví. ty ušetříš peníze, nebo vybereš lepší. fórum je od komunikace a rad ne? :) tak hodně zdaru pro příště

Odesláno
Původně zaslal: jackie

nové zrcátka

ten sedivej pan na fotce kterej se chyta za hlavu to vystihl nejlip :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...