dabomb Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Zdravím potřeboval bych radu. Začla mě problikávat varovna kontrolka STOP spolu s kontrolku oleje a teploty vody.Jízdní vlastnosti se nezměnily-jede pořad dobře,ale hodně mě to znervozdnuje.Známy mi poradil,že by to mohla být povolená kostra,ale na žadny volný dratek jsem nepřišel. Nemáte náhoudou někdo s podobným problémem zkušenost? Předem díky za info. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Skontroluj olej mierkou a teplotu vody na budíku. Ak to je v poriadku potom bude závada v elektrike. Citovat
dabomb Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Skontroluj olej mierkou a teplotu vody na budíku. Ak to je v poriadku potom bude závada v elektrike. jj to jsem taky udělal,olej nemizí a vody je taky dost i teplota se drží tam kde má..... Citovat
ozzy56 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Podívej se,zda se nedotýká kostry drátek k před. deskám?? Citovat
dabomb Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Podívej se,zda se nedotýká kostry drátek k před. deskám?? myslíš na brzdách??? [upravil dne 20.8.2008 dabomb] Citovat
ozzy56 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Jo,na brzdách--ten zmetek taky spíná STOP Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Prečo by tam bola kontrolka vody a oleja? Citovat
dabomb Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Jo,na brzdách--ten zmetek taky spíná STOP tak sem na to ece juknul,to mam v cajku,tam by problém neměl být:myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Prečo by tam bola kontrolka vody a oleja? Už jsme se o tom bavili--když se rozsvítí kontrolky vody,oleje samotné,většina lidí jede dál.Proto je na tato čidla zapojená i STOP. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: dabomb Původně zaslal: ozzy1956 Jo,na brzdách--ten zmetek taky spíná STOP tak sem na to ece juknul,to mam v cajku,tam by problém neměl být:myslim Jednou mi to udělalo už na 205.--kablík jsem u tlumiče ukončil, zaizoloval a hotovo. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: AnotherOne Prečo by tam bola kontrolka vody a oleja? Už jsme se o tom bavili--když se rozsvítí kontrolky vody,oleje samotné,většina lidí jede dál.Proto je na tato čidla zapojená i STOP. Dobre, ale to by nevyriešilo jeho problém, aj keby sa tam ten brzdový dotýkal. Furt by mu svietili všetky tri napriek tomu, že voda a olej sú ok. Citovat
dabomb Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: AnotherOne Prečo by tam bola kontrolka vody a oleja? Už jsme se o tom bavili--když se rozsvítí kontrolky vody,oleje samotné,většina lidí jede dál.Proto je na tato čidla zapojená i STOP. Dobre, ale to by nevyriešilo jeho problém, aj keby sa tam ten brzdový dotýkal. Furt by mu svietili všetky tri napriek tomu, že voda a olej sú ok. jj to si myslím taky,když by to byl káblík od brzd,tak ta stopka svítí s něčím jiným-ne olejem a vodou..Teda aspon podle mého Citovat
pastorek Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 To vyzerá na chybu na prístrojovke. Nepadlo ti niečo kovové pod kryt prístrojov? Kontrolka vysokej teploty vody i kontrolka tlaku oleja sú úplne nezávislé. Je to káblik od motora k prístrojovke kde ukostruje žiarovku. Jediné čo majú spoločné je napájanie žiaroviek a potom spojenie cez diódy na kontrolku stop ktorá má s nimi spoločné napájanie. Ja by som hľadal chybu v prístrojovke ale bohužiaľ nemám na ňu schému. Je tam plošný spoj robený na plastovej fólii. Toreticky niečo mohlo padnúť pod fóliu a skratuje kontrolky. [upravil dne 20/8/08 pastorek] Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Našiel som nejaké schémy, možno to pomôže. http://www.yuklec.com/download.php?file=606703624-Binder1.pdf Citovat
pastorek Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Našiel som nejaké schémy, možno to pomôže. http://www.yuklec.com/download.php?file=606703624-Binder1.pdf Dík za snahu. Takéto schémy mám a je na nich ten problém že prístrojovka je kreslená ako blok s konektormi. Samotnú schému prístrojovky som nikde nezohnal. Dokonca som si kúpil i knihu a tam je ešte menej. Len zväzky a konektory. Citovat
riderRLM Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Podívej se,zda se nedotýká kostry drátek k před. deskám?? na brzdove desticky je samotna kontrolka taka oranzova ... Citovat
vinorak Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 no můžu ti poradit jenom jestli máš motor TU. Stopka se rozsvítí Když je mínus na drátu pro nízký tlak- ten je nad olejovim filtrem a nebo vysoká teplota vody a to je fialový drát, který vede pod rozdělovač a směrem blíž ke kabině. Takže jestli jedno z těch čidel je v háji tak to pak svítí. Takže zkus tyhle dva dráty a čidla a tam to uřčitě bude:papa jestli máš jinej motor tak to bude stejný akorát nevim kde ty čidla sou:D Citovat
dabomb Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 No TU mam.zkusím mrkout na todle.TO jsem ještě nezkoušěl,když nic ,tak jdu na tu palubovku. Dík všem za rady,snad to bude něčím takovým,jak píšete Citovat
pastorek Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: dabomb No TU mam.zkusím mrkout na todle.TO jsem ještě nezkoušěl,když nic ,tak jdu na tu palubovku. Dík všem za rady,snad to bude něčím takovým,jak píšete Písal si že preblikávajú naraz. Teplota vody, tlak oleja a stopka. V tom prípade je nepravdeodobné aby tie čidlá blbli naraz. Až po kontrolku v prístrojovke sú úplne nezávislé. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.