Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím potřeboval bych radu.

Začla mě problikávat varovna kontrolka STOP spolu s kontrolku oleje a teploty vody.Jízdní vlastnosti se nezměnily-jede pořad dobře,ale hodně mě to znervozdnuje.Známy mi poradil,že by to mohla být povolená kostra,ale na žadny volný dratek jsem nepřišel.

Nemáte náhoudou někdo s podobným problémem zkušenost?

Předem díky za info.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Skontroluj olej mierkou a teplotu vody na budíku. Ak to je v poriadku potom bude závada v elektrike.

jj to jsem taky udělal,olej nemizí a vody je taky dost i teplota se drží tam kde má.....

Odesláno

Prečo by tam bola kontrolka vody a oleja? :myslim

Už jsme se o tom bavili--když se rozsvítí kontrolky vody,oleje samotné,většina lidí jede dál.Proto je na tato čidla zapojená

i STOP.

Odesláno
Původně zaslal: dabomb

Původně zaslal: ozzy1956

Jo,na brzdách--ten zmetek taky spíná STOP

tak sem na to ece juknul,to mam v cajku,tam by problém neměl být:myslim

Jednou mi to udělalo už na 205.--kablík jsem u tlumiče ukončil,

zaizoloval a hotovo.

Odesláno

Už jsme se o tom bavili--když se rozsvítí kontrolky vody,oleje samotné,většina lidí jede dál.Proto je na tato čidla zapojená

i STOP.

Dobre, ale to by nevyriešilo jeho problém, aj keby sa tam ten brzdový dotýkal. Furt by mu svietili všetky tri napriek tomu, že voda a olej sú ok.

Odesláno

i STOP.

Dobre, ale to by nevyriešilo jeho problém, aj keby sa tam ten brzdový dotýkal. Furt by mu svietili všetky tri napriek tomu, že voda a olej sú ok.

jj to si myslím taky,když by to byl káblík od brzd,tak ta stopka svítí s něčím jiným-ne olejem a vodou..Teda aspon podle mého

Odesláno

To vyzerá na chybu na prístrojovke. Nepadlo ti niečo kovové pod kryt prístrojov? Kontrolka vysokej teploty vody i kontrolka tlaku oleja sú úplne nezávislé. Je to káblik od motora k prístrojovke kde ukostruje žiarovku. Jediné čo majú spoločné je napájanie žiaroviek a potom spojenie cez diódy na kontrolku stop ktorá má s nimi spoločné napájanie.

Ja by som hľadal chybu v prístrojovke ale bohužiaľ nemám na ňu schému. Je tam plošný spoj robený na plastovej fólii. Toreticky niečo mohlo padnúť pod fóliu a skratuje kontrolky.

[upravil dne 20/8/08 pastorek]

Odesláno

no můžu ti poradit jenom jestli máš motor TU. Stopka se rozsvítí Když je mínus na drátu pro nízký tlak- ten je nad olejovim filtrem a nebo vysoká teplota vody a to je fialový drát, který vede pod rozdělovač a směrem blíž ke kabině. Takže jestli jedno z těch čidel je v háji tak to pak svítí. Takže zkus tyhle dva dráty a čidla a tam to uřčitě bude:papa

jestli máš jinej motor tak to bude stejný akorát nevim kde ty čidla sou:D

Odesláno

No TU mam.zkusím mrkout na todle.TO jsem ještě nezkoušěl,když nic ,tak jdu na tu palubovku.

Dík všem za rady,snad to bude něčím takovým,jak píšete

Odesláno
Původně zaslal: dabomb

No TU mam.zkusím mrkout na todle.TO jsem ještě nezkoušěl,když nic ,tak jdu na tu palubovku.

Dík všem za rady,snad to bude něčím takovým,jak píšete

Písal si že preblikávajú naraz. Teplota vody, tlak oleja a stopka. V tom prípade je nepravdeodobné aby tie čidlá blbli naraz. Až po kontrolku v prístrojovke sú úplne nezávislé.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...