Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechá se u origo alu equinoxe 6,5*16 et 31 na P307 zaměnit a zlegalizovat rozměr pneu 225/50/16 místo v TP uvedeném 205/55/16 - tj. zapsat nový rozměr do TP ? má nebo vydává peugeot nějaký typový list k origo kolům kde by tato alternativa byla povolená ?

Odesláno

Už sa to tu niekoľkokrát riešilo aj keď nie pre tvoje auto. Prvý krok je osloviť Peugeot, čo tam môžeš mať, ak neuspeješ je možnosť vypýtať si typový list od výrobcu alu, že kolesá vyhovujú. So získaným papierom potom na magistrát. Existuje aj neoficiálna skratka, iste tušíš aká. :D

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Už sa to tu niekoľkokrát riešilo aj keď nie pre tvoje auto. Prvý krok je osloviť Peugeot, čo tam môžeš mať, ak neuspeješ je možnosť vypýtať si typový list od výrobcu alu, že kolesá vyhovujú. So získaným papierom potom na magistrát. Existuje aj neoficiálna skratka, iste tušíš aká. :D

má to jeden háček... typový list ti výrobce alu dá jenom tehdy pokud si u něj nějaká kola na své auto podle tabulek koupíš:papa

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

má to jeden háček... typový list ti výrobce alu dá jenom tehdy pokud si u něj nějaká kola na své auto podle tabulek koupíš:papa

No veď áno, zrejme si nejaké kolesá ide v tomto rozmere kúpiť, načo ináč by to chcel do techničáku. :myslim

Odesláno

No veď áno, zrejme si nejaké kolesá ide v tomto rozmere kúpiť, načo ináč by to chcel do techničáku. :myslim

já to pochopil tak že alu už asi má a chce tam teď dopsat jiný zozměr gumy než na které teď jezdí... :myslim

Odesláno

já to pochopil tak že alu už asi má a chce tam teď dopsat jiný zozměr gumy než na které teď jezdí... :myslim

Aha, máš pravdu. Origo alu a iný ako origo rozmer pneu.

Odesláno

přesně tak - kola by zustali stejný a jsou již v TP zapsaný jako alternativa jde mi jen o změnu rozměru pneu. A for je v tom že jde o origo equinoxe, tak mě zajímalo (protože k novýmu autu žádnej typovej list nebyl) zda je možný ho dostat od dealera....co kdyby si šel koupit alu do peugeotu jako náhradní díl - daj mu k tomu typovej list nebo ne ? a pokud existuje typovej list k alu equinoxe 6,5*16 et 31 na P307 jestli je v něm jako varianta možná 225/50/16 ....protože u 99,9% alu je v typovým listě možnost jak 205/55 tak 225/50 R16 ale bohužel mám origo kola - tak to nemohu nechat zapsat na magistrátu tady již několikrát omletým způsobem

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Peugeot nedovolí nic jineho než je dáno výrobcem kdanému VIN vozu .

JJ už jsem to zkoušel přes PČR a nic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...